aynaları eğersen üzerindeki krom kaplamalar atabilir.
eger iyi görüş almak istiyorsan ybr aynası almanı tavsiye ederim, kullanalar görüş iyi diyor.
ybr125'in aynalari cbf'nin gidonuna dogrudan takilabiliyor mu?
aynaları eğersen üzerindeki krom kaplamalar atabilir.
eger iyi görüş almak istiyorsan ybr aynası almanı tavsiye ederim, kullanalar görüş iyi diyor.
bu alet zamanla alıştıkça daha çok hoşunuza gidecektir ilk baştaki sıkıntılar geçicek ve zevk almaya başlayacaksınız scooterdaki küçük lastikten dolayı viraj sıkıntıları bu motorda olmayacak daha emin yol tutuşu sizi fazlasıyla tatmin edecektir ancak önceki sayfalarda bahsettiğimiz standart fabrika lastiklerinin ıslak zemindeki yol tutuşu sorun olabilir, hemen değiştirin dişli bi model takın....
ybr125'in aynalari cbf'nin gidonuna dogrudan takilabiliyor mu?
selam bu siteye geçtiğimiz aralık ayından beri katılmaktayım bu site sayesinde engin bilgilere sahip oldum kullanmadığım tarz motor kalmadı ama cbf aldım ilk defa motorumun olduğuna sevindim bundan önce birkaç motorum daha vardı ama bunun zevki bambaşka cubuf tan önce yamaha aerox 100 scooter vardı onun her 2 lastiğide mıchelın idi ve viraj alma açısı fabrika bilgilerine göre R6 ile aynı açıya sahip viraj alma sıkıntım hiç olmadı en keskin virajlara çok rahat girebiliyordum neyse honda cbf 150 için metzeler lastiğin tanesi 60 ytl şimdilik maddiyattan dolayı değiştirmeyeceğim duro larla idare etmek lazım yan ayaklık ve koruma demiri + kappa çanta fiyatı nedir..
ilk bakım a 1000km de gitmemi söylediler ama kitapçıkta 500km den bahsediliyor sizce kaç km de gitmeliyim..
her motorun bir usulü vardır..
yakıt konusuna gelince şu an 300 km deyim 10 ytl benzin ile 120 km yol yaptım motoru sakin kullanıyorum havalimanı yolunda son 105 gördüm bıraktım fazla zorlamıyorum..
ve son olarak motorun üst kapağından çıkan aliminyum boru geri dönüşüm kutusuna benzer bir şeye giriyor ordan çıkan pvc hortum motor bloğuna geri giriyor sizce bu sistem geri dönüşüm müdür???
dünkü bursa gezimde depoyu fulledim ve 40 ytl benzin aldım, gezi bitti 500 km oldu daha gidiyor.hızlı gittigimiz halde ve devirli kullandıgım halde 500 km ve km de 80 kuruş yakmışım, bence bu süper.
galiba evet
bidaha 105 yapma rodaj zamanında zorlama çizme silindirleri.
500 km de yağ değişimi hava filitresi temizlenmesi caizdir,
evet o aliminyum hortum gibi şey geridönüşüm![]()
abicim 100 110 10 yap ama 1 2 3 4 viteslerde bağırtmadan at vitesleri devir göstergesi yok ama sesi takip ederekten hayali redlineye girme yani ara ara 100 km hız iyidir motor sağır olmaması açısından iyidir.. sen sakin kullanım değiştir vitesleri 80 90 yeter zaten sana uzun yola gittiğinde yok. 3000 km geldiğin zaman motorun acıldıgını göreceksin
1 incisi ben senden büyüküm 2 incisi aysun250r var die artislik yapma ihnelik etme..:queen:
neyse şaka bir yana yaptığın köhterenlik için sağol..:queen:
rodaj konusunda edindiğim bilgilere göre..
motoru 50 km ile 100 km arasında sıkıştırmadan kullanabilirim
misal 70 km ile gidiyorsam bu hız ile en fazla 5 km seyir etmeliyim..(motorun sağır olmaması açısından)
sürekli aynı hızla gitmiyorum
ani kalkış yapmıyorum vites geçişlerinde motoru bağırtmıyorum motoru kompresörde fazla tutmuyorum (bunları zaten yapıyordum)
sabahları veya motora her binişimde motoru ısıtmadan yola çıkmıyorum
eksiğim yada yanlışım varsa düzeltin..
ilk bakıma honda bayii 1000km de gideceğimi söyledi bildiğim kadarıyla ilk bakıma 500km de gidilmesi gerekiyor ve kitapçıkdada yazdığı gibi ilk bakım 500km de ben kaç km de gideyim..
Arkadaşalr Bu CBF -YBR tartışması ne zaman bitecekbilen var mı.? Nasıl oluyor da halen YBR diyen cikıyor anlamıyorum... Rodaş bence tum motrlu taşıtlar iöin gerekli diye düşünüyorum... CBF150 ile 9650 km deyim sorum yokkk....
Arkadaşalr Bu CBF -YBR tartışması ne zaman bitecekbilen var mı.? Nasıl oluyor da halen YBR diyen cikıyor anlamıyorum... Rodaş bence tum motrlu taşıtlar iöin gerekli diye düşünüyorum... CBF150 ile 9650 km deyim sorum yokkk....
Valla rodaj konusunda söylediklerinize katılamıyacagımı üzülerek belirtmek isterim. Ünlü Yarışçı süleyman MEMNUN u tahmin ederim bilmeyeniniz yoktur. Bir şampiyon olarak bizzat kendisine sordum bu zamanda üretilen bütün motorlarda rodaj konusunun geçerli olmadığını belirtti. Bende dediği gibi kullandım hiç bir sıkıntı görmedim. 150-200üncü km yapmamıitıki E-5 te 110-120 bastım çokta mamnunum.
arkadaşım bakımları 1000 4000 8000 12000 16000 20000 diye 4000 bin de bir geliyor.