bu ne ya...ben cbf yi sırf yakıtı için bile alırım...benim asya bile 12 ykr yakıyor ahhh...biraz daha sabredemedim işte...ikinci motorum inşallah cbf 150 olacak....ben ki cbf topiğini 1nci sayfasından itibaren 2 ayda okuma zahmeti gösterdim...bu motor kesinlikle benim ikinci motorum olacak ama artık seneye kadar alamam...cbf kullanan arkadaşlar çok şanslısınız...
hacı valla benzin göstergesinde kendim bir çizgi ayarladım mesela redline çizgisi 10 ytl benzin aldım benzin ibresi aynı çizgiye gelene kadar 130 km yol gittim yedek depo hariç..
gazı kesince sönük yanan far beni çıldırtıyor şuan 680 km deyim en kısa zamanda h7 xenon kiti takıcam (beyin ve uzun kısa ampul):cat:
cbr 125 takılan arrow marka egzozlar var hem cuk oturur hemde iyi ses verir bi araştır ıstersen taktırırsan da sesini duymak isterim
arkadaşlar 10.000 devirdim motor cok hosuma gidiyo daha arza yapmadı fakat performanslı kullandıgım zaman haliyle ısınıyo ısındıgı zaman da sıboblar sıkırdıyo fakat sıbob ayarı kacan bi motor hem çok yakar hemde cekişten duser benim ki tam tersıne ya ısındıgı zamn duz yolda hafif bi yatmayla 120 goruyo sizce normalmidir ve arka lastigide deyiştircem cunku kabak oldu surekli patiyle kalkma ve sıfır çizme sonucunda 10.000 km kabaklaştı.buyuk bi ihtimalle 110 luk takcam benim motor su anda 10ytl 100 km yapıyom ... saygılarımla ve bu ybr leri tokatlamak cok zevkliiiiii arkadaşlarım hariç ...
subapların sente ayarı
emme subabı 8 sente
egsoz subabı 12 sente......................................
ben daha 690 km deyim rahat 110 görüyor vebu hızı deneme amaçlı yaptım ilk bakıma 1000km de gidecem onun için motoru sıkıştırmıyorum..
lastikler mıchelın ve metzeler 60 ytl.. tanesi
egsozla oynama yakıt artar..:cat: