bir isteğim...

ankarada yaşıyorum.motosiklet kullanımında kendine güvenen birinin beni ankarada 1 seferliğine de olsa gezdirmesini istiyorum.rüyalarımda görüyorum artık motora bindiğimi.ben hayatımda motor kullanan insanlardan başka hiç kimseyi bu kadar kıskanmadım.o kişinin bunu Allah rızası için yapmasını istiyorum ciddiyim (ki bunu bu isteğimi burada herkesin önünde yazmamdan da anlayabilirsiniz)o yüzden lütfen espiri yapmak isteyenler,dalga geçmek isteyenler buraya yazmasın.eğer cidden bunu yapacak biri olursa hayatımın sonuna dek minnettar kalırım.bana özelden mesaj atabilir ya da cevap olarak buraya yazarsa zaten iletişimim sağlanmış olur.böyle bi kişi yoksada canınız sağolsun bende kendimin olana dek beklerim.
not:bunla ilgili konu açmamdaki neden aslında ankara mt de yazdım ama arada kaybolup gidiyor.ben kaybolup gitmesini istemiyorum.nedeni bu.teşekkür ederim şimdiden.

gezdiririz seni aslan. ankara mt'den herhangi biri durumu müsaitse bu isteğini kırmaz, ne demek yau, lafımı olur. nezzaman istersen irtibat kur bi şekilde bizle. biz burdayız :rendeer: msn adresim profilimde var, ekleyebilirsin.

:) öyle sevindimki ama msnini görüntüleyemiyorum şuan :(

ekledim şimdi ama çevrimdışısın

Son düzenleme:
çok zor bişey, heleki ulaşılmaz bişey hiç değil arkadaşım seninki... biraz abartmışsın sen tutkularını havanın güzel olduğu bi haftasonu gel hatta geziye bile götürebiliriz nedir yani :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vay be herhangi bir motora bir kez binebilmek rüyalara giriyor, biz nasıl kontra yapılır diye gösterirken çil çil 1oooRR'ı pert ediyoruz, yinede değerimizi bilen yok.:mrgreen:

Yanlış şehirdeyim ben.:p

İstanbulda olsaydın ben alırdım seni.Başlık açman aslında iyi olmuş hem senin durumunu insanların anlaması bakımından.Hatta çok gezdirmek isteyen olursa yüksek cclere binmeye çalış :cherry:Mesela ayenin motora :)

Vay be herhangi bir motora bir kez binebilmek rüyalara giriyor, biz nasıl kontra yapılır diye gösterirken çil çil 1oooRR'ı pert ediyoruz, yinede değerimizi bilen yok.:mrgreen:

Yanlış şehirdeyim ben.:p

Bencede yanlış şehir :) Aye hocam bence pert etme deymez bu bizim insanımıza hareketi göstermeye:)Saygılar.:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Erdo geçen gün yine servisteydim bütün gün dikildim ama seni göremedim, yine patladım da bir yere.:p

Sen böyle efendi uslu kullanırsan görüşemeyiz ki.:p

Haftaya parçalarım gelir heralde onların takılması için yine bütün gün serviste beklerim, önceden günü belirlersem sana haber vereyimde müsait olursan gelirsin, muabbettin dibine vururuz.:p

Serviste çay da beleş, öğlen tabldot da beleş, tabldot diyip geçme ev yemeği gibi.:p

abi adam bi istekde bulunmuş muhabbet taa istanbuldaki servisin beleş yemeğine kadar gelmiş:p:mrgreen:bi regalimiz yokki şurda iilik yapalım 5 dakka:mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi adam bi istekde bulunmuş muhabbet taa istanbuldaki servisin beleş yemeğine kadar gelmiş:p:mrgreen:bi regalimiz yokki şurda iilik yapalım 5 dakka:mrgreen:

Ee napalım istek basit(gerçekleştirilmesi), Ankarada olsam şimdi gider alırdım arkadaşı, Ankaralı arkadaşlar illaki yardımcı olacaktır.:)

Erdo'yla serviste tanıştık, o da pek meraklı, hızlandırılmış SS kursu verdim kendisine, fırsatını bulmuşken bilgilerini pekiştirmek için ikinci buluşmayı organize ediyordum.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar