MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
fatihten şehitliğe qiden düzergahta sadece ßir ßenzin istasyonu ßulunuyor oda türk petrol yolun karşısında olduğu için ancak şehitlik dönüşü girileßilir

Peki benzin bu istasyondan mı alınacak? benzin alanlar için konvoy duracak mı? yoksa benzin alanlar konvoya yetişecek mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, sağanak yağışın akşam saatlerine kadar İstanbul genelinde etkili olmaya devam edeceğini bildirdi.
Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 24 saat içinde metrekareye Kilyos Kumköy’de 18,2, Sırıyer’de 48,2, Kartal’da 12,5, Şile’de 43,5, Florya’da 31,5 Eminönü’nde 37,6 ve Göztepe’de de 25,6 kilogram yağış düştüğünü
belirtti.
"Yağış, akşam saatlerine kadar İstanbul genelinde etkili olmaya devam edecek" diyen Yıldırım, akşam saatlerinde etkisini kaybetmeye başlayacak yağışın yarın ise etkisini azaltarak süreceğini, salı günü ise yağış beklenmediğini
kaydetti.
Yıldırım, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının salı gününden itibaren artarak tekrar mevsim normalleri civarına, yer yer de üzerine çıkmasını beklediklerini belirterek, şu bilgileri verdi:
"Pazartesi günü İstanbul aralıklı sağanak yağışlı 18 derece, salı günü parçalı bulutlu 19 derece, çarşamba günü az bulutlu 20 derece, perşembe günü de az bulutlu 22 derece sıcaklık olacak. Halen poyrazdan esen rüzgar etkisini
kaybederek, salı gününden itibaren lodostan esmeye başlayacak

koskoca sitede kimse yokmu yaa ßen ßu qun yağmurlu diye baya ßi kişiyi online ßekliyodum ama herkes dışarda demekki çarşamba qünüde hava yağmurlu olursa qelemem diyen olmayacak :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Şahika'nın bir lafı var ya "Rahat mısın sen?" diye. :)

Yahu arkadaşlar kaç km.lik bir yol bu yapmayın gözünüzü seveyim. Benzinliğe uğramak çok gereksiz çünkü mesafe çok kısa. Katılım öncesi benzinini kontrol edip eksik ise tamamlayan hiç bir allahın kulu sorun yaşamayacaktır.

Yahu arkadaşlar kaç km.lik bir yol bu yapmayın gözünüzü seveyim. Benzinliğe uğramak çok gereksiz çünkü mesafe çok kısa. Katılım öncesi benzinini kontrol edip eksik ise tamamlayan hiç bir allahın kulu sorun yaşamayacaktır.

tamerrrrr

güncellllllll :queen:

abi ben depoyu doldurunca tam gün yetiyor bana anladın sen onu :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

otobüslerle nasıl gideriz şehitliğe arkadaşlar bi bilen varsa beni bilgilendirebilirmi???

işe gitmeyecegim ve bende gelmek istiyorum maalesef motorumla gelemem :(

otobüslerle nasıl gideriz şehitliğe arkadaşlar bi bilen varsa beni bilgilendirebilirmi???

işe gitmeyecegim ve bende gelmek istiyorum maalesef motorumla gelemem :(

sen nerden geleceksin? aksaraydan kalkıp vatandan gecen eyüp-ayvansaray minübüsşerinin tamamı şehitliğin önünden gecio, ayrıca fatihten gelen otobüslerde var ama numaralarını ve güzergahlarını bilmiorum....

sen nerden geleceksin? aksaraydan kalkıp vatandan gecen eyüp-ayvansaray minübüsşerinin tamamı şehitliğin önünden gecio, ayrıca fatihten gelen otobüslerde var ama numaralarını ve güzergahlarını bilmiorum....

pendik ama kadıköy olarak düşünün :) bende baktım ama bulamadım nasıl gidebilecegimi

pendik ama kadıköy olarak düşünün :) bende baktım ama bulamadım nasıl gidebilecegimi

eee sen o çarşamba güünü saat 13:30 da kadıköy salıpazarında ol, anadolu yakasındaki buluşma noktasında, ordan gelecek arkadaslardan birisi muhakkak artçı olarak alır seni!!! olmazsa vapurla eminönüne gecip ordan otobüse binecen ama hangi otobüs eminönünden kalkıp şehitliğin yakınından gecio bilmiorum...

eee sen o çarşamba güünü saat 13:30 da kadıköy salıpazarında ol, anadolu yakasındaki buluşma noktasında, ordan gelecek arkadaslardan birisi muhakkak artçı olarak alır seni!!! olmazsa vapurla eminönüne gecip ordan otobüse binecen ama hangi otobüs eminönünden kalkıp şehitliğin yakınından gecio bilmiorum...

olmadı sorucaz emınonunde :)

cok teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet salı pazarındaki toplanmada bende dahil coğu motorcular tek gelicek ve seni artcı olarak da alabilirler kaskın yanında olursa tabii.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar