bisan lifan hakkındaaa

kardes bence bu motorun bascagi en fazla 100km dir duz yolda zorlama yapmaz,100km lik yolu mola vermeden vede motoru zorlamadan gidbilirsin,sonuc olarak cup modelleri hepsinin benzeri veya aynisi,kanuni ,mondial,bisan,ramzey,honda nin bile bu tip motorlari var belki dis gorunus ve eksoz farkli ama motorun kendisi ayni bi de kalitede fark ediyo hepsi bu.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum bu konuda kaç tane konu açtın acaba..:pr:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardes bence bu motorun bascagi en fazla 100km dir duz yolda zorlama yapmaz,100km lik yolu mola vermeden vede motoru zorlamadan gidbilirsin,sonuc olarak cup modelleri hepsinin benzeri veya aynisi,kanuni ,mondial,bisan,ramzey,honda nin bile bu tip motorlari var belki dis gorunus ve eksoz farkli ama motorun kendisi ayni bi de kalitede fark ediyo hepsi bu.:)

dostum cup deyince honda ve diğerleri olarak ikiye ayrılır bişey anlatmama gerek varmı:cat: eğerki honda cup kullanmamışsan cup a bindim demiyeceksin:bounce: ben yapmadım japonlar yapmış

Yol durumuna göre değişir (viraj, rampa, rüzgar, asfalt kalitesi vs vs) ama ortalama 70-80 km hızla gidersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar