geçtiğimiz haftasonu bodrum...

hayırlısı olsun yeni motorun ışıl ışıl maşaallah, bende 21bin km bindim cbf'e anılarım canlandı :cat:
gezide güzel olmuş...kazasız belasız

vay be hemşehrim varmış burada da haberim yokmuş. Allah içine sindiriveesin gaari :).

ah ahh o yolları iyi bilirim eylül ayında bende Dylan'ımla istanbul'dan Bodruma gittim. Gidiş dönüş 1600 km yaptım. Yollar çok zevkliydi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
rahat gidip gelmişindir o makinayla pek sorun yaşamazsın,resimler çok güzel emeğin için sağol.

güzel bodrum güzel gezi !! :D
evet,bencede,bodrum yolu zevkli bir yol
vay be hemşehrim varmış burada da haberim yokmuş. Allah içine sindiriveesin gaari :).
amin:)
ah ahh o yolları iyi bilirim eylül ayında bende Dylan'ımla istanbul'dan Bodruma gittim. Gidiş dönüş 1600 km yaptım. Yollar çok zevkliydi.
tebrik ederim,iyi cesaret:cat:
rahat gidip gelmişindir o makinayla pek sorun yaşamazsın,resimler çok güzel emeğin için sağol.

evet,çok şükür hiç sorun yok:cherry:

motorunu güle güle kullan ama, fazer ile karşılaştırmak biraz haksızlık olmaz mı?

motorunu güle güle kullan ama, fazer ile karşılaştırmak biraz haksızlık olmaz mı?

teşekkür ederim,fazerle karşılaştırmıyorum sadece farı biraz daha iyi olabilirdi,mesela bende 2004 yılında ybr125 vardı,onun farı bundan çok daha iyiydi:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay mustafa abime bak biz scooter la şehir içi ancak geziyoz vitesliye geçince inşallah gezimizi yazarız güzel fotolar :cat:

Mustafa abiye CBF gazı vermiş biri olarak büyük bir memnuniyetsizliğinin olmadığını görmek güzel.

Benzin sarfiyatın 4-5 bin km den sonra daha da azalır diye düşünüyorum. Ben şuan gayet tasarruf amaçlamaksızın 0.9 yakıyorum KM de.

Far konusunda ben de çözüm arayışları içerisindeyim. Hem güzel aydınlatacak hem aküyü bitirmeyecek son olarak da astronomik rakamlarda gezinmeyecek bir çözüm lazım.

Bu arada o Starbucks fotoğrafına hasta oldum... Anladın sen :p

Bende bu gün veya en geç yarın cbf'me kavuşuyorum. Far konusunda umarım 2009 modellerde bir iyileştirme yapılmıştır

ooo tireden topragımmm, beni hatırladın mı? tireli bahtiyar, hatta v-stromla fatih parkında otururken beni görmüştün..

yeni motorun hayırlı ugurlu olsun.. bodrum göl kenarındaki yol da ve bodruma yakın eğimli virajlarda motorla geçiş yapmak çok keyifli olsa gerek.. görüşmek ümidiyle mustafa abimm.. saygılar...

kardeşim tekerine sağlık bu arada cbfinde hayırlı uğurlu olsun. çok selamlar

ooo tireden topragımmm, beni hatırladın mı? tireli bahtiyar, hatta v-stromla fatih parkında otururken beni görmüştün..

yeni motorun hayırlı ugurlu olsun.. bodrum göl kenarındaki yol da ve bodruma yakın eğimli virajlarda motorla geçiş yapmak çok keyifli olsa gerek.. görüşmek ümidiyle mustafa abimm.. saygılar...
unuturmuyum kardeşim seni ben,aşkolsun,iyi bak kendine:mrgreen:ben bundan sonra devamlı tiredeyim,gelirsen beklerim
Aldım bende motosikletimi. Farlar kötü değil. Beklediğimden çok daga iyi. Görüşte bir problem yaşamadım gece yolculuğunda.
hayırlı uğurlu olsun:cat:
Tebrik ederim ; Güzel bir gezi yapmıssın
teşekkür ederim,beğenmenize sevindim:)
kardeşim tekerine sağlık bu arada cbfinde hayırlı uğurlu olsun. çok selamlar

eyvallah dostum,bundan sonra tire ödemiş taraflarına gelirsen beklerim,ev tirede,iş yerim ödemişte:queen:

Son düzenleme:
Bir ay önce yapmış olduğun gezi çok güzel olmuş daha nice yolculukları kazasız belasız tamamlaman dileğiyle..Vitesli tecrübem olsa gözüm kapalı alacağım CBF 150 çok albenili çıkmış.:) Yalnız Bodrum'daki binalar almış başını gitmiş doğal güzellikler bir bir gidiyor..:pale:

Bir ay önce yapmış olduğun gezi çok güzel olmuş daha nice yolculukları kazasız belasız tamamlaman dileğiyle..Vitesli tecrübem olsa gözüm kapalı alacağım CBF 150 çok albenili çıkmış.:) Yalnız Bodrum'daki binalar almış başını gitmiş doğal güzellikler bir bir gidiyor..:pale:

teşekkür ederim,malesef dediğiniz gibi bodrum hızla bitiyor:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar