yarın kaskımı getiriyorum yanımda artçım olmuycak haberin olsun, artçı alabilirim :cat:
artçın hazır o zaman
yarın kaskımı getiriyorum yanımda artçım olmuycak haberin olsun, artçı alabilirim :cat:
artçın hazır o zamanteşekkürler erhancım:rendeer:
ARKADAŞLAR uydu cihazlarınızın ayarını kendiniz yapın ŞİFRE:12731 V 3333 ŞEBEKE TARAMA yapın OKEY
slmlar arkadaşlarr.. kortej 12 de buluşacak;akşam saat kaça kadar birliktelik devam edicek..?
iş çıkışına anca gelebilirimm. malesef resmi bayram gününde çalışmak zorundayımsaat 5 den (17den) sonra çıkıp gelebilirimm.. feneralayına katılabilirim gibi geliyor (tabi böyle bi aktivite olucak ise)
KARDEŞİM SENİN BİR GÜLÜŞÜN dünyaya deger borcun ödendi fazlasıyla .o gülüşünü bugün çok gördüm:queen::queen:ya oğuz abi allah senden razı olsun ya süpersin yemin ederim bir haftadır çıldırcam ya bu uydu salağı yüzünden hemen ayarlıyım ya vallah borcumuz ne kadar abi :queen:
slm herkese:d
resımlere baktımda benımkı bu cıhazlar yanında bısıklet kalıyo:d
resimler için saol oğuz abi...
oğuz abim emeyine ve yöreyine sağlık fotoraflar süper çekimler süper sen süpersin bundan sonra gurubumuzun yeni fotoraf ve kameramanı sensin eyer kabul edersen bu kutsal güreviseni seviyorum abi bitanesin :rendeer:saygılar
KARDEŞİM bilmiyorum ama bu cümleler benim içinmi:silent: eger öyleyse motorun büyüklügü degil yüreginin büyüklügü herkezi birden kucaklayabiliyorsan.kimsenin arkasından konuşmuyorsan EN BÜYÜK SENSİN motorun ha 125 lik olmuş ha 1000cc lik ne farkeder (BENCE):cat::cat::cat::cat::cat::cat:izmirli_24, sanki motorun büyüklüğü değil de senin tutkunun büyüklüğü daha önemli gibi. En azından ben böyle düşünüyorum.
Motosklet tutkumuz hiç azalmasın...
canım kardeşim sana birazcık katkım olduysa ne mutlu bana.senin gibi arkadaşlara şu sıralar şiddetle ihtiyaç var.saglıcakla kal:cat::cat::cat:HA gezimize geliyorsun degilmi
tamam kardeşim işallah diyelim .biz önde gittik gerçekten pek birşey anlamadık bir dahakine arkadan gelecegim daha curcunalı oluyormuş:queen::queen::queen:abi dediğim gibi akhisar'a doğru bir planım var ama daha tam karar vermiş deilim...sizin gezi planıda gayet hoş...inş katılırım, pazar ola hayrola :wiinkk::rendeer:
ya arkadaş hangi programı denediysem açamadım ifo uzantılı videoyu...
nero mu indiicez şimdi![]()
bende açamadım...nero 7 ile de açamadım :silent:
oğuz bi el at şu videoya, başka formatta yükle yapabilirsen :cat: