- Konu Yazar
ankarada yaşıyorum.motosiklet kullanımında kendine güvenen birinin beni ankarada 1 seferliğine de olsa gezdirmesini istiyorum.rüyalarımda görüyorum artık motora bindiğimi.ben hayatımda motor kullanan insanlardan başka hiç kimseyi bu kadar kıskanmadım.o kişinin bunu Allah rızası için yapmasını istiyorum ciddiyim (ki bunu bu isteğimi burada herkesin önünde yazmamdan da anlayabilirsiniz)o yüzden lütfen espiri yapmak isteyenler,dalga geçmek isteyenler buraya yazmasın.eğer cidden bunu yapacak biri olursa hayatımın sonuna dek minnettar kalırım.bana özelden mesaj atabilir ya da cevap olarak buraya yazarsa zaten iletişimim sağlanmış olur.böyle bi kişi yoksada canınız sağolsun bende kendimin olana dek beklerim.
not:bunla ilgili konu açmamdaki neden aslında ankara mt de yazdım ama arada kaybolup gidiyor.ben kaybolup gitmesini istemiyorum.nedeni bu.teşekkür ederim şimdiden.
not:bunla ilgili konu açmamdaki neden aslında ankara mt de yazdım ama arada kaybolup gidiyor.ben kaybolup gitmesini istemiyorum.nedeni bu.teşekkür ederim şimdiden.