Merhaba arkadaşlar, KOÇ ALLİANZ eksperin devamlı müdehaleleri ve hondan'nın da parçalar için bekletmesi üzerine, bugün yarın derken ancak 45 gün sonra motorumu teslim almam için servisten aradılar.
Gittiğimde gördüğüm, sağ ve sol grenajı üzerindeki ufak çiziklerden dolayı boyamışlar. Boya ilk bakışta farkedilmeyecek gibi değil, motorun ön tarafı başka, yanları başka renk olmuş. Bu şekilde olacağına, hiç boyamasalardı çizik kullanırdım daha iyiydi.
Motoru teslim almadım. Servis eksperle tekrar konuşacağını söyledi. Çok ihtiyacım olmasına rağmen motorumu kullanabilmek için sağ-sol grenajların da yenilenmesi bekleyecem, 1 ay sürer yine ama yeter ki motorum servisten tertemiz çıksın.
Servis de bana sigorta şirketi çizik için grenajı değiştirmez, sadece kırık grenajlar değişti dedi. Ben de o zaman getirmeden önce heryerini parçalayıp getirirdim, iyi niyetin karşılığı bu mu dediğimde evet öyle yapsaydın sorun çıkmazdı dediler.
Şu sigorta şirketlerinin ve benim anlaşmada ne gibi haklarımız var? Bana zorla boyalı motoru verebilirler mi? Gerçekten iğrenç duruyo ama adam bunu kabul etmezse ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Allah kimsenin başına böyle işler vermesin.

ale: