Slm arkadaşlar,
Forumunuz çok güzel ve faydalı olmuş. Organize edeceğiniz bir gezi veya buluşmaya katılmak isterim.
Benim MCT'yi 4600 km de aldım şuan 18000 km de servisimden çok memnunum ancak hiç aksesuar yok ustam sağolsun masraf da yaptırmıyor bana.
Açıkcası İstanbul'da kime güvenip kime güvenmeyeceğiniz belli olmadığı için ben de peşinde fazla koşmadım. İhtiyacım olan birkaç ürün var. Hatta sizin yüzünüzden biraz arttı.
1- Egsoz değiştirmek istiyorum değişik bir marka
2- Çelik Jant istiyorum (Bu isteğimi Servise bildirdim ancak Mondialin bayağı süredir göndermediği cavabını aldım) Bildiğiniz uyabilecek ekonomik jantlar var mı?
3- Ön ve arka lastik (Kış şartlarına uygun) başka marka
4- Bize uyan koruma demiri
5- Ön cam (bi arkadaş takmış SAFEBET marka bu güzel İstanbul'da gidip alabileceğim bir yer varmı?) Başka bildiğiniz model varmı ?
6- Fatihbey arkadaşım kromajcı tanıdığın var okuduğum kadarıyla bu konuda senle görüşmek isterim
7- Bir arkadaşımız ek göstergeler takmış Motor devri ve akü gibi bunları nerden bulabilirim bir de motora montajı nasıl oluyor bilmiyorum zor birşeymi acaba (ek masraf istermi?)
8- Oring zincir takan arkadaşlar Oring zincirler biraz kalın olduğundan sürtme yaşamadınız mı acaba ? ya da nasıl aştınız bu sorunu, uygun fiyata alabileceğim yer varmı ?
9- Gidon büyültmek istiyorum acaba mevcut kablolar buna izin verir mi ? tabi gidonu da değiştiren arkadaşlarımdan nerden alabileceğim konusunda bilgi alabilirsem süper olur.
10- Karburatör setleri varmış ekonomi için duyan bilen takan var mı ?
Arkadaşlar çok uzun oldu kusura bakmayın. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim
Sevgiler saygılar
Özgür
[email protected]