soner resimler açılmıyo ya yoksa banamı öle geldi,hep çarpı var,bigöremedik
yorgun 48 fotoğrafları upload ettiğin sitede sorun olduğu için görünmüyordu. Farklı bir siteye upload ettim bu arada yorumların gitti onları bir zahmet tekrar yorumla
Bu arada fotoğrafları upload ederken yerli sitelerden uzak durmaya çalışın. Birçoğunda sorun çıkıyor.
çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
hepinizi kask ve korumalı görünce çok sevindim
Bu haftaki geziyi yoğun ve yorgun geçen haftadan dolayı pas geçtim ama gerçekten yine eğlenmiş bizim tayfa...
gelecek gezilerde görüşmek dileklerimle.
açıldı resimlerde ayağı alçılı olan mehemet abinin eşi değilmi ya,hayırdır neoldu kazamı.
resimleri göremesemde MT Muğla güzel bir gezi yapmıştır sanırım yine
edit:Resimler image'e taşınınca açıldı...güzel gezi olmuş teşekkürler paylaşım için
ELİNT abi çok teşekürler.Şimdi kendimi görebiliyorum![]()
Soner abi eline sağlık ,tekno ali kardeşimize de tekrar teşekkürler,çok güzel bir geziydi,tüm ekibe selam![]()
Aaaahhhh ah bensiz nasıl eğlendiniz yaaÇok güzel gezi olmuş çok kıskandım valla...
evet harika bir tatil yaptınız paylasım icin tsk. bende bu hafta bodruma gidecam bende bi tatil yapaim valla canım cekti,SAHİNBİRİNCİ sana bir soru paintball nerde var?? yada bilen arkadas yardımca olursa sevinirim tsk..
soner abicim sabah motorunu bulamadım nereye koydun abi.bu arada ben resim eklemiim abi.sana verince sen uygun gördüğünü koyarsın.gerçkten harika bir geziydi ne eylendik ne eylendik.gelemeyen arkadaşlar adına gerçekten üzülüyorum,keşke onlar da bizimle olabilselerdi.özlem hala yorgun ve hala sesi kısık.e tabi az tepinmedik az bağırmadık.şarkılar mı söylemedik,göbekler mi atmadık.offffff offfffffffffff!!!!tabi ki fethiye rehberimiz tecnoali'ye sonsuz teşekkürler.aslan ali geleceğin büyük motorcusu olacak o.aslında şimdiden öle di mi abiler...