[Bursa - MT]

Bencede illahaki uzak biryerlere gitmek gerekmior şehir içi toplantılarıda yapabiliriz.

Bencede illahaki uzak biryerlere gitmek gerekmior şehir içi toplantılarıda yapabiliriz.

yaani... havalardan dolayı gezi yapmıyouz diye ortamı samimiyeti kaybetmemek lazım... kapalı yerlere organizasyonlar düzenleyebiliriz... sinema olur, buz pateni olur, konser olur, go-kart olur (gerçi 4 eker rajona ters ama :p) vs. vs. vs....

yaani... havalardan dolayı gezi yapmıyouz diye ortamı samimiyeti kaybetmemek lazım... kapalı yerlere organizasyonlar düzenleyebiliriz... sinema olur, buz pateni olur, konser olur, go-kart olur (gerçi 4 eker rajona ters ama :p) vs. vs. vs....

Ya ben Cansu'nun gitarına bayıldım.Papet'te ya da,Gemlik'te olmadı dünyanın bi ucunda,yapılan tüm organizasyonlarında önden bilet ayırabilirim...

Şuan için kesin bir duyuru değil !!! Ancak haftaya pazar günü iznik göl kenarı piknik için çalışmalar başlamış bulunmaktadır.

Gezi ile ilgili durum kesinleşince duyurulacaktır... Yinede ilgilenenler buradan bize bilgi versinler ki biz de ona göre hazırlanalım.

Enginim Dumanım şu motor kaldırma olayını bence bu kış sonuna kadar ertele sen, olmadı yaza kaldırırsın artık :wiinkk:

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=107928&cat=190&dt=2008/11/12

arkadaşlar lütfen linkteki gazete haberini okuyun...

Son düzenleme:
Şuan için kesin bir duyuru değil !!! Ancak haftaya pazar günü iznik göl kenarı piknik için çalışmalar başlamış bulunmaktadır.

Gezi ile ilgili durum kesinleşince duyurulacaktır... Yinede ilgilenenler buradan bize bilgi versinler ki biz de ona göre hazırlanalım.

Enginim Dumanım şu motor kaldırma olayını bence bu kış sonuna kadar ertele sen, olmadı yaza kaldırırsın artık :wiinkk:

abi bu havalar böyle olursa yol yapmak bizi kasacaktır... ğer havalarda geçenki gibi bi değişiklik olursa amenna istediğin yerde piknik yapalım...
ama hava yamuk yaparsa piknik işi zor olur biraz... akşam buluşmaları düzenlememiz lazım bu saatten sonra bizim... ama pikniğide gözüm kesmiyo değil hani...:queen:

ÇakaBeğ;

Geçtiğimiz ay talihsiz bir kaza sonucu kaybettiğimiz motorcu bir arkadaşımız anısına ve motosikletlerin farkedilmesi adına Gebze'de bu pazar günü Motosiklet camiası, özellikle de gebze "obası" için önemli olan bu organizasyona diğer obalardaki "akıncıları" bekliyorum. Bizim için bu akdar önemli olan bir organizasyonu bırakıp İznik'e gelmek benim hamurumda yok. Bu sebebptendirki bu gezinin ertelenmesini talep ediyorum. Rahmetli kardeşimizin başına gelen bizim başımıza da gelebilir. Kaldı ki başkalarının hataları yüzünden kaza yapmış ve omzumu kırmış birisi olarak ve de ileride çocuğumuzun eşimizin de rahatlıkla motora binebilmeleri için taşın altına elimizi sokmalıyız.

Sağlıcakla.

ÇakaBeğ;

Geçtiğimiz ay talihsiz bir kaza sonucu kaybettiğimiz motorcu bir arkadaşımız anısına ve motosikletlerin farkedilmesi adına Gebze'de bu pazar günü Motosiklet camiası, özellikle de gebze "obası" için önemli olan bu organizasyona diğer obalardaki "akıncıları" bekliyorum. Bizim için bu akdar önemli olan bir organizasyonu bırakıp İznik'e gelmek benim hamurumda yok. Bu sebebptendirki bu gezinin ertelenmesini talep ediyorum. Rahmetli kardeşimizin başına gelen bizim başımıza da gelebilir. Kaldı ki başkalarının hataları yüzünden kaza yapmış ve omzumu kırmış birisi olarak ve de ileride çocuğumuzun eşimizin de rahatlıkla motora binebilmeleri için taşın altına elimizi sokmalıyız.

Sağlıcakla.

arkadaşınız için üzgünüm... tabiki orda bulunmanız gerekiyor... kalkıp buraya gelmenizi kimse üsteleyemezde zaten... keşke havalar çok soğuk olmasada biz oraya gelebilsek...

ÇakaBeğ;

Sağlıcakla.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Bu nedenle belki piknik olayına gelemeyebilirsiniz ama ordaki organizasyonunuz manevi anlamda daha değerli. Bizim içinde gaz açmanız temennisiyle. :wiinkk:

Varmı Benmle Pazara Istanbula Gelen :) Ama Dönüşte Benide Getirecek:)motoru Servise Bırakıcam Ole özel Bi Motor Maşallah Harley Gibi özel Servis :(

ah be abi :) yarına yetişmesi gereken işler için bu birazdan istanbul'a gidiyorum. bilsem pazara sarkıtırdım.

abi bu havalar böyle olursa yol yapmak bizi kasacaktır... ğer havalarda geçenki gibi bi değişiklik olursa amenna istediğin yerde piknik yapalım...
ama hava yamuk yaparsa piknik işi zor olur biraz... akşam buluşmaları düzenlememiz lazım bu saatten sonra bizim... ama pikniğide gözüm kesmiyo değil hani...:queen:
abi havalar güzel olursa bende gelirim

mami arkadaşımıza kartılıyorum:cat:

hava güzel olursa ben varım abi:cat::cat: zaten geçenki geziyi kaçırmıştım:pr::pr:

Son düzenleme:
Pazar günü her nereye gidiliyorsa gidilsin ,hava durumu her ne olursa olsun,sevigili eşim ister gelsin gelmesin,ben varım arkadaşlar.Benim eşek hep yolda,Mt nereye ben oraya...

FORUM AMAC DEĞİL SADECE BİR ARAÇTIR.ASILOLAN DOSTLUKTUR.HANİ NERDE DOSTLUĞUN MAMİ .BENİ YAD ELLERDE Bİ BAŞIMAMI BIRAKACAKSIN .YOL BİLMEM YORDAM BİLMEM YAZIK BANA:(

:)

abi asıl senin bize doğru yolu göstermen lazım... Allah doğru yoldan ayırmasın...:cat:

bu arada faruk abi cansunun videosunu eklemedi ama ben araştırmacı motosikletci tam techizatlı enginim dümenim olarak sizlere arkadaşımın kayıtlarını ele gecirmiş olmanın bilgisini paylaşmak istiyorum:)

işte şok link
http://www.myspace.com/bluejazzist

Sen bu manager lik işini kıvırıcan gibi geliyor bana enginim...

Şimdi tıklayanlardan 50 yatala da toplarsın sen :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar