[MT İST] 18.10.2008 Cumartesi - Tophaneciler Buluşması

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Drift Religion a beni alırlar mı o gün?
Evet resmi bir açıklama bekliyorum. :)

saat 01.00 güncellemesi :p hadi millet elleri görelim!! yarın akşam büyük süpriz var, jesse bize özel yılan dansı yapacak :mrgreen:

geçenseneki anlarımızı anmak için emündende atletli sprittiz izlicez rolonun şovları vee en sevdimiz oyun şişe çevirmece amannnnnn fena valla ve bendende aslfalta sörf maceramı ve gnk la pansumanda geçen özel anlarımızı dinleyebilir ve ücretsiz gnk pansuman ve nazlı hastayı çekme kursları verilcektir:queen:

geleßilirim diye ümit etmiştim ama şimdi kesinleşti qelemiyorum şimdiden sohbetiniz ßol olsun umarım herzamanki qißi cok eglenirsinis

Motosikleti
Kanki donki danki aeee aeee olmadı şimdi ya :cyclopsan

Tophane satışları başladı yavaş yavaş kemik kadro dışı puuffff yağmır dan erirler.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Malum köprü fobisi başladı bende, onun için arabayla gelcem, tatlısu motorcusu, tırt motorcu, yalan motorcu, kılçık motorcu, kıl motorcu, demeyin.::utangac:

Tabi trafik malum o yüzden biraz geç gelebilirim, saat kaça kadar orda oluncak?(sabahlayan gruba sormuyorum bunu:p)

son anda bi işim çıktı arkadaşlar kusura bakmayın 29 ekimde görüşmek üzere...

Kaan noldu lan kardeşin yaralı poposunu kaldırdı geldi sen orada yoktun nedense =)

Malum köprü fobisi başladı bende, onun için arabayla gelcem, tatlısu motorcusu, tırt motorcu, yalan motorcu, kılçık motorcu, kıl motorcu, demeyin.::utangac:

Tabi trafik malum o yüzden biraz geç gelebilirim, saat kaça kadar orda oluncak?(sabahlayan gruba sormuyorum bunu:p)

aYe merhaba; tekrardan geçmiş olsun...söyleseydin ben seni atardım zat'ımla tophaneye; banada bahane olurdu ne güzel...:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aYe merhaba; tekrardan geçmiş olsun...söyleseydin ben seni atardım zat'ımla tophaneye; banada bahane olurdu ne güzel...:queen:

Ayberkcim son anda tophane de otoparkın paralı olduğunu hatırladım, gitmekten vazgeçtim.:cherry:

Bazen tutuo böyle cimriliğim.:p

Ayberkcim son anda tophane de otoparkın paralı olduğunu hatırladım, gitmekten vazgeçtim.:cherry:

Bazen tutuo böyle cimriliğim.:p

valla bence hiçte cimri diilsin....illaki verecen hesabı...mahçup oldum vallahi,hatta size paranın üstünü bile vermeyi unutmuşum:farao:

bööle müşteri dostlar başına:cat:

müsait bi günde gelsenize... bekliyorum...

Motosikleti
Güzel bir akşamdı. Bir süredir Mt İstanbul olarak toplaşmıyorduk. Bayram seyran derken minik bir boşlama olmuştu. Bu akşam düzenlenen toplantıya katılan katılmayan herkese çok teşekkür ederim.

Bu arada Burak kardeşimi gördüğüme çok sevindim. Tekrar çok geçmiş olsun. Gülen yüzü hepimizi mutlu etti. Allah daim etsin.

Aşağıda buluşma esnasında çekilmiş birkaz kare fotoğraf var. Sizlerle paylaşmak isterim.

ve speşıl tenks to konuk oyuncumuz: Kardeşim Zafer benim motorun tepesindeyken

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar