Öncelikle herkese iyi bayramlar arkadaşlar.
Fakat şimdide motor durunca vitesi 1'e alırken çok zorlanıyorum. Bazen takılıyor geçmiyor. 2'e geçirirkende zoruyor ama 1 kadar değil. Öte yandan, motor hareket halinde iken sorun yok. Hadise durunca oluyor..
eh bende bi köşeye yazim artık:mrgreen:
Arkadaşlar önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum. YBR otomatik jikleli olmadığı için sabahları zor çalışma problemleri olabiliyormuş.
Bunun için sabahları motosikleti nasıl çalıştırmalıyız. Jiklede ne kadar bekletmeliyiz veya jikleli kullanmalımıyız
eveet bir vatandaşımızı daha saflarımıza katmış bulunuyoruz:rendeer:
er-5 de aradığını bulamayan ybr alır demişler![]()
bana kalırsa tamamen duygusal derler
artık bu topiğe transfer oldum, kafanızı ağrıtırım çeşitli sorularla:mrgreen:
yeni motor, siz bu makinada tecrübelisiniz dikkat etmem gereken tavsiyeleriniz varsa iyi olur.
şimdiden teşekkürü ihmal etmeyim bir acemi olarak![]()
sorununu atlatmışsın,e motorsuzda kalmamışsın daha ne istersin ki:wiinkk:
180 den sonra biraz titreme yapar hepsi bu![]()
arkadaşlar benim sğrekli uyguladığım bi yöntem var sizde deneyin isterseniz işe yarayabilir.bir gün önceden motorunuzu susturmadan hemen önce jikleyi çekin ve 2-3 saniye kadar jiklede kalsın ama fazla değil.jikleyi çekili bırakın ve sabah çok ta soguk olsa ilk marşınızda alıyor.biraz ısındıktan sonra da jikleyi kapatıp devam edin.ben hep öyle yapıyorum size de tavsiye ediyorum.deneyin lütfen buraya da yazarsanız gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyorum.belki de sadece bana öyle geliyordur![]()
dediginiz dogru olabilir ama böyle şeylere hiç gerek yok yani hafif gazvererek cok kolay bir şekilde çalışmakta ybrler ben sabahlari ilk hareketi ayak marşiyla yapiyorum...MOtor hakkinda bilgisi olan arkadaslar amacımı anlamışlardir...