ya bayagıdır girmemiştim siteye ortalık karışmış :cyclopsan ps150 de dylan da guzel motor bu gun 4000 bakımı yaptırdım yag ve hava filtresi haric değişmesi gereken hicbirşey cıkmadı (tabi debriyaj balatası ve tası inat ustune inat ediliyor değiştirmemekte

ale: değiştirirlerse honda ekonomisi cokecek kadar pahalı parcalar bunlar :queen: ama hala peşini bırakmıyorum) ben bu topikte dylan motor kullanıcılarının ciddi sorunlar yaşayanını hic gormedim sorunları olanlarda eninde sonunda olacak olanlardı (lastik aşınması, fren balatası vs.) bende motoru aldıgımdan beri olan sorunum sadece debriyaj problemiydi sagolsunlar cozemediler cunki cozmek istemiyorlar motor 25000km ye gelir ozaman, iyi hadi değiştirelim derler iş işten gectikten sonra tabi

ale:.
motoru almadan oncede bu topigi tamı tamına 140 kusur sayfayı hatim okudum ve dylanı elimle tutmadan, ustune oturmadan, gaza basıp turlamadan hastası oldum neden? cunki kullanan herkez (birkac kişi haric!!!) ihtişamla yorumladıgı, motor neyse onu o şekilde anlattıgı icindi. alacagım donem 0 dylan sıkıntısı oldugu icin bulamayıp ps150i aldım aldımda ne oldu hicbirşey olmadı dylan neyse ps150 de o ne artı ne eksi 130km (140-150km 150cc sınıfında sacma bir hız zaten) basıyormu basıyor durmak biliyormu? bilmiyor daha birşey istenemez zaten (ama ben debriyaj balatası istiyorum tabi:mrgreen

dylan ile ps150 arasındaki yakıt sarfiyatının arasında ucurum olacagınıda hic sanmıyorum. "klasik veya sportif" secmek ise tamamen kişinin zevk meselesidir (1 kişi beyenir 5 kişi beyenmez bu konudada kimseyle tartışmaya değmez) geriyede sadece HONDA ismi ve kalitesi kalıyor. bircok kişi bana hep bir soru sordu neden ps150? o paraya birsuru farklı motor almak varken dediler, cevabım kısa ve netti, HONDA motoru ve kalitesi icin. bazı olumsuzluklardan dolayı kızdım sinirlendim sogudum motorumdan ama en fazla 1 saat surmuştur :queen:
ufaktefek şeylere takılıp tartışmayın arkadaşlar bu motorumu sizin sayenizde aldım...
edit: unutmadan, dun bayrampaşa ikea alışverişmerkezinden bayagı bişeyler aldım ve ortadaki ayak yeri boşlugu sayesinde sorunsuzca artcımla eve geldim onun icin ps150 ye +1 maxi puan veriyorum :queen: