- Konu Yazar
Bildiğiniz üzere kendim market işletmecisiyim,dükkanımın yanına bi motosiklet tamircisi açıldı,uzun zamandır terazimde piston sekman silindir tartan arkadaşlarla bayaa bi samimi oldum,benim motorcu olduğumu bildikleri için muhabbetimizde çok gelişti...
Bugün bi yarışa davet ettiler beni...
Bende bu kadar emek verdikleri makinaların neler yaptıklarını görmek için gittim...
Yer adana otobanı...
Mobılette marka tamamıyla modifiye edilmiş motosiklet,mz 251 ile yaptığı yarışta arayı baya bi açtı,mz yanına yaklaşamadı ( mz de modifiyeli )
Yine aynı mobilette'nin mz301 ile yaptığı yarışta mz bu sefer yarışı aldı,Fakat mz'de full modifiye yine....
Kazanana 100 ytl ödülde verildi tabiii....
Şimdi soruyorum...
301 cc mz nasıl olurda mobiletle kafa kafaya gidebilir...
251 cc mz nasıl olurda mibilete geçilir...
Sonuçta bunların ikiside iki zamanlı...
Aracımla yaptığım hız ölçümü mobiletin 152 km/hz idi...
Biri bana anlatsın kafayı yemedennn....
Birde büyük motorcu olarak öğüt vereyim dedimm.. böyle şortla korumasız binmeyin yazık tehlikeli dedimm....
Pilotlardan (
) birinin cevabı...
Abi kaç senedir büyük motosiklete biniyosun...
2 dedim...
Peki kaç kişi öldü dedi...Sizden...
Birçok kişi dedim...
Ben 8 senedir yarışıyorum daha bir kişi ölmedi dedi,sakat kalanda yok dedi....
TArtışmaya girmedim misafirdim çünkü....
YAlnız kafamda şöyle bişey oluştu,çocuk konuşurken,şöyle geriden bi baktım çocuğa ve dedimkii içimden....
Ulen çingeneler kışın ortasında donsuz terliksiz çocukları salarlar sokağa,hiçbişey olmazz....
Bizimkiler milupa aptamil mamalarla beslenir,doktordan gelmezler....
( yazımın örnek teşkil etmesini istemiyorum,amacım sadece paylaşmak ve kafamdaki sorulara cvp bulmak,kimdenmi ?
Üstadlarımızdan tabiki.... )
Bugün bi yarışa davet ettiler beni...
Bende bu kadar emek verdikleri makinaların neler yaptıklarını görmek için gittim...
Yer adana otobanı...
Mobılette marka tamamıyla modifiye edilmiş motosiklet,mz 251 ile yaptığı yarışta arayı baya bi açtı,mz yanına yaklaşamadı ( mz de modifiyeli )
Yine aynı mobilette'nin mz301 ile yaptığı yarışta mz bu sefer yarışı aldı,Fakat mz'de full modifiye yine....
Kazanana 100 ytl ödülde verildi tabiii....
Şimdi soruyorum...
301 cc mz nasıl olurda mobiletle kafa kafaya gidebilir...
251 cc mz nasıl olurda mibilete geçilir...
Sonuçta bunların ikiside iki zamanlı...
Aracımla yaptığım hız ölçümü mobiletin 152 km/hz idi...
Biri bana anlatsın kafayı yemedennn....
Birde büyük motorcu olarak öğüt vereyim dedimm.. böyle şortla korumasız binmeyin yazık tehlikeli dedimm....
Pilotlardan (
Abi kaç senedir büyük motosiklete biniyosun...
2 dedim...
Peki kaç kişi öldü dedi...Sizden...
Birçok kişi dedim...
Ben 8 senedir yarışıyorum daha bir kişi ölmedi dedi,sakat kalanda yok dedi....
TArtışmaya girmedim misafirdim çünkü....
YAlnız kafamda şöyle bişey oluştu,çocuk konuşurken,şöyle geriden bi baktım çocuğa ve dedimkii içimden....
Ulen çingeneler kışın ortasında donsuz terliksiz çocukları salarlar sokağa,hiçbişey olmazz....
Bizimkiler milupa aptamil mamalarla beslenir,doktordan gelmezler....
( yazımın örnek teşkil etmesini istemiyorum,amacım sadece paylaşmak ve kafamdaki sorulara cvp bulmak,kimdenmi ?
Üstadlarımızdan tabiki.... )