YAmaha R1 'mi , Honda 1000rr'mı...

Çok klasik bi konu ama bilgili arkadaşların düşünceleri önemli benim için...

Yamaha R1,gri renk,2004 model,15000 km'de,15750 ytl istiyor...

Motor ön arka lastikte istiyor...

Honda 1000rr,Siyah renk,2006 model,10000 km de,17000 ytl istiyor...

Ekstra zenon far ve arrow eksoz var üstünde....

Gönlüm R1 den yana,fakat 1000rr'da mantıklı bi seçim olabilir...

Her ikisininde kazası boyası yok...Temiz makinalar...Gittim gördüm...

Sizce fiyatları nasıl,artıları eksileri nedir....

Bi düşüncelerinizi aktarın bakalım...:)

( honda hayat onda,o bunu yer bu bunu yer muhabbeti yapmayın kurban olayım...:) )

Son düzenleme:
Super Moderator
Böyle bir konu, açan da efendy_iso olunca nasıl bir cinlik çıkacak acaba diye merak etmedim değil açarken:p

Neyse ki hayırlı bir işmiş...:)

Eşit şartlarda R1'i destekleyecek olsam da şu durumda CBR daha cazip görünüyor.

Son düzenleme:
r1 temizse düşünmeye gerek yok yanii,
2004 modelde olsa teklonojik, hatta her bakımdan 1000rrdan üstün oldugu kesin..

Birisi 2004 birisi 2006 Model.. Bu durumda 2006 Model olanın km si de daha az.. 2000 YTL lik fark var ama değer kanaatindeyim..
Yine de sen bilirsin..

tecnolojı olarak YAMAHA,
kalite olarak HONDA,
Elbete Son Karar Senın Olacaktır...

boy

Model olarak kıyasladığında 2009 senesinde Yamaha 5 yaşında Honda 3 yaşında olacak. Lastik ve ıvır zıvıra yapacağın masrafları sayarsan iki motor da aynı paraya gelecek gibi duruyor. Bu durumda 2 sene daha yeni olan motor daha avantajlıdır bence.

Mantıklı olan cbr 1000rr olan tabiki ama dediğiniz gibi R1 biraz daha prestijli :) Aklın R1 de kalacak bence R1 i al.:cat:

isocum .. tabiki tavsiyem 1000 RR dan olacaktır .. yüksek model oldugu için fakat yamaha da güzel makina .. ben olsam hondayı seçerdim

Moderatör
Cidden bende konuyu acani gorunce kesin bir geyik vardir diye daldim.. Bizler sadece mantik cercevesinde konuyu degerlendirebiliriz.. Bahsettigin her iki motoru da kullanmis olan arkadaslarin yorumlari cok daha onemli olacaktir senin icin..
Ben olsam mantigimi bir kenara birakir, km, yas dinlemem R1'den yana kullanirdim tercihimi.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
r1 temizse düşünmeye gerek yok yanii,
2004 modelde olsa teklonojik, hatta her bakımdan 1000rrdan üstün oldugu kesin..

R1'de HESD yok, teknolojik artısı ne olaki:silent:

Tipi daha güzel, kızlar R1'e bitiyor, daha yarış motoru duruyor eyvallah.

Ama teknoloji olarak kıyaslarsak hunharca bir yorum yapmışsın.:p

R1'de HESD yok, teknolojik artısı ne olaki:silent:

Tipi daha güzel, kızlar R1'e bitiyor, daha yarış motoru duruyor eyvallah.

Ama teknoloji olarak kıyaslarsak hunharca bir yorum yapmışsın.:p

Bu arada HESD nasıl bir sistem :) Bilmeyenler olabilir ben biliyorumda hani olur ya :p :bounce::cherry:

Moderatör
Honda'nın geliştirmiş olduğu dünyanın ilk elektronik kontrollü hidrolik gidon amortisörü (HESD – Honda Electronic Steering Damper), sürate ve ivmeye bağlı olarak gidonun sertliğini ayarlayarak yüksek sürüş keyfi ve performansı sunmaktadır.
(Gozunu sevdigimin guugılı :p)

İsocum bence biraz daha araştır abi 2005-2006 Temiz R1 bulabilirsen düşün derim 600RR ın tadına baktın zaten 1000 RR alırsan 600RR den pek farklı olacağını düşünmüyorum bu sefer bi değişiklik yap bence R1 i çok istiyodun hepimiz biliyoruz sonradan keşke yamaha alsaydım demezsin hem hondayı nasıl olsa biliyosun dimi Ben R1 diyorum abi Daha Modelli olması düşüncesiyle 2005-2006 Hakkına hayırlısı neyse o olsun kardeşim sevgiler selamlar :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Manyağı olacak ve eksileri olmasına rağmen seni rahatsız etmeyecek kadar Yamaha R1 tutkunu isen bence git R1 al. Ama yok, o kadar da uzun boylu değil, eksiği gediği varsa, diğer makina (1000RR) daha avantajlı görünüyor ve bu benim aklımda kalır, keşke demek istemiyorum diyosan da git 1000RR'ı al.

İkisini de kullanmadım ama zaten motosiklet alacaksak şu yukarıda yazdığım gerçeklik öyle ya da böyle karşımıza çıkmıyor mu?

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok anlamasamda, eşit durumlarda olsalar yıl km vs. hiç düşünmeden yamaha
ama durum biraz farklı RR al başını agrıtma 2 sene binsen bile daha motorun 5 yasını doldurmamıs olacak
Nacizane tavsiye

Ben olsam kesinlikle tercihim 1000RR olurdu. İkisine de ayrı ayrı binme imkanınız olsa bana hak verirdiniz sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar