help gaz konusu :)

arklar mesala dar virajlara girerken ben fren yaparım..cok dar olanlarda 10 km/h hızla dönüyorum ve virajı tamamladıktan sonra gaz werince savruluyom(bi öne bi arakaya gidiyom ben :) acaba orda savrumamk icin debriyaja mı basıcaz ufaktan? 5-10 kmh hızla giderkenden bahsediyom yanlış anlaşılmasın...ACEmiyim :) şimdiden teşekkür ederim motorcu dostlarım...

cvp weren yok mu yaf :(

Son düzenleme:
Yarım debriyajla dönebilirsin arkadaşım, okadar yavaşlamana gerek yok hem. Bu sitedeki viraj dönme tekniklerini okumanı tavsiye ederim.

anladığım kadarıyla savrulan motor değil sensin. Bence didonu daha sıkı tut ve kollarının pozisyonu kırık değil dümdüz olsun, en azından o savrulduğun süre içinde birde böyle dene, olmazsa viraj bitince dur,bidaha kalkış yap:p:cherry:

anladığım kadarıyla savrulan motor değil sensin. Bence didonu daha sıkı tut ve kollarının pozisyonu kırık değil dümdüz olsun, en azından o savrulduğun süre içinde birde böyle dene, olmazsa viraj bitince dur,bidaha kalkış yap:p:cherry:

Düz kolla viraj nasıl alınır oklava yutmuş biri nasıl viraja yatar nerden kalkar???:silent::silent::silent:

Vücudun duruşunu sağlayan depoyu saran bacaklardır kollar serbest ve direksiyona hakim olmalıdır...
Eski jawa cılar gibi omuzları yukarı kaldırıp sıkarak dümdüz kollarla rahat sürüş sağlanamaz...
Savrulmanın bir diğer nedeni ise gaz hassasiyetine alışmamış olmaktandı, zamanla gelişir...

Düz kolla viraj nasıl alınır oklava yutmuş biri nasıl viraja yatar nerden kalkar???:silent::silent::silent:

arkadaş süpersport yarışlarını seyretmemiş özgür abi idare et :)

Bump! thx ! cheap wow power leveling (World of warcraft Power Leveling):buy WoW Power Leveling, cheap world of warcraft power leveling , 1-80 level wow Power Leveling,maple story mesos, wedding invitations

böyle mesaj yazıp afedersiniz çekip gidenlere uyuz oluyorum. ne yazıyo burda ? "buy" filan yazdığına göre bişeyler satıyor :)

Vücudun duruşunu sağlayan depoyu saran bacaklardır kollar serbest ve direksiyona hakim olmalıdır...
Eski jawa cılar gibi omuzları yukarı kaldırıp sıkarak dümdüz kollarla rahat sürüş sağlanamaz...
Savrulmanın bir diğer nedeni ise gaz hassasiyetine alışmamış olmaktandı, zamanla gelişir...

abi hani bi ara tv'de Demir Bükey vardı :) haala varmı bilmiyorum ileri sürüş teknikleri uzmanıydı :) onu izlemiş gibi oldum dejavu oldum öylece:mrgreen::mrgreen:

arkadaşım taktın dümdüz kola yaa !! yazılanları anlamada güçlükmü çekiyorsun yoksa kafanmı güzel. Konuyu açan arkadaş yaniii YaoMMoL diyorki virajı aldıktan sonra öne arkaya savruluyorum diyor. yani 1 bilemedin 2 saniyelik bir olay.bunda hemfikirmiyiz? bende hep dümdüz baston yutmuş gibi kullan demedim, şimdi anlatabildim mi? şimdide sakın öne arkaya savruluyorsa amortisörle ilgilidir felan diye birşey yazma çünkü ben savruluyorum diyor motorla alakası yok yani

evet ben hiç Züpersiport yarışları izlemedim özgür abisi idare et

Son düzenleme:
evet alışamadım gaz hassasiyetine ondan olabilir...

arkadaşım taktın dümdüz kola yaa !! yazılanları anlamada güçlükmü çekiyorsun yoksa kafanmı güzel. Konuyu açan arkadaş yaniii YaoMMoL diyorki virajı aldıktan sonra öne arkaya savruluyorum diyor. yani 1 bilemedin 2 saniyelik bir olay.bunda hemfikirmiyiz? bende hep dümdüz baston yutmuş gibi kullan demedim, şimdi anlatabildim mi? şimdide sakın öne arkaya savruluyorsa amortisörle ilgilidir felan diye birşey yazma çünkü ben savruluyorum diyor motorla alakası yok yani

evet ben hiç Züpersiport yarışları izlemedim özgür abisi idare et

evet motorla alakası yok dediğin gibi 1 2 sn oluyor..şolede oluyor aslında yavaslarken mesala 20 km/h hızdayım birden gazı ayarlıyamıyorum savruluyom hemen :) acemi oldğum için sanırım bu savrulmak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar