motorlarımız bağlandı

Geçmiş olsun polislerin coğu aynı benimde basıma geldı kask yoktu oda cok kısa mesafe diğe takmadım ehliyet falan fialn derken kaska geldi konustuk polisle biraz laf yaptım oda artisliğini yaptı yanımızdan 30 tane kasksız sürücü gecti takmıstı kafayı bana biraz laga luga yaptı sonra bindi arabasına gitti.

Arkadaşlar geçmiş olsun. En kısa sürede motorlarınızı çıkartabilirsiniz umarım. Garip bir durum, ne desem boş.

Arkadaşlar geçmiş olsun.

Ama siz kaşınmışsınız, ehliyet yok ruhsat yok! Onlar tamam olsa gider dava açarsınız, ödemezsiniz ceza-otopark parası falan, ama bence polisler sizi durdurmakta olmasa bile motorlarınızı bağlamakta haklı.

Ehliyet-ruhsat-kask tam olsa, motor egsozu normal olsa ve bağlasalar o zaman istediğiniz kadar küfredin.

Çuvaldız batıracaksanız kendizi de iğneleyin.

Arkadaşlar geçmiş olsun.

Ama siz kaşınmışsınız, ehliyet yok ruhsat yok! Onlar tamam olsa gider dava açarsınız, ödemezsiniz ceza-otopark parası falan, ama bence polisler sizi durdurmakta olmasa bile motorlarınızı bağlamakta haklı.

Ehliyet-ruhsat-kask tam olsa, motor egsozu normal olsa ve bağlasalar o zaman istediğiniz kadar küfredin.

Çuvaldız batıracaksanız kendizi de iğneleyin.

bu konuda katıliyorum..ama ne diyelim olmuş artık geçmiş olsun

Abi motorun sahibi çarşamba günü müsait olcakmış yani onu beklersek motosuzluktan ve cebimden çıkan 6-7 günlük otopark parasından dolayı kafayı yicem. Bizim Patron Tanıdık amir felan ayarlamaya çalışıyor yarın ve pazartesi konu ile ilgilenecekler karkolda herhangi bir işlem yapılmadığı için tanıdık vasıtası ile motorların sadece otopark parasını ve kıytırıktan bi ceza ödeyerek çıkartmaya çalışacağız umarım işe yara :salut:

Abi motorun sahibi çarşamba günü müsait olcakmış yani onu beklersek motosuzluktan ve cebimden çıkan 6-7 günlük otopark parasından dolayı kafayı yicem. Bizim Patron Tanıdık amir felan ayarlamaya çalışıyor yarın ve pazartesi konu ile ilgilenecekler karkolda herhangi bir işlem yapılmadığı için tanıdık vasıtası ile motorların sadece otopark parasını ve kıytırıktan bi ceza ödeyerek çıkartmaya çalışacağız umarım işe yara :salut:

inşalllah kardeşim bu model benimde morelim bozuk seni motorsuz bırakamak hakına sahip deilim

Ah güzel kardeşim ah...
Bende öyle diyodum bi şekilde çıkarırım motoru diyodum ama olmuyor malesef..
Kayıtlara geçti ise vekalet olmadan vermiyorlar motoru..
Sen çarşamba günü vekalet alacağını biliyorsun en azından
Benim ruhsat sahibi ise vekalet yolladım diyor ama ortada ne vekalet var ne bişey benim durumum sizden daha kötü artık yicek kafada kalmadı :)

2nizede geçmiş olsun ama polislerin böle bi hakkı olduğunu sanmıyorum kafasına göre parka çekemez şaşırdım biraz ama şu konuda çok haklısınız yunus tipli polisler motorculara çok gıcık oluyorlar ve hem havacılar hemde herşeyde karşı geldinmi cop çekiyorlar o anda yaka numarasını aklınıza alıp karakola şikayet edeceksin aslında en iyi yol bu

İyi akşamlar arkadaşlar;

Bu akşam motorlarla iligli son bilgiyi aldım !
Benim CBR abart egsoz muayenesine girecekmiş daha önce abart egsozdan motosikletini muayeneye götüren varmı merak ettim açıkcası nasbıl bişey olduğunu ?

Racer-200(Mehmet) in motoru içinse ehliyeti olmadığı için ikametgah ile mahkemeye çıkması gerekiyormuş yarın bişeyler olacak bakalım hayırlısı inşallah herşey düzelir !

yok abi polislere bazen çok uyuz oluyorum ya

neyse sizede geçmiş olsun hayırlısı olsun

Benim motorun sahibi ancak salı günü müsayit olabiliyormuş:salut: Onun keyfini bekliyoruz yani maalesef başka çaremiz yok bu arada otopark parası 35 ytl oldu ve gün geçtikçe artıyor :salut: off nedir bu başımdaki felaket yaaaa :pale:

Evet arkadaşlar maalesef hala motorumu bağlanan yerden çıkartabilmiş değilim ! :salut:

Ruhsat sahibi şahıs müsait olamadığından ötürü bir türlü satışı alıp çıkartamıyorum motorumu işin kötüsü bir sürü otopark parası arttı iyice :salut::salut:

Bu gün motorumu görmeye gittim benden sadece 10 adım uzaktaydı telefonda şarj olsa resimini çekecektik ama yoktu baktık baktık geri geldik yapacak bişeyimiz yokdu :silent:

Salı sabahı inşallah ruhsat sahibi müsait olur da hallederiz bu işi ben sıkılmaya başladım artık Çarşamba günki toplaşmaya bile gelemiycem bu gidişle yaa :(

Aaaa ; Yeni görüyorum arkadaşlar ; Cok gecmiş olsun ; MSN de Eyüp le konusmasam hiç haberim olmayacaktı... Cok gecmiş olsn..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde görevli yunus polis, doğum gününde şehit oldu. Motosikletiyle seyir halindeyken önündeki cipe çarpan 26 yaşındaki polis memuru Hakan Topal, yola fırlayarak ağır yaralandı. Feci kazada Topal'ın arkasında oturan polis memuru İsa Boğaz'ın (23) ise kolu kırıldı.
yunuspx5.jpg

Vatan Caddesi'nde düzenlenen törenlerde görevli Tim Amiri Hakan Topal, motosikletiyle meslektaşı İsa Boğaz'ı da alarak Motorize Polis Tim Amirliği'ne gitmek üzere yola çıktı. Haliç Köprüsü istikametine seyir halindeki motosiklet, D-100 Karayolu Kağıthane Sapağı'nda önünde giden Mehmet Tetik'in (44) kullandığı cipe çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 170 metre savrulan motosiklette bulunan polis memurları Hakan Topal ile arkasındaki İsa Boğaz, yola fırlayarak yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Topal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sol kolu kırılan ve çenesinden yaralanan Boğaz'ın ise bir süre gözetim altında tutulacağı ifade edildi. Kazadan sonra gözaltına alınan cip sürücüsünün alkolsüz olduğu tespit edildi. Kazada ölen 3 yıllık polis memuru Topal'ın, dün doğum gününü kutladığı belirtildi. "Yunuslar" olarak bilinen motorize ekiplerin tim amirliğini yapan Hakan Topal'ın ölüm haberini alan arkadaşları hastaneye koştu. İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Köse ile Asayiş Şube Müdürü Tuğrul Pek de hastaneye gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

30 Ekim 2008, Perşembe

Arkadaşlar bedduamı ettiniz naptınız...şaka biryana ALLAH RAHMET EYLESİN

evet onlar bize havalı gelebilir yaptıkları ters gelebilir.ama sonuçta onlar bizim güvenlik güçlerimiz onlar olmasa düşünsenize her ehliyetsiz motorunu alıp çıksa trafiğe ne olurdu halimiz..

Ehliyet ve ruhsati olmayanlarin yunuslari elestirmesini oldukca ironik buluyorum.

Adana da böyle saçma uygulamalar yapılmıyor. Adamlar Kaskı koruması ve farı açık olan motoru durudurmuyorlar. Eh yani Eksozu bağıran motorun Polisteki adı Psikopat motor. Dolayısıyla üstündekine de psikopat muamelesi yapıyorlar. Birde abartılı yüklü motora da aynı muamele yapılıyor. Ehliyetsiz de olsan yoldan geçen a2 ehliyetli birine motorunu teslim ediyorlar... Bence vardır bir şey ki adamlar turuncu motorları toplama kararı almışlar... Neyse geçmiş olsun... Her zaman kaskınız kafanızda, Eksozunuz sağlıklı, Ehliyetiniz ve ruhsatınız yanında, trafik sigorta poliçesi de beraberinizde olsun... O zaman bağlayamazlar.... Bunların bir eksik olduğunda bağlama kesinleşir.

Ehliyet ve ruhsati olmayanlarin yunuslari elestirmesini oldukca ironik buluyorum.

Peki Güzel bilgili kardeşim;

Abart olmadığı halde abart diye motorlarımızı abarta dair hiçbir ölçüm yapılmadan bağlayan, ve yine aynı şekilde çıkartmaya gittiğimizde hiçbir ölçüm, test, işlem yapılmadan "Motorun eksiklikleri giderilmişdir artık abart değildir" yazısını yazan memurları da ironik buluyormusun. Kardeşim burası Türkiye burda ironik bionik diye bişey yok yaşamadan yorum yapma burda şans var öyle kavramlar yok !

Selam Sayın MT sakinleri bu gün eninde sonunda motorumu otoparktan çıkartabildim :cherry:
İşte size sırası ile çektiğim rezilliği ve yapılan işlemleri(hayali) anlatayım;

30.10.2008 Perşembe Sabah suları.....
-Sabah saat 08,00... CRAZYUSUCUK(Yusuf) ile kalktık Trafik Şubeye gittik.

-08,20...Şubede ilgili memura motorumuzun otoparkda olduğunu ve çıkartmak istediğimizi söyledik ruhsat sahibinden noterde 35 ytl karşılığı aldığımız 1 aylık vekaletname ile ve motor bağlama tutanağını verdik memura.

-08,30...Motorumuzun abart egzoz yüzünden bağlandığını söyledi bize(bağlanırken abart olduğunu göz kararı ile anlamışlar ne saçma değil mi ? ) bu eksikliğin giderilmesi ve eksikliğin giderildiğine dair bir tutanağın otoparkdaki memur tarafından yazılıp trafik şubeye getirlmesi gerektiğini söyledi memur.

-08.40... Yusuf (sağolsun) otopark a gitti hemen (Hyosung GT250 ile :) )otoparkdaki memura durumu anlatmış ve bir A4 kağıdına motordaki eksikliğin giderildiğine dair tutanağı yazdırıp trafik şubeye geldi.

-09,00...Motoru bağlatan ve ehliyeti olan "nirengi74"(Selçuk) trafik şubeye geldi.

-09,10...İlgili memur motorun; Trafik Ceza Kanunu 23. ve 32. maddeleri gereğince ceza yazmak zorunda olduğunu söyledi, cezayı motoru bağlatan Selçuğun ehliyeti üzerine kestirdik iki ceza toplamı 110 ytl gibi bir rakam yapıyor fakat 15 gün içinde ödenirse %25 lik bir indirime tabi tutup 80 ytl gibi bir ceza ödeyeceğiz.

-09,30... Cezamızı güzelce yiyip otoparkdan çıkartma kağıdı alıp çıktık şubeden.

-09,45... Motoru çıkartmak için Yusuf ile otoparka gittik yine sağolsun motor ustası olduğu için çevre otoparkları tanıyor ve normalde günlüğü 5 ytl olan otoparkda günlüğünü 4 ytlden hesaplattı 23 gün yatan motor için 90 küsür ytl bir otopark parası ödedik.

-09,50... Artık motorun anahtarı bendeydi ::hosgeldi Yusuf hemen direksiyona geçti jikleyi çekip marşa uzun süre bastı ve tek marş ile motor çalıştı önce akünün bitip çalışmayacağından korktuk ama 1-2 marş ile çalıştı motor.

-10,00... Eve geldik sokağın ucundaki çay ocağından sıcak bir demli çay içtik Selçuk, Ben ve Yusuf sonra kalkıp herkes işlerinin başına gitti.

-10,20... Bu saat İtibari ile motoruma kavuşmuş bulundum ve sanki ilk kez alıyormuş gibi heyecanlandım üstümü değiştirip kaskımı alıp hemen iş yerime gittim.

Evet dersimi aldım hemen ehliyet kursundan verdiğim evrakların işleme sokulmasını istedim,
Pazartesi günü Yusufda olan vekalet ile satışı almaya niyetlendim
ve bide basit kazalarımı engellemek için yine yine yine sağolsun
abim, ustam, arkadaşım, canım ciğerim
CRAZYUSUCUK Forumun gizli kahramanı beni sürüş eğitimine tabi tutacak

Herkese Kazasız Belasız Yunussuz Ekipsiz Polissiz günler dilerim.

Benzininiz bol olsun:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar