16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:queen::queen::queen::queen::queen: git işine yaaa.....

poyraz abi şantaj ve fidye için gkn da yeteri kadar evrak resim video ses kaydı v.s. mevcut o konuda sıkıntı çekmezsiniz :p ama ben mutlaka gelmek istiyorum rahatsız edin beni gece uyutmayın yemeğime zehir katın lütfen istirham ediyorum kırmayın beni :salut:

GKN

:p
tayfa derken, drift religion ekibi olarak orda olucaz :cherry:

poyraz abi şantaj ve fidye için gkn da yeteri kadar evrak resim video ses kaydı v.s. mevcut o konuda sıkıntı çekmezsiniz :p ama ben mutlaka gelmek istiyorum rahatsız edin beni gece uyutmayın yemeğime zehir katın lütfen istirham ediyorum kırmayın beni :salut:

tamam elimden geleni yapacam... ama bak listeye yazıyom bi gelme Küçükköy ü dar ederim sana ::pala::

.....

değilmi yani, bizim orda bir laf vardır ''ÇAĞRILMAYAN YERE AYAKKABI BOYACISI GİDERMİŞ'' King Bokstan beni çağırdılar gitmemek olurmu :p:p:p

GKN

100 liraya satarım:cherry:

:p
tayfa derken, drift religion ekibi olarak orda olucaz :cherry:
yirim yirim :p
tamam elimden geleni yapacam... ama bak listeye yazıyom bi gelme Küçükköy ü dar ederim sana ::pala::
tmm anlaştık, ama 3 gün önceden tehdit etmeye başlayın ki motive oliyim olur mu? küçükköy feda olsun o çocuklara :)

100 liraya satarım:cherry:

500 liraya alırım :mrgreen:

Son düzenleme:
sistem ilk mesajı değiştirmeme izin vermiyor.. :cherry: listeye burdan devam edelim bari..

KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. North_
6. Emin_arıkoğlu
7. .........

paşam ortada krizmi var sence,etrafına bi baksana gecekonduda lüks içinde yaşayanlara.:p:p
abi zaten kriz en zengin ile en fakir i etkilemiyo, zengin hayvara fakir de kuru ekmeğe alıştığı için..
sistem ilk mesajı değiştirmeme izin vermiyor.. :cherry: listeye burdan devam edelim bari..

KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. North_
6. Emin_arıkoğlu
7. .........

bu sisteme karşı geliyorum ben arkadaş değişsin bu düzen eylem yapalım yürüyüş düzenleyelim :p

Delipoyraz

Emmoğlu, etme eyleme gel şu listeye benide ekle, arabaya belkim ihtiyaç vardır. Şoför lazımdır. Ne desem boş yazmıycan değilmi...

hep destek tam destek kardeşlerimizi özlemiştik zaten iyi oldu bu ziyaret :rendeer: onlarda şapkalı abi demiş zaten :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım bir aksilik çıkmaz bende nişanlımla gelmeye çalışıcam eminim onunda hoşuna gidecek ama karşıyı hiç bilmiyorum gelicek olursam burdan geçen arkadaşlarla buluşalım. .

Son düzenleme:
Delipoyraz yine pek hayırlı bir işe el atmış ben de tayfamla orda olmaya çalışacağım(GKN'dan özendim yaw). bir de yer tarifi alsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar