Patladım :)

Arkadaşlar, 1-2 saat önce ters yöndern gelen bir aracın aniden önüme kırması ve birkaç saniye korna çalmama rağmen çekilmemesi üzerine arabaya yandan girdim. Ufak sıyrıklarla atlattım. Üstüm başım yırtıldı. 2 dakikalık yol ve toplantıya gideceğim diye motor kıyafetim yoktu. Bana ders oldu.

Çarpan adam iyi birisi, gerek yok dememe rağmen hastaneye götürdü film falan çektirdik hafif ağrı sızı dışında bişeyim yok.

Motorumun ön grenaj hafif kırıldı. Fren maneti yamulmuş, fazla bişey yok.
Öğleden sonra gelip beni alacak, motoru servise götüreceğiz. Kaza raporu falan yazacaz, trafik sigortasından hallolacak sanırım.

Daha önce tecrübesi veya bilgisi olanlardan deneyimlerini, ne yapmam gerektiğini söylemelerini rica ediyorum. :rendeer:

öncelikle geçmiş olsun... araçların ikisininde resimlerini çekmeyi unutma...

önemli değil bilader tekrardan geçmiş olsun. bi daha korumasız binme...

geçmiş olsun, çok masraf yoktur inş.? keşke motor kıyafetini giyseydin, zaten hep böyle zamanlarda kazalar olur..

Sağolasın emin abi, haklısın, hele ki o yolda yapmamam lazımdı böyle bi hata ama olacağı varmış. Gerçi masrafı trafik sigortası karşılayacak heralde ama pek bişey yok gibi. Resimleri çekecem zaten. Yan çanta takmıştım geçen hafta, onlar korudu motoru.

geçmiş olsun:pale:

Teşekkür ederim dostum :rendeer:

geçmiş olsun:pale:

Teşekkür ederim dostum :rendeer:

Sağol eksik olma, üzülme yok bişey :wiinkk: :rendeer:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, 1-2 saat önce ters yöndern gelen bir aracın aniden önüme kırması ve birkaç saniye korna çalmama rağmen çekilmemesi üzerine arabaya yandan girdim. Ufak sıyrıklarla atlattım. Üstüm başım yırtıldı. 2 dakikalık yol ve toplantıya gideceğim diye motor kıyafetim yoktu. Bana ders oldu.

Çarpan adam iyi birisi, gerek yok dememe rağmen hastaneye götürdü film falan çektirdik hafif ağrı sızı dışında bişeyim yok.

Motorumun ön grenaj hafif kırıldı. Fren maneti yamulmuş, fazla bişey yok.
Öğleden sonra gelip beni alacak, motoru servise götüreceğiz. Kaza raporu falan yazacaz, trafik sigortasından hallolacak sanırım.

Daha önce tecrübesi veya bilgisi olanlardan deneyimlerini, ne yapmam gerektiğini söylemelerini rica ediyorum. :rendeer:

geçmişolsun evet karşı tarafın trafik sigortası karşılar ekip gelip orda rapor tuttumu?kaç oranında suclu karşı taraf?aynı kazayı bende yaptım ama benimki agırdı ondan soruyorum

geçmiş olsun, gene laf kaskoya gelicek gibi :)

Allah korumuş, daha kötü olabilirdi buna şükür.

geçmişolsun evet karşı tarafın trafik sigortası karşılar ekip gelip orda rapor tuttumu?kaç oranında suclu karşı taraf?aynı kazayı bende yaptım ama benimki agırdı ondan soruyorum

Ekip falan çağırmadık, aslında yaralanmalı kazalarda çağırmak gerekiyomuş ama neyse artık. Adam 8/8 hatalı rapora öyle yazdırtacam adama imzalatacam. Ben dümdüz yolumda gidiyodum ters yönden bakmadan çat diye kırdı önüme 8/8 değil midir bu?

hayrı sigorta poliçende telefon numarası vardır muhtemelen yada sigorta yaptırdığın acenteye tlefon aç yardımcı olur sana:)

geçmiş olsun, gene laf kaskoya gelicek gibi :)

Allah korumuş, daha kötü olabilirdi buna şükür.

Teşekkür ederim. Lafı kaskoya getirdiniz yine :) O arkadaş bu muhabbetten dolayı forumdan uzaklaştırıldı.

Çok şükür dostum, bi yaramazlık yok şimdilik, akşama doğru gelişmeleri yazarım. kasko olsa da kaskoya başvurulacak herhangi bi durum yok bence.

Geçmiş olsun.Ters yönden geldiğini kabul eder ve raporu böyle yazabilirseniz,hasar trafik sigortasından alınabilir.Keşke raporu araçları yerinden oynatmadan tutsaydınız.

Ekip falan çağırmadık, aslında yaralanmalı kazalarda çağırmak gerekiyomuş ama neyse artık. Adam 8/8 hatalı rapora öyle yazdırtacam adama imzalatacam. Ben dümdüz yolumda gidiyodum ters yönden bakmadan çat diye kırdı önüme 8/8 değil midir bu?

aynı kazayı ben yaşadım kafa kafaya girdik adam benim şeridime kırdı park etmek için sola 4 kırıgım vardı ben anbulanstayken adam polisleri kafalamış %50 ona ve bana kusur verilmişti 350ytl para ödendi bana ben motora 800ytl masraf yaptım o kazadan sonra motor ustası caglayandaki beni dolandırdı vs. başıma tonla olay geldi iyiki sende bişi yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar