[Ankara - MT]

Süper Moderatör (BBRR)
duyurular bölümünde toplantı duyurusu yoksa ve eğer bu toplantı duyurusu başka bir sitede yapılıyosa (her ne kadar bu site MT den kopmuş ufak bir grup tarafından oluşturulmuş olsada ) MT yönetimi bilgisi haricinde duyurusu yapılamaz .. eğer bu diğer grupla MT grubunun toplantısı aynı yer ve tarihte yapılıyosa yönetime ayrıca bilgi verilmelidir.

Bu gibi ucuz ve sığ taktikler daha öncede defaten denenmiştir. Yönetim olarak bu sığ taktikleri ne ilk defa görüyoruz nede son defa

Bu yüzden inanın her atılacak adıma karşı bir hamlemiz muhakkak var ..

aklı selim üyelerimizin bu sığ taktikler karşısında soğukkanlılıklarını koruyacaklarına olan inancımız tamdır.

Kurallar daha dün konmadı .. Bİr kaç kişinin bu yazıları yazarak açık aramaları , bulunan açıkları değerlendirmek için atılacak adımların Mt yönetimi tarafından tasvip edilmeyeceği aşikardır.

Mt Ankara grubu adına eğer toplanma talep eden üye olursa biz seve seve duyurular bölümünde bunu yayınlarız ..

Ama sitemizi çeşitli ayak oyunlarına alet etmeyiz, ettirtmeyiz buda böle biline

Son düzenleme:
Kusura kalma BBRR senin yazdıklarında ve düşüncende ankaradaki arkadaşların hepsinden hoşlanmıyorsun gibi bir izlenim bırakıyorsun, tek tek uğraşmana gerek yok, bütün ankarayı forumdan uzaklaştırman çok kısa ve öz olacaktır,
artık bunu yazdım diye sabaha kadar beni de silersin bahane olmuş olur rahat edersin. Sana başarılar diliyorum. Şunu bilki senden de hoşlanmayan arkadaşlar vardır. iyi çalışmalar.

vay be, ANkara'da en iyi gruplardan birisi MT diye gelmiştim siteye
oysa MT Ankara diye bir şey bırakmamış yöneticiler :)

MD, Ankara'da grup yaratacağız diye uğraşırken burası elindekini kaybetmek için çabalıyor :mrgreen:

neyse arkadaşlar, çarşamba günü inşallah tanışacağım hepinizle. sonra beni de atarlar heralde :cherry:

bu arada sabah soruma yanıt veren arkadaşların yanıtları nerde :silent:

Son düzenleme:
BBRR'den gelen özel mesaj

başlığınız daha öncede dediğimiz gibi başka bir grubun toplantısı ile aynı yerde ve zamandadır .. bu yüzden farklı yer ve zamanda yapılacak bir toplantıyı duyurular bölümüne açmanızda ve duyurmanızda bir sakınca yoktur ...

sayın moderatör, başka yapmamızı istemediğiniz şeyler de var mı? Hayır madem sadece sizin istediğiniz arkadaşlarla görüşeceksek eminim ona gelene kadar başka şeyler de istersiniz siz, onlara da uyalım :mrgreen:

Ya da en temizi Ankara'dan üye olan herkesi atın siteden siz :p Sonra da forum kuralına ekleyin "ankaralı olmak suçtur" diye :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
duyurular bölümünde toplantı duyurusu yoksa ve eğer bu toplantı duyurusu başka bir sitede yapılıyosa (her ne kadar bu site MT den kopmuş ufak bir grup tarafından oluşturulmuş olsada ) MT yönetimi bilgisi haricinde duyurusu yapılamaz .. eğer bu diğer grupla MT grubunun toplantısı aynı yer ve tarihte yapılıyosa yönetime ayrıca bilgi verilmelidir.

Bu gibi ucuz ve sığ taktikler daha öncede defaten denenmiştir. Yönetim olarak bu sığ taktikleri ne ilk defa görüyoruz nede son defa

Bu yüzden inanın her atılacak adıma karşı bir hamlemiz muhakkak var ..

aklı selim üyelerimizin bu sığ taktikler karşısında soğukkanlılıklarını koruyacaklarına olan inancımız tamdır.

Kurallar daha dün konmadı .. Bİr kaç kişinin bu yazıları yazarak açık aramaları , bulunan açıkları değerlendirmek için atılacak adımların Mt yönetimi tarafından tasvip edilmeyeceği aşikardır.

Mt Ankara grubu adına eğer toplanma talep eden üye olursa biz seve seve duyurular bölümünde bunu yayınlarız ..

Ama sitemizi çeşitli ayak oyunlarına alet etmeyiz, ettirtmeyiz buda böle biline
cevap olarak bu yeterlidir anlayana .. anlamayıp hala başkasının dümen suyunda ve o başkasının azıyla mesaj yazanlar bu mesajı iyice okursa ne demek istediğimizi anlarlar :)

yaptıklarınızda haklı bile olsanız (siz öyle diyorsunuz) uygulama şekliniz ve bunu devam ettiriş tarzınız sizi rahatsız etmiyor mu?

Ediyor..
Gaza gelip hiç bir sorunu yokken bana top diyen üyeyi dahi atarken rahatsız oluyorum ..

çünki yolda göresem tanımam .. ona ne kinim ne garezim ne nefretim olabilirki.

Bu site bu ayak oyunlarını az görmedi .. burada bişiye sinirlendi birileri itiraz etti idare edildi.. yetkilerini aştı idare edildi .. siteden atılması gereken işler yaptı gene idare edildi ..yetkileri alındı sadece .. gitti yeni iste kurdu .. kurar kurar kime ne .. üye olarak devam etsin istedik .. sonuçta arkadaşımız ki hala bi sorunum yok kendisi ile ..

o ne yaptı bu sayfaları kullanarak biz x yerdeyiz hadi sizde oraya gelin dedi .. yine atmadık sabrettik aslında kendide biliyoduki bu tip reklam yapan anında uyarısısz atılır ..

devam etti yok burası yeşil değil ben yeşil yerler biliyorum demeye .. sonuçta biz arkadaşımız için canını feda edecek bi milletiz ..yönetiminde sabrının ve hoşgörüsünün bir sonu var ..

2 yıl önce emok amblemini bende avatarımda kullanıyodum .. avatar kurallarına aykırıdır dedi bir üye başlık açtı.. yönetim üyeye hak verdi bana rica etti sil diye sildim . inat etmedim yönetici olarak ilk ben uymalıydım kurala .. benim avatarım akimse dokunamaz demedim sonuçta ..

şimdi bakıyorum arkadaş dolmasına gelen üyeler adam toplamaya çalışıyo .. biz şurada şu saatte toplanıyoruz diye .. daha öncede bizim siteden kopan ve gidip site kuran 10 dan fazla grup oldu .. ve bu oyunları en az 10 kere gördük :)

aynı oyun , aynı hamam aynı tas, ayıp değilmi .. İsteyen istediği siteye gider üye olur . ben en az 7-8 motoforuma üyeyim .. buna allahın kulu karışamaz

Ama buraya gelipte hadi malum yerde toplanıyoruz diye adam toplama telaşı nedir ..

Buna izin vermiyeceğiz .. atıldı dediğiniz üyelerin çoğu süreli banlanmıştır yani süreleri doluncaki 7 gündür bu süre geri gelecekler .

inanın buradan birilerini atmak hiç işimize gelmez .. bu adam toplama yarışımnda bu rant dünyasında dimi ama :)

hiç bir yöneticinin hiç bir üye ile sorunu yoktur.. Ankara ki çoğu okumuş bilgili üyelerden oluşan bir il grubu bunu anlıyacaktır..

lütfen sakin kararlar alalım..

köprüleri atmayalım daha o köprüden ne kadar çok gelip geçeceğimizi unutmayalım ..

umarım anlatmak istediklerimi bir nebze olsun anlatabilmişimdir.:)

Son düzenleme:
"ediyor" demişsiniz ama halen devam ediyorsunuz savunmaya...gerek yok ki.. olan olmuş. yapacağınızı yapmışsınız zaten.
yani burada size işinizi nasıl yapmanız gerektiğini yazacak değilim, madem bu arkadaşlar ya da arkadaşların yaptıkları düşük seviyede hareketler (ayak oyunları vs demişsiniz) siz o seviyeye inmeyin bari... bunu yapmanız olaya taraf olmayanları bile taraf haline getirmedi mi?
bu kadar adamı doğru ya da yanlış kırıp geçirdikten sonra nasıl bir araya toplanabiliriz ki?
lütfen daha yapıcı davranın... biz sizin düşmanınız ya da rakibiniz değiliz....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla yazıp çizmek istiyorum ama yazıp çizemiyorum, burası ankara mt sayfası sen buraya yazamazsın deniliyor, bu deyişte burdaki problemi açıklamaya yetiyor zaten.

Herhangi bir il başlığında böyle şeyler var mı yok ama mt ankara başlığına girince böyle.

Hatayı birazda kendinde aramak lazım.

Topu BBRR'ye atıcan da ne olacak, boş işler.

Neyse niye buraya yazdın temalı bir fırça daha kayın, alın size malzeme.:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boş iş ise ne yazıyosun o zaman aye kardeş, yazma bu kadar basit neyse,
boşverelim.

Ayı kardeş gibi olmuş.:p

Günlük Ankara MT'ye yazma fırçamızı da yedik.:p

Pro gülüyor, ben gülüyorum, siz somurtuyorsunuz bu işte bir terslik yok mu?

Bir gün ankarada bir taksiciye adres sorayım dedim, bütün durak beni dövüyorlardı nerdeyse, asıl amacım adres sormak değil taksilerine çarpıp kaçmakmış.:p

O yüzden, ben boş kelimesini buraya yazmaya deymez anlamında mı dedim, BBRR'ye sataşmak anlamında mı dedim diye hiç sormuyorum.:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
.... ankara güzel....

Abi çekmedim komik geldi, hatta hoşuma gitti.:cherry:

Çizgifilmlerde olur ya o bakımdan.:p

İç dünyamda kedi gibi bir insanım o açıdan.:p

Abi hangi arada hangi derede değiştirdin, bak ben yalancı konumuna düştüm, hoş pek doğrucu biride değilim.:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yazmamak için zor tutuyorum ama yazayım iki cümle.....

Ankara mt gibi İzmir mt de kan kaybetti...Yönetim (kesinlikle itiraz kabul etmiyorum) hataları bence.... İki il de gözden çıkarılmış durumda.... :cat:

Forma takılıp iki cümle yazıyorsam Türkiye Mt adına yazıyorum... Ne izmir ne ankara.....:cat:

burası bunun yeri değil biliyorum, ama kan kaybı sürekli devam ediyor barış daha önce bu tür olayları defalarca yaşadı bölünmeler,kavgalar gördü kişisel saldırılara varan olaylar yaşandı. Bu olaylardan ne barış ne kimse ne zarar ne yarar görmedi sitenin büyüklüğü ve katılımcının çok olması kayıpları her zaman örttü ve eksikler fark edilmedi eskileri çok karıştırmak istemesemde daha önce bazı ikazlarımız oldu dikkate alınmadı yada sineye çekildi şimdi tekrar bir kısır döngü içine girildi. son zamanda dikkat ederseniz çok başlık açılmaz çok keyifli geziler yapılmaz oldu. benim şahsi kanaatim sadece il grupları değil sitenin tamamı gözden çıkarılmış ve devamsızlığı sağlanmaya çalışılıyor son zamanlarda yapılan yanlış seçimler bence bunun göstergesi ve bu çabalar yeni bölünmelere sebep veriyor bu site bir çoğumuzun akşam eve geldiğinde gecesini başında geçirmekten zevk aldığı bir site idi. BBRR kardeşimi hiç saymıyorum bile bu çoğunluğun içinde çünki bu site onun kış boyunca ''hayatı'' başka yapacak ve elinden gelen bir şey olmadığı için barış kardeşimin yaptığı hiç bir şeyde hata bulmuyorum sadece bazı zamanlar gözünü,kulağını kapalı tutuyor ama inanıyorum ki bildiği bir şey yine vardır. bizler bu sitede DİNAZOR diye tabir edilen grupta birlikte çok geceler çok yazılar okuduk eminim ileride sitede 5 üyede kalsa yine en iyisini yapmaya çabalıyacaktır İŞLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir tek barışla alakası yokki Çenkis... Yönetim i tek bir çatıda eleştirebiliriz.... Eğer birini eleştireceksek, onuda yönetici yapan bir üst yöneticidir....:cat:

Çok geniş bir yelpazesi olan bir site MT.... Hakikaten iyi arkadaşlıklar çıkıyor... Motosiklet adına güzel şeyler yapılıyor....

Daha da güzelleştireceğimize nerde çamur var bulaştırmaya çalışıyoruz.... Belki sorun bizde....Ama sorunu göz ardı eden yöneticiler bizdende hatalı....:cat::cat:

cevap olarak bu yeterlidir anlayana .. anlamayıp hala başkasının dümen suyunda ve o başkasının azıyla mesaj yazanlar bu mesajı iyice okursa ne demek istediğimizi anlarlar :)

Ediyor..
Gaza gelip hiç bir sorunu yokken bana top diyen üyeyi dahi atarken rahatsız oluyorum ..

çünki yolda göresem tanımam .. ona ne kinim ne garezim ne nefretim olabilirki.

Bu site bu ayak oyunlarını az görmedi .. burada bişiye sinirlendi birileri itiraz etti idare edildi.. yetkilerini aştı idare edildi .. siteden atılması gereken işler yaptı gene idare edildi ..yetkileri alındı sadece .. gitti yeni iste kurdu .. kurar kurar kime ne .. üye olarak devam etsin istedik .. sonuçta arkadaşımız ki hala bi sorunum yok kendisi ile ..

o ne yaptı bu sayfaları kullanarak biz x yerdeyiz hadi sizde oraya gelin dedi .. yine atmadık sabrettik aslında kendide biliyoduki bu tip reklam yapan anında uyarısısz atılır ..

devam etti yok burası yeşil değil ben yeşil yerler biliyorum demeye .. sonuçta biz arkadaşımız için canını feda edecek bi milletiz ..yönetiminde sabrının ve hoşgörüsünün bir sonu var ..

2 yıl önce emok amblemini bende avatarımda kullanıyodum .. avatar kurallarına aykırıdır dedi bir üye başlık açtı.. yönetim üyeye hak verdi bana rica etti sil diye sildim . inat etmedim yönetici olarak ilk ben uymalıydım kurala .. benim avatarım akimse dokunamaz demedim sonuçta ..

şimdi bakıyorum arkadaş dolmasına gelen üyeler adam toplamaya çalışıyo .. biz şurada şu saatte toplanıyoruz diye .. daha öncede bizim siteden kopan ve gidip site kuran 10 dan fazla grup oldu .. ve bu oyunları en az 10 kere gördük :)

aynı oyun , aynı hamam aynı tas, ayıp değilmi .. İsteyen istediği siteye gider üye olur . ben en az 7-8 motoforuma üyeyim .. buna allahın kulu karışamaz

Ama buraya gelipte hadi malum yerde toplanıyoruz diye adam toplama telaşı nedir ..

Buna izin vermiyeceğiz .. atıldı dediğiniz üyelerin çoğu süreli banlanmıştır yani süreleri doluncaki 7 gündür bu süre geri gelecekler .

inanın buradan birilerini atmak hiç işimize gelmez .. bu adam toplama yarışımnda bu rant dünyasında dimi ama :)

hiç bir yöneticinin hiç bir üye ile sorunu yoktur.. Ankara ki çoğu okumuş bilgili üyelerden oluşan bir il grubu bunu anlıyacaktır..

lütfen sakin kararlar alalım..

köprüleri atmayalım daha o köprüden ne kadar çok gelip geçeceğimizi unutmayalım ..

umarım anlatmak istediklerimi bir nebze olsun anlatabilmişimdir.:)

BBR usenmemis yazmissin. Ben de, emin ol usenmedim, her cumleni en az iki kere okudum. Daha onceki 10 grubu bilemem ama benim tanidigim MT Ankara tayfasindan oyun pesinde olacak adam yok. Hatta beni bu siteye de ayni tayfa uye yapti. Onlar olmasaydi bu sitenin adini bile duymamis olacaktim. :)

Bir de sunu hatirlatirim; "toplanti ...'da" diyip uzaklastirilan uye, zamaninda MT Ankara toplantilarinin hepsine gelirdi ve toplantilara adam toplardi. Bana da su anda biri sorsa "MT Ankara toplantilari nerede" diye, ben de su anda ayni cevabi verirdim. Cunku aklimda oyle kalmis ve artik toplantilar nerede ve ne zaman takip etmiyorum.

Siz, kendine "MT YONETIMI" diyen uyeler, nedensiz yere cok kalp kirdiniz. Sanirim "MT YONETIMI" olarak bu sitenin diger uyeler icin bir nimet oldugunu dusunuyorsunuz ama aslinda diger uyelerin bu site icin nimet oldugunu unutuyorsunuz.

buraya motor aldigim icin baklava yiycez gibi bir not birakmaya girmistim, yonetimden habersiz boyle bir duyuru yapilamiyormus, oh mis yirttik haci baba' lardan :mrgreen:

nan angara tayfasi oglen oglen siz beni guldurdunuz allah da sizi guldursun, alper abi selamlar bu arada, operim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar