[MT]İzmir 29 Ekim 2008 Teröre Lanet Korteji

iyi geceler arkadaşlar yarın 12 de artçımla beraber bende orda olacağım Ankara mt den beri uzun zamandır buluşmalara katılamıyordum güzel bir fırsat olacak görüşmek üzere

arkadaşlar yarın erken gelcem ve ..mt ..mizin afişiyle orda yerimizi alcam yeni gelen arkadaşlarımız yanıma gelip tanışsınlar saat 11.00 .gibi orda olcam bekliyorum saygılar .not .bol bol fotoraf makinası getirin .

arkadaşlar yarın erken gelcem ve ..mt ..mizin afişiyle orda yerimizi alcam yeni gelen arkadaşlarımız yanıma gelip tanışsınlar saat 11.00 .gibi orda olcam bekliyorum saygılar .not .bol bol fotoraf makinası getirin .

oo cesur abim yarın görüşürüz bayadır görüşemedik :rendeer:

sevgili vasco sanırım yarın orda bi seni tanıycam kırmızı hyon ve resimlerinde gördüğüm kadrıyla simanla :)

kortej 12 de buluşacak; peki -- akşam saat kaça kadar birliktelik devam edicek..?

iş çıkışına anca gelebilirimm. malesef resmi bayram gününde çalışmak zorundayım :( saat 5 den (17den) sonra çıkıp gelebilirimm.. feneralayına katılabilirim gibi geliyor :cat:

Bende bu güzel ve anlamlı günümüzde yanınızda olcağım yarın görüşmek üzere:wiinkk:

oo cesur abim yarın görüşürüz bayadır görüşemedik :rendeer:

evet kardeşim toplantılara gelemediyin için o güzen internet kafen yüzünden mahlesef güreşemiyoz şu işini bi deyiştir bol bol gürüşelim eskiden iş yerinin kapısına çıkıyordun artık o da yok herhalde dışarısıda yasaklandı sana
geçende geçtim ordan kornada çaldım çıkmayınca gitim ben de :bounce:

kortej 12 de buluşacak; peki -- akşam saat kaça kadar birliktelik devam edicek..?

iş çıkışına anca gelebilirimm. malesef resmi bayram gününde çalışmak zorundayım :( saat 5 den (17den) sonra çıkıp gelebilirimm.. feneralayına katılabilirim gibi geliyor :cat:

bahtiyar o saate kadar bi plan yok, kim ne yapar ne eder bilmiyorum...kortej dağılmış olacak o saate ama sen bi üsküdar, cumhuriyet meydanı inciraltı falan gezinirsen kesin bizden birilerine denk gelirsin:queen: ben sanırım eve dönmüş olurum akşam sinemaya gidicem çünkü :wiinkk: görüşürüz kib

evet kardeşim toplantılara gelemediyin için o güzen internet kafen yüzünden mahlesef güreşemiyoz şu işini bi deyiştir bol bol gürüşelim eskiden iş yerinin kapısına çıkıyordun artık o da yok herhalde dışarısıda yasaklandı sana
geçende geçtim ordan kornada çaldım çıkmayınca gitim ben de :bounce:

hadi yaa :pr: abi neden gelmedin aşk olsun dalmışımdır bi işe dışarıda çıkmaya zaman yok valla sorma biraz daha sabır edeyim inşallah güzel bi işler yaparız ama şimdilik az daha sabır etmem gerek :rendeer:

hadi yaa :pr: abi neden gelmedin aşk olsun dalmışımdır bi işe dışarıda çıkmaya zaman yok valla sorma biraz daha sabır edeyim inşallah güzel bi işler yaparız ama şimdilik az daha sabır etmem gerek :rendeer:

sağol canım kardeşim senin nekadar misafir perver olduğunu biliyorum benim de biraz işim vardı ondan fazla duramadım eksik olma nasipse başka zaman inşallah :rendeer:

Sağolasın Pier'im düşündüğün için ama ben sürüşe katılmayayım törene katılmak yeterli olur benim için az kaldı bende kendi motorumla geleceğim artık aranıza:wiinkk:

Allah kimseyi motorsuzlukla terbiye etmesin :queen::queen:.. Nasıl oldugunu bilirim:)

arkadaşlar kortejde bize yakışır bir şekilde bir birimizi takib edelim geçen sene bazı bizden olmayan arkadaşlar fazla hareketliydi ve yanlış hareketler yaptılar gaza gelmeyelim tırafiği telikeye sokmayalım büyük bir ihtimalle fermuar düzeninde beli hızla yöröcez aralara dalmayalım allah korusun sağlıklı bir şekilde tamamlayalım .:rendeer:

Merhaba arkadaslar.
Size katılmayı cok istiyordum fakat calısıyor, gelemiyorum.
Gonlum sizinle. Kazasız-belâsız vakit gecirebilmeniz dileğiyle...
Bu arada hepimizin bayrami kutlu olsun. :rendeer:

Moderatör (forrap)
Teşekkürler adımı kalben aranızda olmama rağmen eklediğin için Aykut'um..

Gönlüm sizlerle,güzel bir kortej olacağından şüphem yok.Emeği geçen,katılan,katılmak isteyip katılamayan herkesin şimdiden yüreğine sağlık :cat:

@forrap Tuncer nasıl olsa önümüzdeki sene bu korteji hepberaber yapacağız yine, listeye adını yazdımki seneye bi daha listeyle uğraşmayalım :p burdan kopyalar yapıştırırız...:queen:

korteji kazasuz belasız tamamladık...kornalarmızı çaldık yayaların selamını aldık :)
Katılan, katılmak isteyip katılamayan herkesin ayağına sağlık :cat:

yeni katılanlarada hoş geldiniz diyorum...kimle tanıştık, kim kimdi anca 3-5 buluşmadan sonra alışırız artık :mrgreen: katılımcı olmanız dileğiyle

resimleri bekliyoruz :wiinkk:

Son düzenleme:
Süper bi kortej oldu

hade bakkem gelsin resimler :p

gelenler gelemeyenler gönlü bizle olanlar herkeze tşkler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar