Lastik değişimi için bu fiyat normalmi???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her kışa girişte Volkswagen otomobilimin 4 tekeri sökülerek öne iki kış lastiği takılması önden çıkan lastiklerin de arkaya takılması işlemini yaptırıyorum. 4 tekerin balans ayarı yapılması da dahil 30 YTL.
Motosikletime yeni iki lastik aldım. takılması 20 YTL.
Fazlamı, azmı verdin sen karar ver.

İzmir de 20 Ytl olduğunu duydum.Lastiği aldığın bayii değiştirtip balansa sokuyorlar. Taş çatlasın 40Ytl.
Kazasız belasız..

yanına yinede bir uğrayacağım...
Tuğçe çok teşekkürler şimdilik unutacağım fakat geri dönüşüm kutusuna gitmeyecek bu olay:p ilerde lastik değiştirmelerde ampül gibi yanacak bu hatıra :wiinkk::cat:

Açtığı son konu....Gezerken forumda başka bir konuda yazdığı bir mesajı gördüm ve o an ne hissettiğimi anlatamam...Gözlerim doldu kanım çekildi...Sora da biraz bakındım attığı mesajlara açtığı konulara...Bu konu hakkında biraz dili yanmış nur içinde yatsın....

Konuya cevap yazıldığını görünce nedense benim de içim bir garip oldu:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana normal gelseydi bu konuyu ztn açmazdın tabikide normal değil kelimeleri allayıp pullayıp
bizi enayi yerine koyan satıcılardan birine rastlamışsın bence yaptıkları tek kelime ile dolandırıcılık eğer yaptırmadıysan başka yere git derim ben. .

fena kazıklamışlar tam yerine denk gelmiş ama sendede var kabahat 100 ytl dese bana haassekii derdim ona ben:D enayi yerine koymuş ya ben 2 lastigi 100e degişirim be soguk su iç sen :D yada adresini ver bi ara yokluyalım dükkanını...

fena kazıklamışlar tam yerine denk gelmiş ama sendede var kabahat 100 ytl dese bana haassekii derdim ona ben:D enayi yerine koymuş ya ben 2 lastigi 100e degişirim be soguk su iç sen :D yada adresini ver bi ara yokluyalım dükkanını...

forumu pek takip etmiyorsun galiba:pr:

Tuğper arkadaşımız aramızdan ayrılmıştır arkadaşım..:salut::salut::salut:

Başımız Saolsun..
Mekanı Cennet Olsun...

avatarında onun resmi var özellikle..

biraz daha dikkatli olalım..

buz motorda çift lastik değişimi ve dijital balans ayarı 30 ytl..
lastik konusunda oldukça uzmanlar..

Buz motorun iyi olduğunu ben de duymuştum. Acaba buz motor jant da düzeltiyor mu? 100 ytl gerçekten çok fahiş bir fiyat olmuştu. En son MCT nin arka lastiğini değiştirttiğimde Lastik dahil 85 ytl ödemiştim :)

Buz motora gitmeyi düşünüyorum. Şayet jant düzeltiyorlarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar