[İzmir - MT]

ARKADAŞLAR uydu cihazlarınızın ayarını kendiniz yapın ŞİFRE:12731 V 3333 ŞEBEKE TARAMA yapın OKEY

slmlar arkadaşlarr.. kortej 12 de buluşacak;akşam saat kaça kadar birliktelik devam edicek..?

iş çıkışına anca gelebilirimm. malesef resmi bayram gününde çalışmak zorundayım :( saat 5 den (17den) sonra çıkıp gelebilirimm.. feneralayına katılabilirim gibi geliyor (tabi böyle bi aktivite olucak ise)

slmlar arkadaşlarr.. kortej 12 de buluşacak;akşam saat kaça kadar birliktelik devam edicek..?

iş çıkışına anca gelebilirimm. malesef resmi bayram gününde çalışmak zorundayım :( saat 5 den (17den) sonra çıkıp gelebilirimm.. feneralayına katılabilirim gibi geliyor (tabi böyle bi aktivite olucak ise)

ben ce yetişemesin o saate kortej den sonra ne yapacağımız beli deyil bakarsın koparız çeşme altı tarafına bir dedemiz vardı rahmi dede onun çaydanlığı denize düşmüştü ziyaretine gide biliriz çaydanlığı kurutmaya :wiinkk:

ya oğuz abi allah senden razı olsun ya süpersin yemin ederim bir haftadır çıldırcam ya bu uydu salağı yüzünden hemen ayarlıyım ya vallah borcumuz ne kadar abi :queen:
KARDEŞİM SENİN BİR GÜLÜŞÜN dünyaya deger borcun ödendi fazlasıyla .o gülüşünü bugün çok gördüm:queen::queen:

ARKADAŞLAR ilk resimleri atayım ben sizde izleyin bakalım

2re07lu.jpg

29z7zhd.jpg

2rlzxg4.jpg

29cb9t1.jpg

1247vbk.jpg

.jpg[/IMG]

2q1fhpx.jpg

2lu2e10.jpg

2nhffc6.jpg

2qs9lkm.jpg

novvv5.jpg

2zre0k8.jpg

2n834zm.jpg

npgysy.jpg

107q9g8.jpg

29eis06.jpg

2ep3dk5.jpg

2d1sd2o.jpg

2dlkge9.jpg

5wmoh5.jpg

331ow8p.jpg

benden bu kadar arkadaşlar gerisi sizlerden
GEZİMİZE TÜM ARKADAŞLARI DAVET EDİYOROM:rendeer::rendeer:

size yeni videolar sunarım

cumhurıyet bayramı vıdosu

Arkadaşlar vıdeoyu nero 7 ıle ızleyebılırsınız.:)

Son düzenleme:
eyvallah oguz abi video süper boğaziçili hasan

Moderatör tarafında düzenlendi:
slm herkese :D:D:d

resımlere baktımda benımkı bu cıhazlar yanında bısıklet kalıyo :D:D:D:D:d

Son düzenleme:
izmirli_24, sanki motorun büyüklüğü değil de senin tutkunun büyüklüğü daha önemli gibi. En azından ben böyle düşünüyorum.

Motosklet tutkumuz hiç azalmasın...

oğuz abim emeyine ve yöreyine sağlık fotoraflar süper çekimler süper sen süpersin bundan sonra gurubumuzun yeni fotoraf ve kameramanı sensin eyer kabul edersen bu kutsal gürevi :)seni seviyorum abi bitanesin :rendeer:saygılar

slm herkese :D:D:d

resımlere baktımda benımkı bu cıhazlar yanında bısıklet kalıyo :D:D:D:D:d

büyüyünce seninkide kamyon olur.fark yapmaz kardeşim gönüller bir olsun:rendeer:

resimler için saol oğuz abi...

canım kardeşim sana birazcık katkım olduysa ne mutlu bana.senin gibi arkadaşlara şu sıralar şiddetle ihtiyaç var.saglıcakla kal:cat::cat::cat:HA gezimize geliyorsun degilmi

oğuz abim emeyine ve yöreyine sağlık fotoraflar süper çekimler süper sen süpersin bundan sonra gurubumuzun yeni fotoraf ve kameramanı sensin eyer kabul edersen bu kutsal gürevi :)seni seviyorum abi bitanesin :rendeer:saygılar

CANIM KARDEŞİM sizin gibi dosların oldugu her yerde ve her zaman olurum lafı bile olmaz.yeterki siz isteyin.dostun dostumdur:cat::cat::cat:

izmirli_24, sanki motorun büyüklüğü değil de senin tutkunun büyüklüğü daha önemli gibi. En azından ben böyle düşünüyorum.

Motosklet tutkumuz hiç azalmasın...
KARDEŞİM bilmiyorum ama bu cümleler benim içinmi:silent: eger öyleyse motorun büyüklügü degil yüreginin büyüklügü herkezi birden kucaklayabiliyorsan.kimsenin arkasından konuşmuyorsan EN BÜYÜK SENSİN motorun ha 125 lik olmuş ha 1000cc lik ne farkeder (BENCE):cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
canım kardeşim sana birazcık katkım olduysa ne mutlu bana.senin gibi arkadaşlara şu sıralar şiddetle ihtiyaç var.saglıcakla kal:cat::cat::cat:HA gezimize geliyorsun degilmi

abi dediğim gibi akhisar'a doğru bir planım var ama daha tam karar vermiş deilim...sizin gezi planıda gayet hoş...inş katılırım, pazar ola hayrola :wiinkk::rendeer:

abi dediğim gibi akhisar'a doğru bir planım var ama daha tam karar vermiş deilim...sizin gezi planıda gayet hoş...inş katılırım, pazar ola hayrola :wiinkk::rendeer:
tamam kardeşim işallah diyelim .biz önde gittik gerçekten pek birşey anlamadık bir dahakine arkadan gelecegim daha curcunalı oluyormuş:queen::queen::queen:

ya arkadaş hangi programı denediysem açamadım ifo uzantılı videoyu...
nero mu indiicez şimdi:(

oğuz abi, resimler için çok sağol.:rendeer:

videoyu ben indiremiyorum bile:pr:. indiriyor ama 501 bayt. Bir problem olduğu kesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar