teşekkürlerTebrik ederim ; Güzel bir gezi yapmıssın ... :rendeer:
hayırlısı olsun yeni motorun ışıl ışıl maşaallah, bende 21bin km bindim cbf'e anılarım canlandı :cat:
gezide güzel olmuş...kazasız belasız
evet,bencede,bodrum yolu zevkli bir yolgüzel bodrum güzel gezi !!![]()
aminvay be hemşehrim varmış burada da haberim yokmuş. Allah içine sindiriveesin gaari.
tebrik ederim,iyi cesaret:cat:ah ahh o yolları iyi bilirim eylül ayında bende Dylan'ımla istanbul'dan Bodruma gittim. Gidiş dönüş 1600 km yaptım. Yollar çok zevkliydi.
rahat gidip gelmişindir o makinayla pek sorun yaşamazsın,resimler çok güzel emeğin için sağol.
motorunu güle güle kullan ama, fazer ile karşılaştırmak biraz haksızlık olmaz mı?
benimki zaten 2009 model:mrgreen:Bende bu gün veya en geç yarın cbf'me kavuşuyorum. Far konusunda umarım 2009 modellerde bir iyileştirme yapılmıştır
benimki zaten 2009 model:mrgreen:
unuturmuyum kardeşim seni ben,aşkolsun,iyi bak kendine:mrgreen:ben bundan sonra devamlı tiredeyim,gelirsen beklerimooo tireden topragımmm, beni hatırladın mı? tireli bahtiyar, hatta v-stromla fatih parkında otururken beni görmüştün..
yeni motorun hayırlı ugurlu olsun.. bodrum göl kenarındaki yol da ve bodruma yakın eğimli virajlarda motorla geçiş yapmak çok keyifli olsa gerek.. görüşmek ümidiyle mustafa abimm.. saygılar...
hayırlı uğurlu olsun:cat:Aldım bende motosikletimi. Farlar kötü değil. Beklediğimden çok daga iyi. Görüşte bir problem yaşamadım gece yolculuğunda.
teşekkür ederim,beğenmenize sevindimTebrik ederim ; Güzel bir gezi yapmıssın
kardeşim tekerine sağlık bu arada cbfinde hayırlı uğurlu olsun. çok selamlar
Bir ay önce yapmış olduğun gezi çok güzel olmuş daha nice yolculukları kazasız belasız tamamlaman dileğiyle..Vitesli tecrübem olsa gözüm kapalı alacağım CBF 150 çok albenili çıkmış.Yalnız Bodrum'daki binalar almış başını gitmiş doğal güzellikler bir bir gidiyor..
ale: