Süper Moderatör (BBRR)
Benzin almak için durulacak istasyonları belirlediniz mi?
güzel soru ..
evet cevabı alalım ...
nasıl yaniale: ne diyosunuz ne çeviriyosunuz hala çözemedim :salut:
fatihten şehitliğe qiden düzergahta sadece ßir ßenzin istasyonu ßulunuyor oda türk petrol yolun karşısında olduğu için ancak şehitlik dönüşü girileßilir
Peki benzin bu istasyondan mı alınacak? benzin alanlar için konvoy duracak mı? yoksa benzin alanlar konvoya yetişecek mi?
Şahika'nın bir lafı var ya "Rahat mısın sen?" diye.
Yahu arkadaşlar kaç km.lik bir yol bu yapmayın gözünüzü seveyim. Benzinliğe uğramak çok gereksiz çünkü mesafe çok kısa. Katılım öncesi benzinini kontrol edip eksik ise tamamlayan hiç bir allahın kulu sorun yaşamayacaktır.
Şahika'nın bir lafı var ya "Rahat mısın sen?" diye.
Yahu arkadaşlar kaç km.lik bir yol bu yapmayın gözünüzü seveyim. Benzinliğe uğramak çok gereksiz çünkü mesafe çok kısa. Katılım öncesi benzinini kontrol edip eksik ise tamamlayan hiç bir allahın kulu sorun yaşamayacaktır.
otobüslerle nasıl gideriz şehitliğe arkadaşlar bi bilen varsa beni bilgilendirebilirmi???
işe gitmeyecegim ve bende gelmek istiyorum maalesef motorumla gelemem![]()
sen nerden geleceksin? aksaraydan kalkıp vatandan gecen eyüp-ayvansaray minübüsşerinin tamamı şehitliğin önünden gecio, ayrıca fatihten gelen otobüslerde var ama numaralarını ve güzergahlarını bilmiorum....
pendik ama kadıköy olarak düşününbende baktım ama bulamadım nasıl gidebilecegimi
eee sen o çarşamba güünü saat 13:30 da kadıköy salıpazarında ol, anadolu yakasındaki buluşma noktasında, ordan gelecek arkadaslardan birisi muhakkak artçı olarak alır seni!!! olmazsa vapurla eminönüne gecip ordan otobüse binecen ama hangi otobüs eminönünden kalkıp şehitliğin yakınından gecio bilmiorum...
olmadı sorucaz emınonunde
cok teşekkür ederim
rica ederim, ancak topic bi toplansın kadıköyde bulusacak arkadaslardan birisinin muhakkak seni artcı olarak alacagı kanaatindeyim![]()