derbi dolayısıyla katılamadım
bu arada mustafa abi motossikletimi değiştirdin:silent:
Hocam Naptın Nasıl Bi Yazı Bak Bu Gezinin önüne Geçecek(benim Sewsimden Bahsetmedin Tüh çektiğim Halay Fotolarına )

abi ne güzel gülmüşsün oyletandu flardun gibi çıkmışsın maşallah
![]()
Uyan ey topik!Hayatımın en güzel rekor gezisiydi (Bilecik gezisinden bile güzeldi) Delmece yolu manzarasını ben internette bile görmedim...,
Baştan sona mükemmeldi,önceki gezilerde daha çok yol yapıyorduk oysaki şimdiki gezide,müthiş manzara,dağ,deniz,mangal,piknik,gitar,şarkılar,çekilen halaylar,voleybol topuyla uçarak ve düşerek yapılan komik vuruşlar,espri,kahkaha,ihtiras,aşk(motorlarla alakalı) herşey vardı,ya nebileyim pembe dizi gibi bir geziydi...
Gelen geçen 1000 cc lik motorlular bile aramıza katılmadan edemediler...Bunlar mayyakmı bu kriz ortamında bu kadar eğleniyo bi bakalım diyen yanımıza uçtu...
Ya hele o Cansu'yu dinleyince şok oldum,bu kadar profosyonelini beklemiyordum doğrusu...Hani orda bir grup kız olsa kesin "Cansu benimle evlen" diye yakasını paçasını yırtardı...Kendimizden geçtik..Arkadaşlar kesin bunun tekrarı çekilmeli...
Ben bu gezi için emeği geçen Haldun-Selin,Cansu,Orhan Süha ve eşine sonsuz teşekkürler diyorum.:rendeer:
Genelde 6 motor 10 Kişiydik fakat sonradan gelen giden belli olmadı:cherry:
EVET KIRIK DİŞLİSİGEC SEN DALGANI BAKALIM ZATEN BUNDAN SONRA BASINA FOTO YASAĞI KOYUYORUM HEP SANSASYON HEP SANSASYON YETER ARTIK NEREYE KADAR BÖYEL
![]()
Ne gerek var kurs almana Engin bütün İlk Öğretim parçaların repertuarında zaten mevcut...Hele o "Daha dün annemizin,kollarında yaşarken.
Çiçekli Bahçemizin yollarında koşarken" isimli duygulu parçayı çalarken resmen kendimizden geçtik(gülmekten),emin ol orda bir grup İ.Ö.O Öğrencisi olsaydı sana tezerruvattan kendilerinden geçer yaka,önlük,çanta parçalarlardı...
Al bu da hediyem olsun.![]()
derbi dolayısıyla katılamadımbu arada mustafa abi motossikletimi değiştirdin:silent:
![]()
Bugün 10 Kasım... Yani ulu önder Atatürk' ün vefatinin 70. yılı... Bizleri tarihimizden koparmadan " Osmanlı soyu " olduğumuzu unutturmadan yepyeni ve bağımsız bir ülkeyi armağan eden büyük insanın vefat yıl dönümü. Bir kişi ne yapar ??? Arkasında bu ulus varken ve böylesi ince fikirli bir insanken görün bakın TÜRKİYE ' yi yapar. Önünde saygı ile eğiliyorum ATAM...
(acaba enduro club bunu da ayakta alkışlar mı)
Ya allah aşkına bir daha gezilerde biri bana hatırlatsın ; sen ihtiyar bi muhasebecisin diye...
Bugün kafamı çeviremedim, la benim neyime voleybol oynamakr:
Yüce önderimizi bizde birdefa daha saygıyla anıyor, önünde eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Uyan ey topik!Hayatımın en güzel rekor gezisiydi (Bilecik gezisinden bile güzeldi) Delmece yolu manzarasını ben internette bile görmedim...,
Baştan sona mükemmeldi,önceki gezilerde daha çok yol yapıyorduk oysaki şimdiki gezide,müthiş manzara,dağ,deniz,mangal,piknik,gitar,şarkılar,çekilen halaylar,voleybol topuyla uçarak ve düşerek yapılan komik vuruşlar,espri,kahkaha,ihtiras,aşk(motorlarla alakalı) herşey vardı,ya nebileyim pembe dizi gibi bir geziydi...
Gelen geçen 1000 cc lik motorlular bile aramıza katılmadan edemediler...Bunlar mayyakmı bu kriz ortamında bu kadar eğleniyo bi bakalım diyen yanımıza uçtu...
Ya hele o Cansu'yu dinleyince şok oldum,bu kadar profosyonelini beklemiyordum doğrusu...Hani orda bir grup kız olsa kesin "Cansu benimle evlen" diye yakasını paçasını yırtardı...Kendimizden geçtik..Arkadaşlar kesin bunun tekrarı çekilmeli...
Ben bu gezi için emeği geçen Haldun-Selin,Cansu,Orhan Süha ve eşine sonsuz teşekkürler diyorum.:rendeer:
Genelde 6 motor 10 Kişiydik fakat sonradan gelen giden belli olmadı:cherry:
Ya allah aşkına bir daha gezilerde biri bana hatırlatsın ; sen ihtiyar bi muhasebecisin diye...
Bugün kafamı çeviremedim, la benim neyime voleybol oynamakr:
arkadaşlar bu pazar bi gezi planı yapmaya başlasak mı ne
bu arada artık havalardan dolayı gezi yapamasak bile haftada bir yada olmadı en kötü ihtimalle iki haftada bir; GEMLİK, BURSA yada MUDANYADA'da toplantı muhabbet gırgır şamata şeklinde bağları koparmamak lazım gerektiği görüşü kanaatindeyim....
arkadaşlar bu pazar bi gezi planı yapmaya başlasak mı ne
bu arada artık havalardan dolayı gezi yapamasak bile haftada bir yada olmadı en kötü ihtimalle iki haftada bir; GEMLİK, BURSA yada MUDANYADA'da toplantı muhabbet gırgır şamata şeklinde bağları koparmamak lazım gerektiği görüşü kanaatindeyim....