Patladım :)

Geçmiş olsun ucuz atlatmışın:)

Sağol kardeş, sudan ucuz atlattım valla, yerde sürüklenirken motor da sürüklenip bana çarpacak falan sandım korkulu saliseler yaşadım. Ama çok şükür verilmiş sadakamız varmış.

hayrı sigorta poliçende telefon numarası vardır muhtemelen yada sigorta yaptırdığın acenteye tlefon aç yardımcı olur sana:)

Teşekkür ederim, ben hala şoktayım akıl edemiyorum bunları, hatırlattığın için sağol :rendeer:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Lafı kaskoya getirdiniz yine :) O arkadaş bu muhabbetten dolayı forumdan uzaklaştırıldı.

Çok şükür dostum, bi yaramazlık yok şimdilik, akşama doğru gelişmeleri yazarım. kasko olsa da kaskoya başvurulacak herhangi bi durum yok bence.

daha beteride olabilirdi gözğyle bakmak gerek, ama mal canın yoncası,

şu durumda sorun yok çok sükür asla sana bişi olmasını istemeyiz ama tabiki senin suçun yok bu kazada, bide nazara inanırım, sende nazara geldin bence.

ben motoru yeni aldığımda üstünden 3 tane nazar boncuğu düştü tam tamına.. şimdide plakaya kocamaaaaaaaan bi nazar boncuğu koydum arkamdan bakarların gözüne girsin.

tavsiye kocamaaaan gözlerine sok nazar boncuğunu.

tekrar geçmiş olsun :cat:

aynı kazayı ben yaşadım kafa kafaya girdik adam benim şeridime kırdı park etmek için sola 4 kırıgım vardı ben anbulanstayken adam polisleri kafalamış %50 ona ve bana kusur verilmişti 350ytl para ödendi bana ben motora 800ytl masraf yaptım o kazadan sonra motor ustası caglayandaki beni dolandırdı vs. başıma tonla olay geldi iyiki sende bişi yok

Boşver abi, ahirette işine yarayacak bu kul hakları. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Benim durum iyi, işyerine haber verdim 6-7 müdür birden 5 dakkada hastanede bitiverdi. Destek oldular bana, kartını bütün bilgilerini falan aldılar bi durum olursa falan diye. Adam da zaten iyi bi insan.

Allah başka kaza bela vermesin hiçbirimize yeter... Dua edelim.

GKN

oohaaa emin yaaa....
ohaaa.......!!!

geçmiş olsun kardeşim...
allah tekrarını yaştmasın..
emin e verdiiğm tepkinin ssebebini kendi anlatır birazdan..:wiinkk:

Son düzenleme:
daha beteride olabilirdi gözğyle bakmak gerek, ama mal canın yoncası,

şu durumda sorun yok çok sükür asla sana bişi olmasını istemeyiz ama tabiki senin suçun yok bu kazada, bide nazara inanırım, sende nazara geldin bence.

ben motoru yeni aldığımda üstünden 3 tane nazar boncuğu düştü tam tamına.. şimdide plakaya kocamaaaaaaaan bi nazar boncuğu koydum arkamdan bakarların gözüne girsin.

tavsiye kocamaaaan gözlerine sok nazar boncuğunu.

tekrar geçmiş olsun :cat:

Sağolasın vascocan, geçen motoru temizliyodum eski sahibi motorun en ücra bir yerine 3-4 tane ufak nazar boncuğu saklamış. Onlar orda duruyo. Gerçi dediğin gibi görünür bi yerde durması lazım dikkat çekecek ki insanların nazarı motora değil de boncuğa yoğunlaşsın.

Pek ihtimal vermiyorum böyle şeylerin işe yarayacağına, birbirimize dua edip tedbirli olalım, gerisi takdir-i ilahi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun.

geçmiş olsun...ya artık hergün bi kaza haberi okuyoruz.....allah korumuş.....inş birdaha karşılaşmazsın.....

geçmiş olsun.

motoru servise götüreceksiniz. Oraya kaza raporu- ehliyet, ruhsat, trafik sigorta poliçe fotokopilerini (iki tarafında) bırakın onlar ararlar. Eksper motoru görmek isteyebilir çünkü (eger eksper gelmez ise servis veya siz kazalı kısımların fotograflarını çekip ekspere mail olarak atın)

geçmiş olsun.

motoru servise götüreceksiniz. Oraya kaza raporu- ehliyet, ruhsat, trafik sigorta poliçe fotokopilerini (iki tarafında) bırakın onlar ararlar. Eksper motoru görmek isteyebilir çünkü (eger eksper gelmez ise servis veya siz kazalı kısımların fotograflarını çekip ekspere mail olarak atın)

Çok teşekkür ederim :rendeer:

ARkadaşım geçmiş olsun.. kazayı olması kötü fakat sıyrıklarla ve hafif olarak atlatman iyi bişey... Daha dikkatli olalım arkadaşlar haberler gelmeye başladı gene..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar