- Konu Yazar
Sizce karayolları ve bunları takip eden bağlantı yollarındaki emniyet şeridini daha güvenli olduğu için motor kullananların kullanması şerit ihlalimidir. (EDS yüzünden ceza yemek göze alınmalımı)
Her durumda ve her koşulda emniyet şeridi kullanımı bir şerit ihlalidir ve asla daha güvenli değildir. EDS cezasını göze almak uğruna değil, arıza veya acil durum karşısında kalınmadıkça zaten girilmemelidir.
bilgidim kadariyla serit ihlalidir. gkn abi senin soruna cvp veremicem kusura bakma![]()
hazır cevap beklerken bende 1 soru sorim konuyla alakalı, ikisi birden ceevaplansın..
köprü yolunda herkes sürekli eds den gitmekte, özellikle kameraların olduğu yerlerde bile..
eds den ceza yiyen motosiklet sürücüsü varmı aramızda?
peki internetten böyle bir ceza alıp almadığımızı öğrenebileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar.
Muhtarlar binlerce ceza makbuzlarıyla dolu. Postacılar evde bulamadıkları an muhtara bırakıyor. Ancak satış aşamasında görlüyor
Sizce karayolları ve bunları takip eden bağlantı yollarındaki emniyet şeridini daha güvenli olduğu için motor kullananların kullanması şerit ihlalimidir. (EDS yüzünden ceza yemek göze alınmalımı)
hazır cevap beklerken bende 1 soru sorim konuyla alakalı, ikisi birden ceevaplansın..
köprü yolunda herkes sürekli eds den gitmekte, özellikle kameraların olduğu yerlerde bile..
eds den ceza yiyen motosiklet sürücüsü varmı aramızda?
bilgidim kadariyla serit ihlalidir. gkn abi senin soruna cvp veremicem kusura bakma![]()
Benim işten bir arkadaşım yazın motorunu sattı ancak ruhsat devir işlemi yapmadıklarından cezalar arkadaşıma geldi. Ancak bir süredir köprü yolundaki EDS kameralarının kaldığıldığını farkettim, o yüzden de herkes emniyet şeridini kullanıyor. Acaba kameraları gizlediler mi? Sanıyorum birinci köprü yolunda yol genişletme çalışması yapıyorlar, kameraları da bu yüzden kaldırdılar herhalde.