honda beat hız KM/H

arkadaşlar biri honda beat le km/h yapıomuş. yaw o ne demek ya diyenler için motorun ibresi km/h yazan yere kadar geliomuş ne yapıolar bu motorlara da bu kadar hızlı gidio weya o kadar gider mi

honda BEAT topıcını bı zahmet ıncele kardesım.....:cat: gereksız yere topıc acmıs olmak ıcın topıc:bounce: acmayalım

düz yol 97-98 yokuş aşşaqı 110 bnm motor gidio ama acaip bnzin tüketio 85 den sonra.

jr.

başka foruma yazdım gene yazıyorum "ben olayı acıklıyorum..duz yol icin motor tek kişi 70e kolaylıkla cıkıyor 80e dooru kendini tamamlıyo. bu 100-110 deerlerini yapan arkadaslar ekstrem durumlarda yokus assagı makineyi zorlamıs olmalılar duz yol icin duyduum en yuksek hız 85-90. ben 85i yatarak yapabiliyorum goruntu komik ve konforsuz oluyo. yani harika bi motor cok dayanıklı kesinlikle sorunsuz, deliler gibi geziyorum ama bu motorla sollama icin aynada bos ufuk gerekiyor bu bir (80 ile sadece kamyon sollayabiliyorum)..ikincisi frenlerde herhangi bir sorun yok daha hic kitlemedim 80 km normal hızla bu frenler fazlasıyla yeterli. ucuncu ek bilgi 80 kmden itibaren km gostergesi kırmızı ile işaretli yani motor devri kırmızıya geciyor we alet yırtılır gibi baarıyor bu bolgede kullanım ne kadar saalıklı olur bilemem. kendi motorumu su konuda owebilirim 80 kmyle yol izin werse marsa kadar guwenip giderim yolda kalmaz. ama hızlı degil..guclu deil..we klawuzunda 172 kiloyu gecmeyin diyor..2 kilolu insan binerse makineye zarar demektir. ben 86 kiloyum..arkadaslarımın yarısını gezdiremiyorum =) cok saalam cok super ama uzun yol motoru diil..oole sıkıstırılınca falan kacamassın anca frene basarak kurtulabilirsin. rampalarda zaten şenlik war ;)"

2006 model sıfır olarak aldığım (yani ilk sahibiyim) ve rodajını itina ile tatmladığım beatım la 105 i görüyorum.

benim beati yakcam bu akşam farz oldu artık ben niye 85 i gecemiyorum siz o kadar hız yapıyosunuz :pr:

Burada arkadaşlar gerekli açıklamarı yapmış .beat ile hız yapma isteği nereden kaynaklanıyor anlayamıyorum. Eski bir beat kullanıcı olarak bende sınırlarını zorlamıştım ama 100 ün üzerine çok nadiren zorlayarak çıkıyor. Düz yolda 80 zaten yeterli bir hız. En güvenli hız ise 70km/h ve bu hızda giderken frenlerde oldukça iyi tutuyor. uzun yıllar kullanıbilabilecek çok sağlam ve kalite bir motordur. Hız limitlerini zorlamak öncelikle sizin sonrada motor sağlığı için pekte iyi olmaz. Biraz daha hız ve uzun yol yaparım derseniz direk dylan alın zaten. İstanbul-Bodrum 1600 km gittim geldim. Beat ilede çanakkaleye gidip gelmiştim. Yine sorunsuzca gidebiliyorsunuz.

jr.

Arkadaşım sen beat'i iyi açamamışsan motoruna bakmamışsan 85'i geçmez. Bu kadar da iddaalı konuşma gelip benim motoru kullan ve kıçını yırtıyomu yırtmıyomu anla.

ya kardeş arkadasa cewap gibi olmus da ilk cümle bana mı çarptı sankim =) ben düz yoldan bahsediyom yokus assaa ruzgarı da arkana alırsan elbet yapar ama saalıksız gerek yok..bu işlerin motoru diyl bizimkisi alıcan tatlı tatlı süzülcen. ;)

13.000 de ama 10.000 de motor açılıp tekrar yapılmıştı yine açılmasını bekliyim dicem ama açılması lazımdı yai neyse kafama takmıcam daha fazla çünkü satmayı düşünmüyorum benle beraber yaşlancak bu motor :cat:

70 yaşında sürerken modifiyeleri cıkarmak zorunda kalcam:queen:

şaştım kaldım 90 100 görünce. bizim şirkete ait beat uzun virajsız düz yolda 80i buluyor 85e zorluyor ama 85 demeden yol viraja giriyor. mıcırlı olduğu için mecburen fren yapıyorum. ama eğimsiz yolda kesinlikle 90 yapamaz. bundan eminim.

Arkadaşım sen beat'i iyi açamamışsan motoruna bakmamışsan 85'i geçmez. Bu kadar da iddaalı konuşma gelip benim motoru kullan ve kıçını yırtıyomu yırtmıyomu anla.

beatman, düz yolda 100 yaptığının vidyosunu çekip koyabilir misin? aynı şekilde ntticaret nickli arkadaşım da düz yolda 105kms hız yapışını bi şekilde vidyoya alabilir misiniz? beat ile 100km düz yolda yapılmaz arkadaşlar. kullandım ordan biliyorum. tamam diyeceksiniz "iyi açılmamıştır" falan ama motoru açmanın güce etkisi o şekilde olmaz. iyi açılmamış motor 80 yaparken açılmışı 100 yapmaz. motoru iyi açmakla 5'te 1 güç artışı olmaz.

beatman, düz yolda 100 yaptığının vidyosunu çekip koyabilir misin? aynı şekilde ntticaret nickli arkadaşım da düz yolda 105kms hız yapışını bi şekilde vidyoya alabilir misiniz? beat ile 100km düz yolda yapılmaz arkadaşlar. kullandım ordan biliyorum. tamam diyeceksiniz "iyi açılmamıştır" falan ama motoru açmanın güce etkisi o şekilde olmaz. iyi açılmamış motor 80 yaparken açılmışı 100 yapmaz. motoru iyi açmakla 5'te 1 güç artışı olmaz.

tmm uygun bir zamanda videosunu cekicem yolunda epimli olup olmadığını gösteririm.motor 95 i gösterdiqi anda burdaki tartısmalar bitcektir zaten..

bencede en fazla 90 benim motorum düzde 90 yapıyor 100 yapan motorda ise ne arasan vardır oyun bali kayışı vs ( bende taktırırsam onları benimkide yapar ) xD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar