:queen::queen::queen::queen::queen: git işine yaaa.....
poyraz abi şantaj ve fidye için gkn da yeteri kadar evrak resim video ses kaydı v.s. mevcut o konuda sıkıntı çekmezsiniz
:queen::queen::queen::queen::queen: git işine yaaa.....
poyraz abi şantaj ve fidye için gkn da yeteri kadar evrak resim video ses kaydı v.s. mevcut o konuda sıkıntı çekmezsinizama ben mutlaka gelmek istiyorum rahatsız edin beni gece uyutmayın yemeğime zehir katın lütfen istirham ediyorum kırmayın beni :salut:
poyraz abi şantaj ve fidye için gkn da yeteri kadar evrak resim video ses kaydı v.s. mevcut o konuda sıkıntı çekmezsinizama ben mutlaka gelmek istiyorum rahatsız edin beni gece uyutmayın yemeğime zehir katın lütfen istirham ediyorum kırmayın beni :salut:
yirim yirim
tayfa derken, drift religion ekibi olarak orda olucaz :cherry:
tmm anlaştık, ama 3 gün önceden tehdit etmeye başlayın ki motive oliyim olur mu? küçükköy feda olsun o çocuklaratamam elimden geleni yapacam... ama bak listeye yazıyom bi gelme Küçükköy ü dar ederim sana :ala::
100 liraya satarım:cherry:
heee oldu bilelimde:bounce::queen:
tayfa derken, drift religion ekibi olarak orda olucaz :cherry:
ucuza gitti çocuk![]()
paşam ortada krizmi var sence,etrafına bi baksana gecekonduda lüks içinde yaşayanlara.öyle deme bilader bu krizde gene iyi para![]()
abi zaten kriz en zengin ile en fakir i etkilemiyo, zengin hayvara fakir de kuru ekmeğe alıştığı için..paşam ortada krizmi var sence,etrafına bi baksana gecekonduda lüks içinde yaşayanlara.![]()
sistem ilk mesajı değiştirmeme izin vermiyor.. :cherry: listeye burdan devam edelim bari..
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. North_
6. Emin_arıkoğlu
7. .........
hep destek tam destek kardeşlerimizi özlemiştik zaten iyi oldu bu ziyaret :rendeer: onlarda şapkalı abi demiş zaten :queen:
umarım bir aksilik çıkmaz bende nişanlımla gelmeye çalışıcam eminim onunda hoşuna gidecek ama karşıyı hiç bilmiyorum gelicek olursam burdan geçen arkadaşlarla buluşalım. .
çocuk işte abiyle amcayı ayırt edemio![]()