MUĞLA MT Fethiye'de...

sizlerle tanışmak güzeldi sevgili dostlar. her ne kadar gezinizde sizlere işlerimden dolayı katılamasamda balık pazarındaki muhabbet güzeldi. tekrar gelmenizi dört gözle bekleyecem. görüşmek üzere. rakı balığa devam:p

Seninle tanışmakda güzeldi Akın... İnşallah başka zaman tekrar birlikte oluruz...:bounce:

evet harika bir tatil yaptınız paylasım icin tsk. bende bu hafta bodruma gidecam bende bi tatil yapaim valla canım cekti,SAHİNBİRİNCİ sana bir soru paintball nerde var?? yada bilen arkadas yardımca olursa sevinirim tsk..

marmaris gökova yolu arasında sedir adası yoluna sapacaksınız.çınar restaurantı geçtiktan sonra oxygen paintball yazan bir tabela var.

harbi kalite ortam olmuş ve ben size yetişemezdim anca toz yutardım:) 250cc motorla ama inşallah başka sefere saygılar

harbi kalite ortam olmuş ve ben size yetişemezdim anca toz yutardım:) 250cc motorla ama inşallah başka sefere saygılar

:queen::queen::queen: Motorların büyük olmasına bakma sen sevgili icd 48. Yolda 60 KM fazla yol yapamıyorlar. Bu Motorları kullananların hepsi yaşlı...:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen: Motorların büyük olmasına bakma sen sevgili icd 48. Yolda 60 KM fazla yol yapamıyorlar. Bu Motorları kullananların hepsi yaşlı...:queen::queen::queen:

ewet hız yapmıyorlar doğru, yaş olarak biraz yaşlı ama ruhunuz genc be abi.

Soner abi eline sağlık ,tekno ali kardeşimize de tekrar teşekkürler,çok güzel bir geziydi,tüm ekibe selam:):):)

rica ederim abi.

soner abicim sabah motorunu bulamadım nereye koydun abi.bu arada ben resim eklemiim abi.sana verince sen uygun gördüğünü koyarsın.gerçkten harika bir geziydi ne eylendik ne eylendik.gelemeyen arkadaşlar adına gerçekten üzülüyorum,keşke onlar da bizimle olabilselerdi.özlem hala yorgun ve hala sesi kısık.e tabi az tepinmedik az bağırmadık.şarkılar mı söylemedik,göbekler mi atmadık.offffff offfffffffffff!!!!tabi ki fethiye rehberimiz tecnoali'ye sonsuz teşekkürler.aslan ali geleceğin büyük motorcusu olacak o.aslında şimdiden öle di mi abiler...

inşallah abi olurum.iyi bi makine olsa geleceği beklemeye gerek yok ama malum ...

Fethiye ye geldiğiniz ve sizlerler tanışma fırsatı verdiğiniz için ben çok tskr ederim :)

Son düzenleme:
yeni arkadaşlar edinme fırsatı bulduğum güzel bir gezi oldu. acemiliğimi tolere edebilip ekip ruhunu yaşatan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.Ortaca'ya işi düşeni mutlaka birşeyler içmeye beklerim.okul saatleri içinde yalnızca çay ama :)

Teşekkürler. Bir Fethiyeli olarak ülkemizin cennet diyarlarından birisi :) gezilesi görülesi bir yer :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar