- Konu Yazar
06.10.2008 Tarihinde Mersin Erdemli'deki Kanlı Divane ismi ile anılan,
kanyonların arsından geçen bi çayın üstüne kurulan,
çardak vari oturaklarda müşteriye hizmet veren,
altınızdan su geçerken siz yayla havasında tavuğunuzu
yada pirzolanızı rahatça indira gandi yapabileceğiniz,
büyüsünden etkilendiğim harika bi mekan...
Foto çekme delisi olan ben,mekanın güzelliğine ve temiz havanın içime verdiği huzura kapılarak,çok az foto çekmişim.....
Gidilesi,görülesi bi mekan ,herkese tavsiye ( tasviye
) ederim....
Motorcu kardeşliğinin bi güzel örneği daha yaşandı,hiç birbirimizi görmememize rağmen sevgili ahmet ( guwencın) kardeşim bizi çok iyi ağırladı....
Sıcaklığından,ilgi alakasından ve yüreğinin temizliğinden dolayı çok teşekkür ederim kendisine....
YAŞASIN MOTORCU KARDEŞLİĞİ.....:cherry::cat:
Dedim ya doğanın büyüsüne kapılıp ahmetin fotosunu çekmeyide unutmuşuz...
O yüzden temsili bi resmini koymayı düşündümm....
Teşekkürler yavrucummmm...
Siz bizi boşverip fondaki detaylarla ilgilenirseniz,mekan hakkında kafanızda bişeyler şekillenebilir...

Bizim prodator,orçunmaviş yada herneyse,orçunun çocuğuna ne kadar benziyo değilmi,bu biraz daha tombalak sadece...

Sizi böyle detaylarla uğraştırdığım için üzgünüm ama mekan fonda...

Konuyu tekrar okudumda mekanın reklamı olmuş gibi sanki,ban yemeyelim şimdi ,olsun mekan reklama değer bence,sevgili ahmete bu güzellikleri bize gösterdiği için çok tenkyüüüüü.....:rendeer::cat:
kanyonların arsından geçen bi çayın üstüne kurulan,
çardak vari oturaklarda müşteriye hizmet veren,
altınızdan su geçerken siz yayla havasında tavuğunuzu
yada pirzolanızı rahatça indira gandi yapabileceğiniz,
büyüsünden etkilendiğim harika bi mekan...
Foto çekme delisi olan ben,mekanın güzelliğine ve temiz havanın içime verdiği huzura kapılarak,çok az foto çekmişim.....
Gidilesi,görülesi bi mekan ,herkese tavsiye ( tasviye
Motorcu kardeşliğinin bi güzel örneği daha yaşandı,hiç birbirimizi görmememize rağmen sevgili ahmet ( guwencın) kardeşim bizi çok iyi ağırladı....
Sıcaklığından,ilgi alakasından ve yüreğinin temizliğinden dolayı çok teşekkür ederim kendisine....
YAŞASIN MOTORCU KARDEŞLİĞİ.....:cherry::cat:
Dedim ya doğanın büyüsüne kapılıp ahmetin fotosunu çekmeyide unutmuşuz...
O yüzden temsili bi resmini koymayı düşündümm....
Teşekkürler yavrucummmm...
Siz bizi boşverip fondaki detaylarla ilgilenirseniz,mekan hakkında kafanızda bişeyler şekillenebilir...

Bizim prodator,orçunmaviş yada herneyse,orçunun çocuğuna ne kadar benziyo değilmi,bu biraz daha tombalak sadece...

Sizi böyle detaylarla uğraştırdığım için üzgünüm ama mekan fonda...

Konuyu tekrar okudumda mekanın reklamı olmuş gibi sanki,ban yemeyelim şimdi ,olsun mekan reklama değer bence,sevgili ahmete bu güzellikleri bize gösterdiği için çok tenkyüüüüü.....:rendeer::cat: