Samsun'da Bir Pazar günü (Volkan-Tolga ve Ben)

Her zamanki gibi canımızın sıkıldığı bir pazar günü daha evde boş boş otururken vaktimizi en iyi şekilde değerlendirmeye karar verdik. Volkan'la Tolga Honda Karot'un karşısında oturmuş keyif yapmaktalar. İçeride bıraktığım cep telefonunu aldım elime ve... Tolga beni iki defa aramış. Hemen aradım ve bana ulaşamadıklarını ve Honda Plaza'nın karşısındaki Shell istasyonunda beklediklerini söyledi. Fırsat bu fırsat "bekleyin geliyorum" demeye kalmadı hemen oraya damladım :)

Kale Restorant'ın olduğu Shell istasyonunu herkese tavsiye ederim. Kahve ve çay aldık fakat para uzatmama rahmen almadılar :D Meğer ikrammış. Soğuk havada beleş kahve ve çaylar içimizi ısıttıktan sonra turlamaya karar verdik ve 19 Mayıs bilmem kaç kilometre tabelasına kadar gidip geri döndük. Dönüşte benzinim bitti ve benzin aldım. Daha sonra Volkan geldi ve beni buldu. Tolga arkasına bakmadan bastı gaza gitti derken karşıdan geldiğini gördüm ve durdum. Tabiki benzin aldığımı ve sorun yaşamayacağımızı düşünen Volkan gene gazladı ve yola devam. Tolga'da geldikten sonra ileride bekleyen Volkan'ı da alarak hep beraber Samsun yoluna koyulduk. Kısa, eğlenceli ve maceralı bir geziydi şahsım adına... Umarım Tolga ve Volkan'da keyif almışlardır. Allah kısmet eder de haftaya Pazar yağmur yağmazsa yine gezmeyi isterim. Gelmek isteyen arkadaşları da bekleriz. :)

dsc00356pf9.jpg

Soldan Sağa : Ben - Volkan -Tolga

dsc00357le3.jpg

dsc00359pv3.jpg

dsc00361pv4.jpg

dsc00363cr7.jpg

dsc00362iw5.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
memleketim güsel memleketim benim bende memleketim de olsam bende katılsam

Paylaşım için tşk. fakat benzinciden başka gezdiginiz yerlerin fotosunuda ekleseydiniz. Sponsorunuz shell istasyonu gibi olmuş:)

Paylaşım için tşk. fakat benzinciden başka gezdiginiz yerlerin fotosunuda ekleseydiniz. Sponsorunuz shell istasyonu gibi olmuş:)

Uzun zaman gezemedik zaten. Daha uzun gezme imkanımız olsaydı muhakkak çekecektik. Ancak aleacele bir kararla gezdiğimiz için benzin istasyonunda çayımızı, kahvemizi yudumladıktan sonra yola çıkmadan evvel birer poz çekinelim istedik. yoksa planlı ve programlı bir gezide elbette değişik ve güzel yerler çekilebilir. İnşallah ilerleyen zamanlarda istediğiniz fotoğraflar çekilecek. Ayrıca Shell'e ikramlarından dolayı teşekkür ediyorum :) Birazcık da bizim ikramımız olsun.

Yılbaşından sonra nasipse Bursadan Samsun Çarşambaya Gaz açıcam ...
Özledim ...

Ohhhh ; Sanki Fuar da motorlar duruyor da üzerinde poz vermişsiniz..

Bi haftasonu atlayın Giresun tarafına gelin ; Misafirim olursunuz..

yq yq tuncay abi giresun falan önce ben orduya geceyim sonra bizim CAKO ya baskın yaparız grup şeklınde bu arada gusel fotolar :cat:

güzel resimler.....bende ramazan bayramında çarşamba ayvacıktaydım....samsun--ladikliyim bende....

karadeniz karadeniz başka bi güzelliği var....

Tebrikler,gezmenin en güzeli grup gezisi galiba,fırsat buldukça gezmek lazım

sheltox benide bekle... CAKO ya bensiz baskın olmaz.. :) şaka maka bi yana
karadeniz ekibini toplayabilsek ne kadar güzel olur yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar