kaza yapan tüm arkadaslara gecmiş olsun, ayberk abi özellikle senle tanısmayı validenin elinden öpmeyi cok istedim ama şehitlikteki o keşmekeşte nasib olmadı, ardından kazayı öğrenince sok oldum. cok cok gecmiş olsun son kazanız olur inşallah,
sağolasın nahzuvay... o gün sağa baktım sola baktım...çok fazla tanıdık göremedim. sağolsun servan tanıdı benide o geldi....o kadar yazışıp görüşemedik.
artık başka bir toplantıda görüşürüz,ama orda annem olurmu bilinmez....
kendine iyi bak........
Çok büyük geçmiş olsun herkeze. Kimsenin yaralanmaması çok güzel bir haber. Umarım bu en son kazanız olur.
arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim...
Geçmiş olsun. Kazalarda, sonradan ispatlamak için böyle fotoğraf çekmek lazım. :cat:
çekin kardeşim çekin....
polis otosunun plakasını bile çekin.....en azından bişey olduğunda ''şu plakalı ekip vardı'' dersiniz.....
ben biraz olaya farklı yaklaşıcam
biraz şans faktörüde var bulunduğunuz kaza yaptığınız nokta istanbuldaki kaza oranlarında en fazla olan kara noktaların en başında olan bir yer yani aslında pek motor yada araba olması önemli değil haliç köprüsü üstünde çok duran arabalara zamanında böyle vuranlar oldu
ayrıca hatırlayanlar varsa arabasının tekerleği patlayıpda aynen böyle haliçde kenera çekip reflektörleri falan koymasına rağmen tekerleği değiştirirken arabayla adamı altına alıp götüren şöför vardı birisindede gene arabası arıza yapan bir adam tam kapıyı açıyor kapıyla beraber adamı götürüyor diğer araç yani o nokta çok sorunlu bir yer tam kara bir nokta çok tehlikeli
insanların çok süratlendiği ve emniyet şeridinin olmadığı bir yer araç bozuldumu illa şeritte durucak zaten kazaya sebeb olanda bu şeritte durması bazıları sollamaya çıkıyor bazılarıda sağlıyor o köprüde kapışanlarda çok oluyor kazaya davetiye çıkaranda bu zaten
zamanında köprü yapılırken emniyet şeridi gibi bir kültür olmadığı için hiç düşünmemişler esas sorun aslen bu
orda emniyet şeridi yada cep falan olsa bu kazaların hiç biri olmaz
gene geçmiş olsun
aslında bu mevzuyu mutlaka ''karayolları bölge müdürlüğü'' biliyordur....
ama köprü üstü olduğu için yol yok; genişletemiyorlardır....ama mutlaka bir çaresi vardır....
emniyet şeridi olmayan yol olurmu ya??????
hangi çağda yaşıyoruz?