[Bursa - MT]

derbi dolayısıyla katılamadım :( bu arada mustafa abi motossikletimi değiştirdin:silent::)

Hocam Naptın Nasıl Bi Yazı Bak Bu Gezinin önüne Geçecek(benim Sewsimden Bahsetmedin Tüh çektiğim Halay Fotolarına )

Olurmu Orhan yaa senin sesinde çok güzeldi.Belki hayran kitlen asla Cansu'nun gurubu kadar kalabalık olmayacak fakat sen sanatınla ilelebet payidar kalacaksın,....

Hakikatten Cok Keyif Aldım.cansuyada Hayran Kaldım(belki Bana Gitar Kursu Verir Elli Ytale:))
Katılan Ve Sonradan Katılan Arkadaşlara Teşekkür Ederim

Ne gerek var kurs almana Engin bütün İlk Öğretim parçaların repertuarında zaten mevcut...Hele o "Daha dün annemizin,kollarında yaşarken.
Çiçekli Bahçemizin yollarında koşarken" isimli duygulu parçayı çalarken resmen kendimizden geçtik(gülmekten),emin ol orda bir grup İ.Ö.O Öğrencisi olsaydı sana tezerruvattan kendilerinden geçer yaka,önlük,çanta parçalarlardı...

Al bu da hediyem olsun.

Son düzenleme:
Uyan ey topik!Hayatımın en güzel rekor gezisiydi (Bilecik gezisinden bile güzeldi) Delmece yolu manzarasını ben internette bile görmedim...,

Baştan sona mükemmeldi,önceki gezilerde daha çok yol yapıyorduk oysaki şimdiki gezide,müthiş manzara,dağ,deniz,mangal,piknik,gitar,şarkılar,çekilen halaylar,voleybol topuyla uçarak ve düşerek yapılan komik vuruşlar,espri,kahkaha,ihtiras,aşk(motorlarla alakalı) herşey vardı,ya nebileyim pembe dizi gibi bir geziydi...

Gelen geçen 1000 cc lik motorlular bile aramıza katılmadan edemediler...Bunlar mayyakmı bu kriz ortamında bu kadar eğleniyo bi bakalım diyen yanımıza uçtu...

Ya hele o Cansu'yu dinleyince şok oldum,bu kadar profosyonelini beklemiyordum doğrusu...Hani orda bir grup kız olsa kesin "Cansu benimle evlen" diye yakasını paçasını yırtardı...Kendimizden geçtik..Arkadaşlar kesin bunun tekrarı çekilmeli...

Ben bu gezi için emeği geçen Haldun-Selin,Cansu,Orhan Süha ve eşine sonsuz teşekkürler diyorum.:rendeer:

Genelde 6 motor 10 Kişiydik fakat sonradan gelen giden belli olmadı:cherry:

hocam ne güzel yazmışsınız bende bizi ayğarlayan gemlik ahalisine teşekkür ediyorum... gittiğimizde çalacak bi kapımızın olması güzel ;) bu arada bende gelen ve sonradan gelen :p arkadaşlara teşekkür ediyorum delmece çok güzeldi hala görüntüleri aklımda :queen:

EVET KIRIK DİŞLİSİ :) GEC SEN DALGANI BAKALIM ZATEN BUNDAN SONRA BASINA FOTO YASAĞI KOYUYORUM HEP SANSASYON HEP SANSASYON YETER ARTIK NEREYE KADAR BÖYEL:)

adamı küstürcez bidaha arkasını dönecek gülerken yav :cherry:

Son düzenleme:
Ne gerek var kurs almana Engin bütün İlk Öğretim parçaların repertuarında zaten mevcut...Hele o "Daha dün annemizin,kollarında yaşarken.
Çiçekli Bahçemizin yollarında koşarken" isimli duygulu parçayı çalarken resmen kendimizden geçtik(gülmekten),emin ol orda bir grup İ.Ö.O Öğrencisi olsaydı sana tezerruvattan kendilerinden geçer yaka,önlük,çanta parçalarlardı...

Al bu da hediyem olsun.

BUNDAN SONRA RESİMLERİ SİLMEK YOK HOCAM BENDE FOTO GETİRECEM HERKEZİN RESİMLERİNİ SANSÜRSÜZ BASINA SIZDIRACAM:)

Son düzenleme:
kardeşişm nerde bu fotolar yaa ayıptır 24 saat oldu nerdeyse topic ortada yok...

Bugün 10 Kasım... Yani ulu önder Atatürk' ün vefatinin 70. yılı... Bizleri tarihimizden koparmadan " Osmanlı soyu " olduğumuzu unutturmadan yepyeni ve bağımsız bir ülkeyi armağan eden büyük insanın vefat yıl dönümü. Bir kişi ne yapar ??? Arkasında bu ulus varken ve böylesi ince fikirli bir insanken görün bakın TÜRKİYE ' yi yapar. Önünde saygı ile eğiliyorum ATAM...

(acaba enduro club bunu da ayakta alkışlar mı :p )

Ya allah aşkına bir daha gezilerde biri bana hatırlatsın ; sen ihtiyar bi muhasebecisin diye...

Bugün kafamı çeviremedim, la benim neyime voleybol oynamak :pr:

Son düzenleme:
derbi dolayısıyla katılamadım :( bu arada mustafa abi motossikletimi değiştirdin:silent::)

Ever Mert ufak bi değişiklik yaptık :p

Bugün 10 Kasım... Yani ulu önder Atatürk' ün vefatinin 70. yılı... Bizleri tarihimizden koparmadan " Osmanlı soyu " olduğumuzu unutturmadan yepyeni ve bağımsız bir ülkeyi armağan eden büyük insanın vefat yıl dönümü. Bir kişi ne yapar ??? Arkasında bu ulus varken ve böylesi ince fikirli bir insanken görün bakın TÜRKİYE ' yi yapar. Önünde saygı ile eğiliyorum ATAM...

(acaba enduro club bunu da ayakta alkışlar mı :p )

Ya allah aşkına bir daha gezilerde biri bana hatırlatsın ; sen ihtiyar bi muhasebecisin diye...

Bugün kafamı çeviremedim, la benim neyime voleybol oynamak :pr:

Yüce önderimizi bizde birdefa daha saygıyla anıyor, önünde eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Son düzenleme:
Uyan ey topik!Hayatımın en güzel rekor gezisiydi (Bilecik gezisinden bile güzeldi) Delmece yolu manzarasını ben internette bile görmedim...,

Baştan sona mükemmeldi,önceki gezilerde daha çok yol yapıyorduk oysaki şimdiki gezide,müthiş manzara,dağ,deniz,mangal,piknik,gitar,şarkılar,çekilen halaylar,voleybol topuyla uçarak ve düşerek yapılan komik vuruşlar,espri,kahkaha,ihtiras,aşk(motorlarla alakalı) herşey vardı,ya nebileyim pembe dizi gibi bir geziydi...

Gelen geçen 1000 cc lik motorlular bile aramıza katılmadan edemediler...Bunlar mayyakmı bu kriz ortamında bu kadar eğleniyo bi bakalım diyen yanımıza uçtu...

Ya hele o Cansu'yu dinleyince şok oldum,bu kadar profosyonelini beklemiyordum doğrusu...Hani orda bir grup kız olsa kesin "Cansu benimle evlen" diye yakasını paçasını yırtardı...Kendimizden geçtik..Arkadaşlar kesin bunun tekrarı çekilmeli...

Ben bu gezi için emeği geçen Haldun-Selin,Cansu,Orhan Süha ve eşine sonsuz teşekkürler diyorum.:rendeer:

Genelde 6 motor 10 Kişiydik fakat sonradan gelen giden belli olmadı:cherry:

öğretmenim, ne diyeceğimi bilemedim.ne de güzel cümleler kurmuşsunuz,duygu seli oldum.bu asıl sizlerin güzelliği. bize yansıdı.çok teşekkür ederim..:):):)

Dün harika bir gün geçirdim gerçekten bu kadar güzel bir gezi olacağına inanın hiç tahmin etmemiştim.Aramıza katılan yeni arkadaşların sıcaklığı ve samimiyeti de tam Bursa Mt'ye yakışan şekilde olunca gezimiz süper oldu.He bu arada Engin'in esprilerine birde Popstar Cansu'nun konseri eklenince biletler 50ytla ya kadar yükseldi.:)Kaçıranlar için programın tekrarı en yakın zamanda yapılır umarım.:rendeer:

Geziye katılamadığım için üzgünüm ama elden birşey gelmiyor işte. Malum, sınav haftası işte. İnsanı eve hapsediyor (desem de inanmayın, bursa gecelerinde takıldım bu haftasonu:cherry:)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu pazar bi gezi planı yapmaya başlasak mı ne :p

bu arada artık havalardan dolayı gezi yapamasak bile haftada bir yada olmadı en kötü ihtimalle iki haftada bir; GEMLİK, BURSA yada MUDANYADA'da toplantı muhabbet gırgır şamata şeklinde bağları koparmamak lazım gerektiği görüşü kanaatindeyim....

bu arada artık havalardan dolayı gezi yapamasak bile haftada bir yada olmadı en kötü ihtimalle iki haftada bir; GEMLİK, BURSA yada MUDANYADA'da toplantı muhabbet gırgır şamata şeklinde bağları koparmamak lazım gerektiği görüşü kanaatindeyim....

+1000:cat:

Bencede ..... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar