[MT İST] 18.10.2008 Cumartesi - Tophaneciler Buluşması

WAy belli ortam güzel olmuş.kısmetse haftaya olursa bende ordayım bu sefer kacırmak yok.:)

Arkadaşlar bugünde(19.10.2008) yokmu :) bari bügün takılalım.:D

Son düzenleme:
ayakkabılarım çalınmış gelemedim özür dilerim:p
gene bomba bi bulusma olmus ama cogu zamanı mekanın dısında neden geçirionuz abicim girsenize içeri :D

bir toplantıyı daha kaçırmış olmanın üzüntüsü aynı zamanda yeni doğan oğlumun sevincini yaşıyorum........

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ne kovulması ya, motorcu dediğin adamı oturtamazsın ki koltuğa. İlla otoparktaki motorları mıncıklayacak elleyecek. :mrgreen:

Abi kaç basıyo bu, viraja nasıl girer, 2009 yeni kasası çıkmış gördünmü amanini yandım muhabbeti edecek yurdum motorcusu, oturabilir mi yerinde? :queen:

bir toplantıyı daha kaçırmış olmanın üzüntüsü aynı zamanda yeni doğan oğlumun sevincini yaşıyorum........

Toplantı çok olur ama oğlun her zaman olmaz demiii yavf senin adına sevindim
Allah analı babalı büyütsün umarım sağlığı yerindedir.İleri de toplantıya çocuğunla katılırsın artıkın.

Ne kovulması ya, motorcu dediğin adamı oturtamazsın ki koltuğa. İlla otoparktaki motorları mıncıklayacak elleyecek. :mrgreen:

Abi kaç basıyo bu, viraja nasıl girer, 2009 yeni kasası çıkmış gördünmü amanini yandım muhabbeti edecek yurdum motorcusu, oturabilir mi yerinde? :queen:

Tabikide:cat:
Hadi Tamercim bunuda öyle yazalım geçelim kovulmadık:)
Araya bişiler attırayım dedim:cherry:
Buluşma için teşekkürler bu arada :cat::bounce:

Hiçbi kareye yakalanmamış olmanın verdiği haklı gurur içerisindeyim =) gerçi birinde montumun ucu görünmüş ama

günaydın millet :queen: dün akşam geç gelenlerle beraber taksim yolcusu olanlardanım yani neye niyet neye kısmet olayı oldu biraz taksim rock bardaki bikaç foto yarın alper_tim tarafından yüklenicektir :rendeer:

günaydın millet :queen: dün akşam geç gelenlerle beraber taksim yolcusu olanlardanım yani neye niyet neye kısmet olayı oldu biraz taksim rock bardaki bikaç foto yarın alper_tim tarafından yüklenicektir :rendeer:

nasıl içtiysen daha yeni uyanıyosun saate ßak ße :queen:

Atilla abi nerde,akşamki Taksim Rock cafe tayfası nerde,o garson kız nerde yaa:salut::pr:O kızı alcam ben motorla kaçırcam bak demedi demeyin::xrock::

yaww ne fantastik geceydi :D tophane buluşmalarına bundan sonra hiçbir DRİFT RELİGİON uyesi katılmayacaktır .. ((:)

adam başı iki narile mi olur :D neymiş müşteri gelip gidiyomuşta nargile veremiyomuşta !!!!

creator olarak bundan sonraki buluşmalarda mekan olarak tophane drifrt religion üyeleri tarafından oy birligince çıkarılmıştır bilginize :queen::mrgreen:

yaww ne fantastik geceydi :D tophane buluşmalarına bundan sonra hiçbir DRİFT RELİGİON uyesi katılmayacaktır .. ((:)

adam başı iki narile mi olur :D neymiş müşteri gelip gidiyomuşta nargile veremiyomuşta !!!!

creator olarak bundan sonraki buluşmalarda mekan olarak tophane drifrt religion üyeleri tarafından oy birligince çıkarılmıştır bilginize :queen::mrgreen:

fecebook gelirsen neler var neler :queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar