- Konu Yazar
Arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi ÜSKÜDAR HASAN TAN ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA hepimizin gönlünde yer etmiş kardeşlerimiz var…. Ben normal zamanlarda da ayda bir ya da 15 günde bir yuvaya tek başıma giderek çocuklarla haftasonları zaman geçiriyorum…
Ancak son gidişimde Çocuklar sizleri özlediklerini ne zaman toplu geleceğimizi sordular.. Kimi Oğuz u sordu, kimi kel Kawasakici abiyi (edy)
, kimi kısa saçlı ablasını , kimi şapkalı abisini , kimi de gitar çalan abiyi…
Bende düşündüm ki belki 16 Kasım Pazar günü vakti müsaid olan 15 kişi ile ziyaret yapar çocukları sevindiririz..
Saat 15:00 ile 17:00 arasında İkindi Çayı saatinde çocuklarımızla toplam 1-2 saat geçireceğiz.... Ziyaretimiz 15 kişi ile sınırlıdır... Ziyaret sırasında kurumun bizden tek talebi 60 çocuğa yetecek süt ve de içeceğin yanında yenebilmesi için kek , çikolata, poğaça...v.s.
İmkanı olan herkesin desteğini bekliyorum… Aşağıdaki listeden ikramlık temin edecek arkadaşlar bana bildirirse sevinirim…
::gozluk::30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
::gozluk::30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu)
::gozluk::30 adet çikolata
Bu olmazsa olmaz listesi haricinde başka bişeyde getirmek isteyen olursa, memnuniyetle kabul ederiz :cherry::cherry:
Ziyaret günü 14:45 de yuvanın bulunduğu Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerindeki Mehmet Güzellik Salonunun önünde buluşulup 15:00 da yuvaya giriş yapılacakır.
ZİYARET SONRASINDA…. Yuva çıkışı yorgunluk çayı içmek içinde Kuzguncuk taki MaviYeşil’e geçilecektir.. Sanırım en geç 17:30 da mekanda oluruz….. Belki ziyarete katılmasalarda mekanda bizimle olmak isteyen arkadaşlar olabilir diye yazdım
)))
AVRUPA YAKASI BULUŞMA NOKTASI VE SAATİ :
Sirkeci - Harem Arabalı Vapur İskelesi önü, Saat 14:00
ANADOLU YAKASI BULUŞMA NOKTASI VE SAATİ :
Üsküdar Doğancılar Yokuşu Mehmet Güzellik Salonu Önü, Saat 14:45
süpersiniz valla.... :cat::cat:
Ancak son gidişimde Çocuklar sizleri özlediklerini ne zaman toplu geleceğimizi sordular.. Kimi Oğuz u sordu, kimi kel Kawasakici abiyi (edy)
Bende düşündüm ki belki 16 Kasım Pazar günü vakti müsaid olan 15 kişi ile ziyaret yapar çocukları sevindiririz..
Saat 15:00 ile 17:00 arasında İkindi Çayı saatinde çocuklarımızla toplam 1-2 saat geçireceğiz.... Ziyaretimiz 15 kişi ile sınırlıdır... Ziyaret sırasında kurumun bizden tek talebi 60 çocuğa yetecek süt ve de içeceğin yanında yenebilmesi için kek , çikolata, poğaça...v.s.
İmkanı olan herkesin desteğini bekliyorum… Aşağıdaki listeden ikramlık temin edecek arkadaşlar bana bildirirse sevinirim…
Bu olmazsa olmaz listesi haricinde başka bişeyde getirmek isteyen olursa, memnuniyetle kabul ederiz :cherry::cherry:
Ziyaret günü 14:45 de yuvanın bulunduğu Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerindeki Mehmet Güzellik Salonunun önünde buluşulup 15:00 da yuvaya giriş yapılacakır.
ZİYARET SONRASINDA…. Yuva çıkışı yorgunluk çayı içmek içinde Kuzguncuk taki MaviYeşil’e geçilecektir.. Sanırım en geç 17:30 da mekanda oluruz….. Belki ziyarete katılmasalarda mekanda bizimle olmak isteyen arkadaşlar olabilir diye yazdım
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. dide
13. İlkay
14. ninjet
15. Cabriolet
KATILIMCI LİSTEMİZ DOLMUŞTUR... TEŞEKKÜR EDERİZ.... :cherry::rendeer:
İKRAMLIKLAR
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolata TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolata TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
Listelerin son hali budur....
Liste tamamlanmıştır... Çocuklara liste dışı birşeyler getirmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vererek getirebilirler... Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...
AVRUPA YAKASI BULUŞMA NOKTASI VE SAATİ :
Sirkeci - Harem Arabalı Vapur İskelesi önü, Saat 14:00
ANADOLU YAKASI BULUŞMA NOKTASI VE SAATİ :
Üsküdar Doğancılar Yokuşu Mehmet Güzellik Salonu Önü, Saat 14:45
süpersiniz valla.... :cat::cat:
Son düzenleme: