Balıkesir'de motosiklet kazası: 1 ölü

kaza_balikesir2.jpg
Balıkesir'de trafik kazası: 1 ölü
BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, dün gece saat 24.00 sırasında Ören Ayaklı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denetko Tatil Sitesi yolundan Ören'e gelmekte olan Ahmet Kara (40) idaresindeki 10 RR 987 plakalı motosiklet, tali yoldan çıkan M.Ç.'nin (29) kullandığı 10 RE 775 plakalı kamyonete çarptı. Kamyonete çarptıktan sonra yoldan çıkan motosikletin sürücüsü Ahmet Kara olay yerinde hayatını kaybederken, arkada oturan eşi Arzu Yoldaş (39) ise ağır yaralı olarak Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan sonra kaçmaya çalışan ve alkollü olduğu öğrenilen kamyonet sürücüsü M.Ç., polisin takibi sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

eeraktan için bi bölüm açmak lazım felaket tellali gibi adam bütün kaza haberleri siteye ulaşıyo

eeraktan için bi bölüm açmak lazım felaket tellali gibi adam bütün kaza haberleri siteye ulaşıyo

son günlerde benimde dikkatimi çekti,ajanslar öncelikle eeraktan'a haber veriyor sanırım.

ilaveten haberdeki foto'yu koymasaydınız keşke

allah rahmet eylesin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin . . .

Motor alalı 10 gün oldu her siteye girişimde bir kaza ölüm haberi alıyorum ve ister istemez etkiliyor beni,ciddi ciddi acaba hatamı yaptım almakla demeye başladım

ya o yol çok kötü yazın saat 21:00 gibi o yoldan geçtim allahtan arkada araçların farları yolu aydınlatıyor yoksa karanlıkta hiçbirşey göremiyorsun.

Cok üzücü haber, kazaya sebep olan alkollü sürücünün yakalanmasi iyi olmus umarim gerekli cezayi alir.
Kazada hayatini kaybedenlerin dos ve yakinlarinin acilarini baylasirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar