[MT İstanbul] 01 Kasım 2008 Cumartesi BOWLING'e gidiyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi tüm Mt bu kadarmıyız yarın akşam hep birlikte gidelim eylenelim.

Katılanlara iyi eğlenceler :)

pek başaramadığım ama buna rağmen oynarken süper dejarj olduğum bir oyun dönem dönem insanını sağa sola bişiler fırlatması gerekiyor en iyi yöntem bowling yıkılsın labudlar kaybolsun lavuklar çırpınsın tavuklar diyorum ve bende geliyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
olm ben motordan ve futboldan başka bişiden anlamam :)

Motordan hadi neyse de futboldan hiç çakmıyosun. Yoksa GS ile ne işin olurdu! :queen:

güzel etkinlik.belki katılabilirim:)

Selim bayadır görüşemiyoruz. Gelirsen çok sevinirim kardeşim.

pek başaramadığım ama buna rağmen oynarken süper dejarj olduğum bir oyun dönem dönem insanını sağa sola bişiler fırlatması gerekiyor en iyi yöntem bowling yıkılsın labudlar kaybolsun lavuklar çırpınsın tavuklar diyorum ve bende geliyorum

Samet seninle de görüşemedik bir süredir. Hatta en son yolda karşılaşmıştık karşılıklı ama geçip gitmiştik. :p

Valla görüşemediğim arkadaşlarımın bu denli ilgi göstereceğini bilseydim konu başlığını çok daha önce açardım. :mrgreen:

gelir o gelir öyle topların içine parmak sokmasını sever o:queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:Of be Gürkan abi bowling topundan neler çıkardın ya:rendeer:

Tamer abi bide saat versen hani:cherry:Yoksa siz gelin ben hep ordayım mı diyosun?

Son düzenleme:
Motosikleti
Tamer abi bide saat versen hani:cherry:Yoksa siz gelin ben hep ordayım mı diyosun?

Paşam saat verdik ya 19:30 diye. :cherry:

Buradan Yeşil Mavi, Drift Religion, Vat 69 gruplarına sesleniyorum. Tophane istemezük dediniz alın size başka mekanda etkinlik. :queen:

Paşam saat verdik ya 19:30 diye. :cherry:

Buradan Yeşil Mavi, Drift Religion, Vat 69 gruplarına sesleniyorum. Tophane istemezük dediniz alın size başka mekanda etkinlik. :queen:

Görmemişim abi malum saat:mrgreen:

Grup derken?:cherry:

Gelmeye çalışıcam abi belli olmaz söz vermiyim.

Motosikleti
Görmemişim abi malum saat:mrgreen:

Grup derken?:cherry:

Yok mu bizim MT istanbul'un güzide grupları. Demek bilmiyorsun, sen şiddetle kınıyorum. :p

Gelmeye çalışıcam abi belli olmaz söz vermiyim.

--> Etkinliğe katılmayacakların mesajlarını etkinlik düzenleyen kişi silme ya da değiştirme hakkına sahiptir. :p
--> Etkinlik esnasında güvenliğiniz için lütfen kaskınızı takınız. :p
--> Forum kuralları için tıklayınız. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok mu bizim MT istanbul'un güzide grupları. Demek bilmiyorsun, sen şiddetle kınıyorum. :p

--> Etkinliğe katılmayacakların mesajlarını etkinlik düzenleyen kişi silme ya da değiştirme hakkına sahiptir. :p
--> Etkinlik esnasında güvenliğiniz için lütfen kaskınızı takınız. :p
--> Forum kuralları için tıklayınız. :p

:queen::queen::queen::queen:

yaw 1 gün bakmıorum siteye neler diosunuz yaw!

hay kerem kadar başınıza taş düşssün!!!

Motosikleti
Kerem başımıza Şerın Ston kadar taş düşsün daha iyi. :) Evet seni de bekliyoruz.

Motosikleti
Erhanım civanım senin karnın acıkmış! :)

Futbola benzer bişey bu bowling ama orda topun peşinde 22 kişi koşuyo bunda ise 1 kişi koşuyor diğer 21 kişi geyik yapıyor! :cherry:

aslında qüzel ßi düşünce bowling çok eglencelidir ßide çekişmeli ise sonu daha güzel oluyor ama malesef özel nedenlerden dolayı katılamıyorum. katılan arkadaslara şimdiden bol eğlenceler

Erhanım civanım senin karnın acıkmış! :)

Futbola benzer bişey bu bowling ama orda topun peşinde 22 kişi koşuyo bunda ise 1 kişi koşuyor diğer 21 kişi geyik yapıyor! :cherry:

abi halimden sen anlıon vallahi :p

peki delikten bahsedilmiş bu topta patlamıomu nası bişi :p

Motosikleti
Anqela bir dahaki sefere o zaman. Başka başka etkinlikler de düzenleyeceğiz. Yeter ki sağlığımız sıhhatimiz elversin. :)

abi halimden sen anlıon vallahi :p

peki delikten bahsedilmiş bu topta patlamıomu nası bişi :p

Evet, topların üzerinde bri takım delikler mevcut. O deliklere parmaklarımızı özenle yerleştiriyoruz, sokmuyoruz yani. :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar