!! Yeni Gelişme !!
Merhaba arkadaşlar selam herkese.... :rendeer: Dün ki moral bozukluğu ve Kurtlar Vadisi yüzünden foruma giremedim ve olayla ilgili bişeyler yazamadım

ale: o yüzden bu akşam bişeyler yazmak istedim....:rendeer: Mehmet'in durumu zaten ortada hiçbir evrağı(Ruhsat üzerine devri++Ehliyeti) olmadığı için evrakları tamamlamak zorunda ondan sonra alabilir motoru....:silent:
Benimkine gelirsek;:silent: Ben ne yaptıysam ne ettiysem bu üzerimdeki büyüyü bir türlü bozamadım:salut: kaza üstüne kaza diyorum ama aslında çok ciddi bi kazalar da değil,:silent: Mesela İlk kazam bir yere yetişmek için ters yöne girmemden kaynaklandı.....

r:
İkinci kazam ters yöne girmek isteyen bir DHL firmasına ait olan kargo minibüsüne yol verirken(Keşke vermez olaydım

r

minibüsün bana çarpması sonucunda oldu....:salut:
Üçüncü kazam ise dörtyol ağzında sağıma minibüsün girmesi sonucu sağımı görmemem:cyclopsan ve bu sırada minibüsün sağından önüne doğru, oradan da benim önüme doğru gelen bir gri renk YBR-125 e bodoslama girmem ile oldu....:salut:
Hadi bunlar kaza bunlara eyvallah....:cat:Ama abart olmadığı halde abart egzoz var diye durdurulup, sonra da ruhsatın olmadığının anlaşılması tamamen bi fiyasko

r: bu son bir hafta büyük bir felaket gibi:cyclopsan neler olduğunu anlamadan çalıştığım kazandığım herşey motorun masraflarına gitti.....:salut: Sakın yanlış anlamayın motor çok güzel ve cici bi motor:wiinkk: ama sahibi salak, düşüncesiz veeee ŞANSSIZ ! :farao: işte bu 3 faktör bir araya gelince adamın burnu .....tan çıkmıyor. :silent:
Neyse bunalr geçti gitti gelelim önümüzdeki olanlara;:bounce:
Motorlarımızı bağlayan karakol Yenibosna Polis Karakolu (İhlas kolejinin yanı)

r:
Motorlarımız ise hemen oranın karşısındaki Yenibosna açık otoparkı ( İhlas Kolejinin karşısı):salut: Ben kendi motorumu alabilmem için önce kesilen cezayı ödemem gerekli....:silent:
Hadi onu ödedim o bişey değil zaten.......:cat

aha sonra makbuz ve ruhsat ile o karakola gitmem gerekli, gerekli ama motorun sahibi ben değilim ki......:silent:
Önce motorun sahibi olmak lazım e hadi olalım dedik bu seferde sahibi olsak bile üzerimize alsak bile ehliyetimiz olmadığı için yine vermeyecekler + birde ehliyetsizlikten ceza yiyeceğiz

ale::silent: Bu yüzden ehliyetli biri ya motoru üzerine alacak :silent: yada sahibinden vekaleti alıp Ceza makbuzu+Vekaletnâme+Kendi Ehliyeti ile emniyete gidecek motorun çıkış kağıdını alacak ve otoparka otopark ücretini ödeyecek ondan sonra motor çıkmış olacak:cherry:Tabi bunların hepsi Pazartesi gününe kaldı

ale: ve tüm bu masraflar bu zavallı kardeşinize Yerleşti !:salut:
Gelelim işin iyi tarafına:cat: Sağolsun her zaman yanımda olan motorcu olmamı sağlayan ve her konuda bana yardım eden eski forum müdavimi CRAZYYUSUFCUK nickli DELİYUSUF lakaplı Yusuf abime çok teşekkür ediyorum:rendeer: Benim yerime motor sahibinden vekalet alacak(Ki zaten motoru DELİYUSUF'tan almıştım asıl sahibini tanıyor:cat

motoru çıkarttıktan sonra da satışı üzerime alacağım:cat: ertesi gün hemen ehliyet kursuna çufçuf yapıcaz;:wiinkk:
Diyeceksiniz ki e güzel kardeşim madem bunları biliyon daha önce niye yapmadın da iş işten geçtikten sonra aklın başına geldi ?:silent:
Cevap1: Maddi sıkıntı

ale

Motoru aldıktan sonra ciddi anlamda borca girdim)
Cevap2: Bir musibet bin nasihatten iyidir.:wiinkk: Başa gelince anlaşılıyor herşey.:cat:
Evet biz (Mehmet ve Ben) yaşadık gördük dersimizi aldık

ale:. Siz aman bu yazıyı okuduktan sonra dersinizi alın ve Pazartesi günü, motoru üzerine olmayanlar üzerine alsın:cat: ehliyeti olmayanlarda ehliyet kursuna yazılsın:cat: NOKTA