Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

En düşük seviyenin bir üstü ; Orta seviyenin bir altı yani Çeyrek seviyede oluyor normalde.. Ben daha hiç yarıya cıkartamadım..
Sıkısık trafiklerde yükseldiği doğrudur ama hemen yükselmez.. Suyunu kontrol et istersen.. Ama uzun sıkışmalarda cıkması normaldir.. Eğer düşüyorsa sorun yok..

Bu arada ; arkadaşlar Derby GPR 125 var bi tane ; Üste 1500 ver tamam diyor ; Siz ne dersiniz ?

Son düzenleme:
daha kaslı, tork daha yüksek. ama aynı sınıf için değer mi, tam kestiremiyorum :)

En düşük seviyenin bir üstü ; Orta seviyenin bir altı yani Çeyrek seviyede oluyor normalde.. Ben daha hiç yarıya cıkartamadım..
Sıkısık trafiklerde yükseldiği doğrudur ama hemen yükselmez.. Suyunu kontrol et istersen.. Ama uzun sıkışmalarda cıkması normaldir.. Eğer düşüyorsa sorun yok..

Bu arada ; arkadaşlar Derby GPR 125 var bi tane ; Üste 1500 ver tamam diyor ; Siz ne dersiniz ?

Çako manyaklaşma kardeşim o motor Köfte Arabası gibi duman çıkarıyor :p çok yakıyor ve aynı CC olduğu için değmez sen bana 1500 ver ben benimkini satayım sana Forumun En hızlı Cıbırı diye nam saldı tabi en fazla sol kütük kıran :)

abi sakın sakın sakın :p bu arada forumun en hız l ı cbr ı mı dedi birisi :queen:

Çako gpr yerine hyo al hem 600 lüklerle birebir aynı kalıpta

Arkadaşlar bu arada benim vites geçişleri çok sert oluyo hemen her viteste yarım kalıyo debriyajı biraz bıraktığım zaman kendiliğinden tak diye vitese geçiyo bu eskiden de vardı ama bu kadar değildi şimdi bayağı bir arttı bütün viteslerde de olması artık çok sinirimi bozmaya başladı.. Size sorum ne yapmalıyım

Arkadaşlar ; Biliyorsun Aküm ile ilegili bir sırunum var bu aralar..

Az önce 25+25 eşittir 50 km yol yaptım hiç durmadan.. Fakat yine stop edince çalısmadı ; Vurdurarak calıstırdım motoru...

Şimdi soruyorum ; Normalde bu kadar yolda şarj olması gerekmez mi ?
Yoksa tamamen aküm bitmiş bir halde mi ?

arkadaşlar yağım tamam suyum tamam fanımda çalışıyor havalarda çok sıcak deil ki serin havalar hararet göstergem kırmızıdan bi önceki sarı çizgiye kadar dayanıyor acaba çok mu agresif kullanıyorum ondan mı oluyor

arkadaşlar yağım tamam suyum tamam fanımda çalışıyor havalarda çok sıcak deil ki serin havalar hararet göstergem kırmızıdan bi önceki sarı çizgiye kadar dayanıyor acaba çok mu agresif kullanıyorum ondan mı oluyor

sanırım devir yüksek oluyo senin abi :)
yanlış mı dedim yoksa öle mi ?

Çako gpr yerine hyo al hem 600 lüklerle birebir aynı kalıpta

Arkadaşlar bu arada benim vites geçişleri çok sert oluyo hemen her viteste yarım kalıyo debriyajı biraz bıraktığım zaman kendiliğinden tak diye vitese geçiyo bu eskiden de vardı ama bu kadar değildi şimdi bayağı bir arttı bütün viteslerde de olması artık çok sinirimi bozmaya başladı.. Size sorum ne yapmalıyım

Arkadaşlar cevap yok mu

efet çakalaz yuasa akü 180 ytl hayırlı uğurlu olsun ama biraz araştırırsan etraflarda imkanın nedir bilmiyorum ama yerine oturacak daha ucuz bişeler bulabilirsin biz bursada bi arkadasa almıştık 35ytl idi yanlış hatırlamıyorsam...

eVET Yuasa aküler Ordu da 160 YTL ; ama 60 YTL ye de akü var dedi Ordu Honda Bayii... Olmazsa ondan taktıracağım.. inşallah aküdür ; baska bişi olmasın da..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar