arkadaşlar yarın erken gelcem ve ..mt ..mizin afişiyle orda yerimizi alcam yeni gelen arkadaşlarımız yanıma gelip tanışsınlar saat 11.00 .gibi orda olcam bekliyorum saygılar .not .bol bol fotoraf makinası getirin .
sevgili vasco sanırım yarın orda bi seni tanıycam kırmızı hyon ve resimlerinde gördüğüm kadrıyla simanla![]()
oo cesur abim yarın görüşürüz bayadır görüşemedik :rendeer:
kortej 12 de buluşacak; peki -- akşam saat kaça kadar birliktelik devam edicek..?
iş çıkışına anca gelebilirimm. malesef resmi bayram gününde çalışmak zorundayımsaat 5 den (17den) sonra çıkıp gelebilirimm.. feneralayına katılabilirim gibi geliyor :cat:
evet kardeşim toplantılara gelemediyin için o güzen internet kafen yüzünden mahlesef güreşemiyoz şu işini bi deyiştir bol bol gürüşelim eskiden iş yerinin kapısına çıkıyordun artık o da yok herhalde dışarısıda yasaklandı sana
geçende geçtim ordan kornada çaldım çıkmayınca gitim ben de :bounce:
Bende bu güzel ve anlamlı günümüzde yanınızda olcağım yarın görüşmek üzere:wiinkk:
hadi yaar: abi neden gelmedin aşk olsun dalmışımdır bi işe dışarıda çıkmaya zaman yok valla sorma biraz daha sabır edeyim inşallah güzel bi işler yaparız ama şimdilik az daha sabır etmem gerek :rendeer:
Kaskını getirmeyi unutma alan çıkar :wiinkk:
Sağolasın Pier'im düşündüğün için ama ben sürüşe katılmayayım törene katılmak yeterli olur benim için az kaldı bende kendi motorumla geleceğim artık aranıza:wiinkk: