- Konu Yazar
arkadaşlar ehliyete yazıldım ve mart ayında bir scooter almayı düşünüyorum. para vs herşey hazır. yanlız kaza, ölüm haberleri aldıkça tedirgin oluyorum. bir arkadaşın imzasında yanlış hatırlamıyorsam şöle birşey yazıyordu "motor kullananların ya gözü karadır, ya da tehlikenin farkında değillerdir." (yanlış yazmış olabilirim). benim gözüm kara değil (
) acaba tehlikenin farkında mı değilim !!! trafikte motor kullanmak gerçekten çok mu zor. sürekli 4 tekerlekliler sorun mu çıkartıyor? ilerde motoru alınca hergün sıkıntı mı yaşayacağım ben? açıkçası ben scooterı zevk olsun diye alıyorum ama gözlemlediğime göre herşet toz pembe olmuyor. daha önce motor kullanmadım çok acemiyim.
ama tüm bunlara rağmen motordan soğumak istemiyorum, scooterıma atlayıp işime gitmek istiyorum. bu kadar tedirgin olmam yersiz mi acaba?
şimdi diceksiniz bu ne diyor? ben sadece korkularımı anlatmak istedim. siz tecrübeli arkadaşların düşüncelerini öğrenmek istiyorum bu benim için önemli. saygılarımla...
ama tüm bunlara rağmen motordan soğumak istemiyorum, scooterıma atlayıp işime gitmek istiyorum. bu kadar tedirgin olmam yersiz mi acaba?
şimdi diceksiniz bu ne diyor? ben sadece korkularımı anlatmak istedim. siz tecrübeli arkadaşların düşüncelerini öğrenmek istiyorum bu benim için önemli. saygılarımla...