2. motor olarak düşünüyorum, apache ile cbf150 arasında kaldım..:silent:
ben sehır ıcınde rahat 5 vıteste 125 130 arasında kesıcıye gırıyor kım o orjınal 135 yapan lar arkadaslar sallamayın o kadarda bı dekılo da onemlı ben 60 kıloyum hafıfım ayarsız buun cbf lerı yerım varsa kendıne guvenen benı arasın
Senin dişli modifiye mi ? Nasıl ? Ön dişili mi arka mı ? Kaç diş büyülttün veya küçülttün modifiyeyse?
şahsen ben arka 38 lik dişli ile 138 km hıza çıktım,ama bu tabi rampa aşagıya,ben sehır ıcınde rahat 5 vıteste 125 130 arasında kesıcıye gırıyor kım o orjınal 135 yapan lar arkadaslar sallamayın o kadarda bı dekılo da onemlı ben 60 kıloyum hafıfım ayarsız buun cbf lerı yerım varsa kendıne guvenen benı arasın
şahsen ben arka 38 lik dişli ile 138 km hıza çıktım,ama bu tabi rampa aşagıya,
ama orjınal bir cbf ile daha 1000 km olan motosiklet düz yolda 125 km hıza çıktım.
sallamıyorum.videosu var elimde.:cat:
tabi takabiliyorsun, oto ve araba aksesuarcılarında özel olarak motosiklet için setten var, izmirdeki arkadaşım takmış ve kullanıyor, akü orjınal akü ve direk baglanıyor, sellektör ortadan kalkıyor ama sellektörlü olanlarıda da var.cihan abi sağolasın rodaj bitimi ilk bakım kafamı kurcalıyordu ilk bakıma 1000km de gideceğim..
bişey daha sorcam bu motora ---h4---h7--xenon---- gibi birşey taktırmak istiyorum aküye zararı varmıdır aküsü yetersiz ise ne tip akü takalım ama cbf 150 ye bu saydığım tarz ampul yada kit (sistem) halinde bir ampul takmak istiyorum
tabi yandan ve üstten vidalarını çıkarırsan sökersin,Kafagrenajını sökebiliyor muyuz?
06bluedragger ;
CBF150'nin benzin göstergesi genellikle yanlış göstermektedir..
06bluedragger ;
38'lik dişli kullandım ve yokuş aşağı 137 km/h hız gördüm..ama motor yanacak gibiydi..![]()
ön dişlinin orjıanli 15 dir.Cihan ben ön dişliyi bi diş büyülterek 8-10 km/h kadar kazanmak istiyorum. Ön dişin orjinal boyu kaç diş ? Bir boy büyüğünü temin edicem..
Ayrıca bu ön dişli değişikliğini kendim yapabilirmiyim =?
ön dişlinin orjıanli 15 dir.
ben geçen gün değiştirdim 21000 de olan motorumun az da olsa ön dişlisi aşınmış, yenisini ve iyisini taktım,ön dişliyi büyütmek kolay değil çünkü yeri müsait değil, büyük dişli takarsan sıgmıyor ve etrafına sürtüyor.
bunun için en iyisi arka 42 olan dişliyi 38 yapmandır.
tabi motosikletin sol taradındaki vites kolunun orda kapak var onu çıkarıyorsun, hemen dişli önüne geliyor,iki vidası var bu dişlinin ama lokma ile çıkarabilirsiniz, sonrada yenisini takıyorsunuz.
Peki arka 42 olan dişliyi 40 yapmak gibi bir secenek varmı ? bana 20 km/h değilde 8-10 km/h kazandırsa yeter.. ? Böyle bir seçeneğim varmı =? 38 lik değilde Piyasada arka dişlinin bi boy küçüğü kaçlık bulabilirim ?
bizim burda bir serviste 40 lık dişli var
ama zaten 38 lik dişli takınca 10 km 15 km kazndırıyor, yani 40 dişli takmak, fazla bir yararı olacagını sanmıyorum.
Teşekkür ederim, son olarak ben Kocaelideyim.. Motorumla gelerek İst.. da bu değişikliği yaptırabileceğim bir adres biliyormusun ?
tabi takabiliyorsun, oto ve araba aksesuarcılarında özel olarak motosiklet için setten var, izmirdeki arkadaşım takmış ve kullanıyor, akü orjınal akü ve direk baglanıyor, sellektör ortadan kalkıyor ama sellektörlü olanlarıda da var.
bi ara bende takmayı düşüyorum.
tabi yandan ve üstten vidalarını çıkarırsan sökersin,
yanlış derken 400 km ana depo
100 km yedek depo gidiyor, devirli kullandıgım halde.
aynen sana katılıyorum bende de 38 lik dişli var ve yokuş aşagıya 138 km hızı gördüm hatta video'ya bile çektim