MUĞLA MT Fethiye'de...

6867dv2.jpg

6872ql4.jpg

6884pb9.jpg

6917ka8.jpg

6927gd4.jpg

69411743659ll5.jpg

69531753331fb4.jpg

69651761713xg1.jpg

6979wv1.jpg

6995ef9.jpg

70141782899tn0.jpg

7039mp9.jpg

7057ws5.jpg

7075xz4.jpg

7092tq1.jpg

7102vl2.jpg

7120pz1.jpg

7137jw9.jpg

7168za2.jpg

7176ka4.jpg

7184qc6.jpg

7191ms4.jpg

7208no8.jpg

7227aa4.jpg

7247ln2.jpg

7261we3.jpg

7280zm6.jpg

7306co0.jpg

7335dw5.jpg

7363dn6.jpg

7384la6.jpg

7403pe4.jpg

7409zx1.jpg

74272049707es0.jpg

7435mm7.jpg

7444pa1.jpg

7450dk6.jpg

7458fu2.jpg

7465en5.jpg

7474zh1.jpg

7493lg8.jpg

7505oi1.jpg

Tekrar başka bir gezide buluşmak üzere hoşçakalın...:queen::bestmt:::alkiis::::repci::::biggrinn::haapppy:::piloot::::stretche::sefereee::friends:::shake2::

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
soner resimler açılmıyo ya yoksa banamı öle geldi,hep çarpı var,bigöremedik

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
açıldı resimlerde ayağı alçılı olan mehemet abinin eşi değilmi ya,hayırdır neoldu kazamı.

Tebrikler gerçekten güzel gezi olmuş. Bu arada ayağı alçılı olduğu halde geziye katılan ablamızı ise 2 defa tebrik ederim:rendeer:

resimleri göremesemde MT Muğla güzel bir gezi yapmıştır sanırım yine

edit:Resimler image'e taşınınca açıldı:)...güzel gezi olmuş teşekkürler paylaşım için

Son düzenleme:
yorgun 48 fotoğrafları upload ettiğin sitede sorun olduğu için görünmüyordu. Farklı bir siteye upload ettim bu arada yorumların gitti onları bir zahmet tekrar yorumla:)

Bu arada fotoğrafları upload ederken yerli sitelerden uzak durmaya çalışın. Birçoğunda sorun çıkıyor.

yazzın ben de fethiyedeydim..

fethiyeye gidince mutlaka yamaç paraşütü yapın ama. mükümmel ötesi bişi.
dünyada en iyi yapılan yerlerden biriymiş fethiye.baba dağdan uçmaya başlıyorsun 2000-3000metreye çıkıyorsun....ölüdeniz ayakları altında vs vs

7403pe4.jpg

7409zx1.jpg

sayenizde çok zaman geçmese de hatıraları yad ettik.teşekkürler:rendeer:

Son düzenleme:
çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
hepinizi kask ve korumalı görünce çok sevindim

Bu haftaki geziyi yoğun ve yorgun geçen haftadan dolayı pas geçtim ama gerçekten yine eğlenmiş bizim tayfa...

gelecek gezilerde görüşmek dileklerimle.

yorgun 48 fotoğrafları upload ettiğin sitede sorun olduğu için görünmüyordu. Farklı bir siteye upload ettim bu arada yorumların gitti onları bir zahmet tekrar yorumla:)

Bu arada fotoğrafları upload ederken yerli sitelerden uzak durmaya çalışın. Birçoğunda sorun çıkıyor.

Tesekkürler Elint. Yoruma gerek yoktur zaten resimler herşeyi gösteriyor...:rendeer:

çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
hepinizi kask ve korumalı görünce çok sevindim

Teşekkürler Servan... Kask ve korumasız motoramı binilir...:bounce:

Bu haftaki geziyi yoğun ve yorgun geçen haftadan dolayı pas geçtim ama gerçekten yine eğlenmiş bizim tayfa...

gelecek gezilerde görüşmek dileklerimle.

Valla anlamam Şahinim Bu hafta bizi ektin.Haftaya Bodrum buluşmasına geleceksin. İşlerini ona göre ayarla...:bounce:

açıldı resimlerde ayağı alçılı olan mehemet abinin eşi değilmi ya,hayırdır neoldu kazamı.

Sevgili Ümmet agbi. Afife ablamız ev içinde geçirdiği bir küçük kazada ağayını kırdı. Bizi yalnız bırakmamak için geziye katıldı. Yorumların için teşekkürler...:bounce:

resimleri göremesemde MT Muğla güzel bir gezi yapmıştır sanırım yine

edit:Resimler image'e taşınınca açıldı:)...güzel gezi olmuş teşekkürler paylaşım için

Teşekkürler Chatkut... :queen:

ELİNT abi çok teşekürler.Şimdi kendimi görebiliyorum :):)

Sevgili Ali kardeş. Bizi yalnız bırakmayarak kılavuzlugumuzu yaparak güzel bir gezi yapmamızı sağladığın için asıl biz sana teşekkür ederiz...:cat:

Son düzenleme:
Abi bodruma geleceğimi zannetmiyorum:wiinkk:
gelecek haftalarda diyelim....:rendeer:
Bir iki yer duydum oralara keşif gezisi düşünüyorum bu haftalarda beğenirsem plana koyarız.
Bu arada paintball ve go kart ı unutmayalım programda:mrgreen:

Soner abi eline sağlık ,tekno ali kardeşimize de tekrar teşekkürler,çok güzel bir geziydi,tüm ekibe selam:):):)

Aaaahhhh ah bensiz nasıl eğlendiniz yaa :p Çok güzel gezi olmuş çok kıskandım valla...

evet harika bir tatil yaptınız paylasım icin tsk. bende bu hafta bodruma gidecam bende bi tatil yapaim valla canım cekti,SAHİNBİRİNCİ sana bir soru paintball nerde var?? yada bilen arkadas yardımca olursa sevinirim tsk..

soner abicim sabah motorunu bulamadım nereye koydun abi.bu arada ben resim eklemiim abi.sana verince sen uygun gördüğünü koyarsın.gerçkten harika bir geziydi ne eylendik ne eylendik.gelemeyen arkadaşlar adına gerçekten üzülüyorum,keşke onlar da bizimle olabilselerdi.özlem hala yorgun ve hala sesi kısık.e tabi az tepinmedik az bağırmadık.şarkılar mı söylemedik,göbekler mi atmadık.offffff offfffffffffff!!!!tabi ki fethiye rehberimiz tecnoali'ye sonsuz teşekkürler.aslan ali geleceğin büyük motorcusu olacak o.aslında şimdiden öle di mi abiler...

Soner abi eline sağlık ,tekno ali kardeşimize de tekrar teşekkürler,çok güzel bir geziydi,tüm ekibe selam:):):)

Sizlerle herşey güzel. Bizler teşekkür ederiz...:cat:

Aaaahhhh ah bensiz nasıl eğlendiniz yaa :p Çok güzel gezi olmuş çok kıskandım valla...

Kıskanma sevgili Ulutürk'üm... Allahın izniyle daha nice güzel geziler yapacaz...:bounce:

evet harika bir tatil yaptınız paylasım icin tsk. bende bu hafta bodruma gidecam bende bi tatil yapaim valla canım cekti,SAHİNBİRİNCİ sana bir soru paintball nerde var?? yada bilen arkadas yardımca olursa sevinirim tsk..

18/19 Ekimde bizde Bodrumdayız Medusun otelde kalacaz bekleriz.:cat:

soner abicim sabah motorunu bulamadım nereye koydun abi.bu arada ben resim eklemiim abi.sana verince sen uygun gördüğünü koyarsın.gerçkten harika bir geziydi ne eylendik ne eylendik.gelemeyen arkadaşlar adına gerçekten üzülüyorum,keşke onlar da bizimle olabilselerdi.özlem hala yorgun ve hala sesi kısık.e tabi az tepinmedik az bağırmadık.şarkılar mı söylemedik,göbekler mi atmadık.offffff offfffffffffff!!!!tabi ki fethiye rehberimiz tecnoali'ye sonsuz teşekkürler.aslan ali geleceğin büyük motorcusu olacak o.aslında şimdiden öle di mi abiler...

Sabah sen motoru göremedin heralde sevgili Ahmet koskoca motor evin önünde duruyordu. Saat 12. de evden ayrıldım...:queen:

Son düzenleme:
sizlerle tanışmak güzeldi sevgili dostlar. her ne kadar gezinizde sizlere işlerimden dolayı katılamasamda balık pazarındaki muhabbet güzeldi. tekrar gelmenizi dört gözle bekleyecem. görüşmek üzere. rakı balığa devam:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar