bu drift religion nedir ki? yeni bir oluşum mu? vizyonunuz ve misyonunuz nedir? lütfen bi açıklama yapın?![]()
fecebook gelirsen neler var neler :queen::queen::queen::queen::queen:
geldim geldim :queen::queen::queen:
bu drift religion nedir ki? yeni bir oluşum mu? vizyonunuz ve misyonunuz nedir? lütfen bi açıklama yapın?![]()
fecebook gelirsen neler var neler :queen::queen::queen::queen::queen:
Atilla abi nerde,akşamki Taksim Rock cafe tayfası nerde,o garson kız nerde yaa:salut:r:O kızı alcam ben motorla kaçırcam bak demedi demeyin::xrock::
Güzel geceydi... Herkese teşekkürler... :cat:
Şaka Maka Fenaydı
ben çektim bunu hahahahahha :mrgreen:
grup ikiye ayrılmış, benim gittiğim yerde dediğin vardı, ama baktıysam ne oliyim :mrgreen: ikinci gelen grupta rock bar a gitmiş..
rakı bardağıyla olan resimlerini ekliyimmi topağa
doğru sölüyo gözüyle bakmadı, para takarken eliyle baktı:cherry:
Güzel geceydi... Herkese teşekkürler... :cat:
Şaka Maka Fenaydı![]()
duyanda ciddi sanacak ya ona yanıyorum :mrgreen:
sünger gibiydin olm... dansöze içmeden para yapıştıramam utanırım dedin, götürdün rakıları![]()

Vay beeee, biz gittikten sonra neler yaşanmış. Asıl olaylar Tophane'den sonra kopmuş anlaşılan. Emin mekanı dağıttı falan diye kulağıma bişeyler gelmişti. Demek ki hepsi gerçek.
Kim sinirlendirdi Emin'i ya. Huyunu bilmiyor msuunuz kardeşim.
günaydın millet :queen: dün akşam geç gelenlerle beraber taksim yolcusu olanlardanım yani neye niyet neye kısmet olayı oldu biraz taksim rock bardaki bikaç foto yarın alper_tim tarafından yüklenicektir :rendeer:
Toplantı çok olur ama oğlun her zaman olmaz demiii yavf senin adına sevindim
Allah analı babalı büyütsün umarım sağlığı yerindedir.İleri de toplantıya çocuğunla katılırsın artıkın.
arkadaşlar güzel bi buluşma olmasına nazaran mekanın bizlere yaptığı uygulama neticesinde :faraonerdeyse adam başı 2 nargile vericem 10-15 dk da bir çay vericem vs. gibi :farao
bir daha tophanede nargilem cafeye gidilmeme kararı alınmıştır bilginize
tophane buluşmasından sonra arkadaşlarımız taksime çıkmak istediler ve onları bildiğim bir rock bara götürdüm umarım iyi eğlenmişlerdir ben çıktıktan sonra neler oldu bilmiyorum
olm sen ne içtin o akşam ben fotograf makinesi bile ellemedim ki
sen kime ne pozlar verdin:mrgreen::queen:
sünger gibiydin olm... dansöze içmeden para yapıştıramam utanırım dedin, götürdün rakıları![]()