bi kaza haberi de benden

bi kaza haberide benden ama bu kazada motor ustunde olan ben degilim bisikletteydim ben arkadan bi scootercarpti bisiklet altimdan gitti bende havalandim 1 bucuk metre kadar havalandim o siradada adam kacmis dustum kalkiyim falan derken kacti allahtan hic bi seyim yok sadece paylasak istedim bu tip suruculer varken motosiklete tabi kotu bakarlar .... malesef....

Saol ablacim :p

arka fren iptal bi de direkSiyon kirildi :queen:

Son düzenleme:
Saol ayberk abi :)

saol overrider aslinda oyle ama olsun kmsenin basina boyle bisey gelmez umarim :p

Geçmiş olsun arkadaşım Allah daha beterinden sakınsın....

GKN

geçmiş olsıun da, hasarını karşılicakmı motorun trafik sigortası?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeşim,arka fren i anlarsan yaparsında yeni gidon gerekebilir saygılarımla geçmiş olsun tekrar.

Birçok bisiklet kazası duydum. Motosikletle biz de bisiklete çarptık. Arkadaşım da motoruyla bisiklete çarptı.
Ama hepsinde motosiklet de düştü yere. Birinde bisikletlinin topuğu yarıldı. Diğerinde beli sakatlandı.
Senin kaza biraz ilginç geldi. :silent:

geçmiş olsıun da, hasarını karşılicakmı motorun trafik sigortası?

abi ya scooter benim degildi ben bisikletteydim scooterdakida firariii bende bisey olmasinda bisikleti hallederiz :wiinkk:

Birçok bisiklet kazası duydum. Motosikletle biz de bisiklete çarptık. Arkadaşım da motoruyla bisiklete çarptı.
Ama hepsinde motosiklet de düştü yere. Birinde bisikletlinin topuğu yarıldı. Diğerinde beli sakatlandı.
Senin kaza biraz ilginç geldi. :silent:

abi zaten cok ilginc bi kaza oldu bende anlamadim nasil bana arkadan carpip kendi one ucmadida benim bisiklet uctu hic aklim almiyo ee demekki kötüye harbiden bisi olmuyo :queen:

geçmiş olsun kardeşim,arka fren i anlarsan yaparsında yeni gidon gerekebilir saygılarımla geçmiş olsun tekrar.

bisikleti tamamen yaptim sagol :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar