[Bursa - MT]

Arkadaşlar Haldun ve eşi sağolsunlar hep bizimle ta oralardan gezilere geldiler.Şimdi onlar çağırdı biz gitmezsek ayıp olur...:salut:

Ya bak ne diycem altın günü felandamı yapsak Bursa Mt olarak,ilk bende toplansın mesela:p

Mert bu durumda sende geliyorsun.Ben okul gezisi gibi sana gerekli yardım ve yoklama işlemlerini itina ile uygularım yalnız sen yinede gelirken bi veli izin belgesi getir...:bounce:

Picassa sende al notlarını gel.Sen üniversitelisin veli izin belgesi istemiycem söz...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Haldun ve eşi sağolsunlar hep bizimle ta oralardan gezilere geldiler.Şimdi onlar çağırdı biz gitmezsek ayıp olur...:salut:

Ya bak ne diycem altın günü felandamı yapsak Bursa Mt olarak,ilk bende toplansın mesela:p

Şimdi hocam hem haklısınız hem haksız !!!

Evet katılım sayısına bağlı olarak değerimi anlıyacağım doğrudur. Ancak mazereti kabul olanlar hariç.

Engin gelmez ise onu ben hallederim :p

Altın günü kousunda DELMECE olayından başlasak :p

Şimdi hocam hem haklısınız hem haksız !!!

Evet katılım sayısına bağlı olarak değerimi anlıyacağım doğrudur. Ancak mazereti kabul olanlar hariç.

Engin gelmez ise onu ben hallederim :p

Altın günü kousunda DELMECE olayından başlasak :p

Yok altın maltın günü, tamamen düzmece bir şaka idi.Ne işim olur öyle bayansı şeylerle, he ordaki çağlayanlarda falan gömü arayabiliriz o ayrı şey ama kendi paramın hesabını bilip birikteremiyecek kadar angutmuyum teessüf ederim...:cherry:

Yok altın maltın günü, tamamen düzmece bir şaka idi.Ne işim olur öyle bayansı şeylerle, he ordaki çağlayanlarda falan gömü arayabiliriz o ayrı şey ama kendi paramın hesabını bilip birikteremiyecek kadar angutmuyum teessüf ederim...:cherry:

Hocam yok olmaz bizim ne altın günü ile ne de gömü işleri ile işimiz olmaz ... Bizler yollarda gönlümüzü arayan insanlarız, bak bir şey diyeceğim bu ne övünmek için ne de ayrımcılık anlamında... Bazıları var motoru farklı amaçlara alet kullanırlar orada arkadaşımın dediği doğrudur ben motorun bir parçasıyım, yani demem o ki ben asla bir RIDER değilim... Ben motora bindiğim andan itibaren motorla tümleşik olurum... Ve benim hayat felsefem Yaşam için sür !!!

valla pınar ablanın motorunda gördüm gayet güzel oluyor sen zaten bu kaplama işinde iyisin abi senin motoru kaplayan reklamcı çizer yaparmı acaba bu işi :silent:

ben demedim mi sana, benim motoru kendim kapladım diye:) reklamcılar uğraşmıyo ayrıntılı işçilik var diye, haberin olsun. ben sadece tribal mribal bişiler istiyorum :) hee, dersen ki benim motoru da kaplayalım, tamam yaparız. ama çizim işinden anlamam, PInar abladan yardım alırız bu konuda :):cherry:

PInar abladan yardım alırız bu konuda

Benim anlamadığım şudur kardişş, reklamcılarda zaten çizen makina var sadece fosforlu kağıda flash diskinde götürdüğün tribal resmi çizdirtmen yeterli, gel Gemlik ' e ben sana çizdirteyim burada arkadaşlarımız var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese selam adım Pınar

Bursa beşevlerdeyim motor alalı henüz 2 hafta oldu.Öğrenme aşamasındayım.
Valla delmece yaylası güzel seçim 3-4 kere orda kamp yapmıştık yol çok virajlı ama gidildiğine değer :cat: hele motorla gitmek çok keyifli olur.

hepinize iyi eğlenceler:)

::hosgeldi aramıza ::tutkuy:: ona göre sonra demedi deme ::alkiis::
Evet millet bu aralar İst.'dayım ama takipteyim sizi:cat:

Son düzenleme:
Benim anlamadığım şudur kardişş, reklamcılarda zaten çizen makina var sadece fosforlu kağıda flash diskinde götürdüğün tribal resmi çizdirtmen yeterli, gel Gemlik ' e ben sana çizdirteyim burada arkadaşlarımız var...

peki fosforlu kağıt var, tamam. Peki bu arkadaşlarda renkli baskı var mı? Çünkü bikaç tane var gbi elimde tribal deil, baya bööyle sticker. Flash ile getirdiğim herhangi bir resmi basabiliyorlar değil mi?:silent:

Evet millet bu aralar İst.'dayım ama takipteyim sizi:cat:

Takipteyim derken hocam ???
Kış olunca kabuğuna çekilen tarzındayız anlamında mı ???

peki fosforlu kağıt var, tamam. Peki bu arkadaşlarda renkli baskı var mı? Çünkü bikaç tane var gbi elimde tribal deil, baya bööyle sticker. Flash ile getirdiğim herhangi bir resmi basabiliyorlar değil mi?:silent:

Digital baskı olayı da var tek renk kesimde sen yeter ki azıcık araştır :p

Son düzenleme:
Digital baskı olayı da var tek renk kesimde sen yeter ki azıcık araştır :p[/QUOTE]

ooo tamamdır ozaman be abi. ben bikaç tane bulayım da motor şenlensin. Kuru kuru gidiyorum yolda be yaww:cherry::cherry:

arkadaşım seni tanıyamadım gezilere katılmıyosun sanırım bekleriz...

abi işallah aranıza katılcam. gezilerinizi hayranlıkla okuyorum :p. gelecek bahara kadar katılamıycam da herhalde :) işallah gelecek sezona... ama aranızda gizli bir mt bursacı var ;)

renkli baskı yani dijital baskı olayında yardımcı olabilirim. İsteiğşniz resmi bastırabilrim.

abi yardımlarınız için teşşekkür ederimde reflöktöre bastırmak istiyorum ben oda pınar ablanın yaptığı gibi çizimle olcak heralde :)

renkli baskı yani dijital baskı olayında yardımcı olabilirim. İsteiğşniz resmi bastırabilrim.

Çaka bey abimi de satmış gibi olurum:cherry: ama Gemlik'e gitmeden halledebilirsem benim için daha rahat olur. :cat: Peki bu mekan nerde abi? Ben bu işi taaa Antalya'dan beri yapmak istiyorum ama orda da bi yer denk getiremedim. Demek ki kısmet burayaymış :)

abi şimdi yakışırsa diye bişi yok, burda yıllarını motora veren abilerimiz var, olmasa zaten baştan derlerd. bence kesin yakışır, iyi gider..:cat::cherry:

valla bende bir şey yapmıcaktım bahar gibi motoru babama vercegim için ama pınar ablanın motorunun resmini gordukten sonra tum fikrim değişti 125zn topiğind var bir bak derim erdem abi :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar