valla hfc olarak toplu bulusma olsa super olur ankarayla ıstanbulun ızmırın ortası olan bı sehırde havalar cok sogumadan bence mukemmel olur...
Arkadaşlar bir sorum olacak;
2008 model GT250 R'ler de krank milini nasıl iyileştirdiler biliyor musunuz?
yani, krank milinde kullanılan çeliğin tavlanma şeklini mi değiştirdiler yoksa krank çeliğini temperlemeden mi takıyorlardı?
Bir de, bu motorun 650 cc liğini tavsiye edermisiniz?
Krank milinin alaşımında bir değişme yok diye biliyorum.
Krank yatağında fazlaca titreşime mahal vermemek adına bazı ekler olduğu söyleniyor. (rivayet tabi bu)
S&T'ler ile de krank kıranlar oldu yanlış hatırlamıyorsam.
Bu motorun 650'liğini tavsiye ederim. Krank meselesi 650'liklerde yok galiba.
Düzgün kullanılsa 250'liklerde sorun yok esasında.
valla ben st lerde kıran duymadım daha :silent: zaten daha cogu binicide 3,000 5,000 lerde sanırım
kırsam sanırım ben kırardım şu 3gün çok pis 11 bin devirde 1. viteste durak önlerinde şekil yapıyorumama korkmuyorda değilim söz veriyom yapmıcam diyom yapıom ama gene söz yapmıycam vallah bak
![]()
asım bunu okudum daha önce ama bu adam 1 aylık motorla 150 km hızla konyaya uzun yola giden adam ve bilinçsiz sürücüden başka bişi değil gibi geliyor bana.. motorun rengi bile atmış güneşte bırakmaktan bakmamışki abi motora.. aldıgım adam 500te yagını degıstırmıs 1000 kmde yag fılıtresı yag degısmıs hava fılıtresı temızlenmis 2000 de yag demişmiş ve ben almaya gıttıgımde 3000 de gozumun onunde yag ve yag fılıtresını degıstırdı ben uzun yola cıkıcam ızmıre getırıcem dıye motoru..
şu motorda devir kesici olsa ne güzel olcakmış yahu..
gene başa döndük aslındakardeşim 4 silindir değil bi 2 silindir gibi kullanın
![]()
asım bu adamı tanıyorum galıba 4.44 ten rodajına hıc dıkkat etmeyıp motoru cok hor kullanan bırı oldugunu solemıslerdı kırmızı sıhaytı onun motoruda....
Herkes Motorunu iyi fiyattan satmayı ister tabi ki .. Ama aramızda cidden cok fazla isteyen arkadaşlarımız da var ki Piyasa da sizin deyiminizle harap olan ama cok temiz motorlar var düşük fiyata..
Herkes istediği fiyattan satabilir hatta 9000 YTL isteyen arkadaşlar bile var..
Ama satılabilmesi sorun zaten..
o abartılı fıyatlara kımsenın bısı dedıgı yok ama bazıları butun fıyatları abartı zannedıp olu fıyatına motor almak ıstıyorlar bızde buna karsı cıkıyoruz...
Sıfır fiyatı 8000 YTL dir...
İkinci el fiyaYLarı temizliğine göre 4500 den baslıyor.. 6000 e cok temizini bulabilirsin...