Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Diyelim ki acelemiz var. Bir yere yetişeceğiz veya biri kovalıyor kaçacağız :)

Ybr'nin jiklesini çektik marşa bastık çalıştı hemen üzerine atlayıp gidebilirmiyiz ? Yolda birkaç km sonra jikleyi kapatırız. Bu zarar verirmi motora ?

Sabah uyanır uyanmaz kalkıp 100 metrelik depar atarsan anlarsın
ısınmadan hareketin etkisini.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@maviergün ancak bu kadar iyi anlatılırdı := )

Diyelim ki acelemiz var. Bir yere yetişeceğiz veya biri kovalıyor kaçacağız :)

Ybr'nin jiklesini çektik marşa bastık çalıştı hemen üzerine atlayıp gidebilirmiyiz ? Yolda birkaç km sonra jikleyi kapatırız. Bu zarar verirmi motora ?

Evet kardeş veriyo .Motor zengin karışımla çalışıyor ve bu eqzozdan kendini belli ediyo eger bunu fazla yaparsan :cat:

Jikleyi çekip motor ısınırken bir yandan çayımızı yudumlayamayacağız yani apache alırsak :p

vites boşta iken gaza basınca yada jikle çekikken arka teker dönermi?..

VİTES BOŞTA İKEN....:queen::queen::queen::queen::queen: digi_boy_26 arkadasimiz vardi ybr ci o burda olsaydi.... gerekli açiklamayi yapardi bende tam bilmiyorum teker dönermi dönmez mi hiç merak edip denemdim:queen::queen:

Boşta iken tekerleğin dönmemesi lazım. Tekerlekelre güç iletilmiyor çünkü. Boşa dönüyor motor.

VİTES BOŞTA İKEN....:queen::queen::queen::queen::queen: digi_boy_26 arkadasimiz vardi ybr ci o burda olsaydi.... gerekli açiklamayi yapardi bende tam bilmiyorum teker dönermi dönmez mi hiç merak edip denemdim:queen::queen:

Döner olm niye dönmesin debriyajda bozukluk varsa tabe :queen::queen:

hahaah boşta iken teker dönermi deli sedat:D
sedat ybr de demek ayak marşsız calısmıyo motor:D bak bunu ögrendigim iyi oldu koz olur bana ahuah

hahaah boşta iken teker dönermi deli sedat:D
sedat ybr de demek ayak marşsız calısmıyo motor:D bak bunu ögrendigim iyi oldu koz olur bana ahuah

hacı sen benim niye ayak marşiyla çaliştirdigimi anlmadin galiba sabahlari.... ybr ye camur atmaya çalişiyon ama ybr nin elektrik marşi saat gibi....senin el marşin bozulur ybrninki bozulmaz isterse iddaya girebiliriz senin motorun 5 binde benimki 17500 de:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar